2777
2789

من با خانواده شوهرم خیلی صمیمی هستم هفته ای دو سه بار میرم خونه مادر شوهر دو سه بارم مادرم خواهر شوعرم یدونه بچه داره منو خیلی دوست داشت از همون یک سالگیش تا الان که چهار سالشه این بچه مادرش شاغله اکثر اوقات شیفته و میدع مادر شوهرم نگهش میداره و منم که اکثرا میرم اونجا میبینمش و بازی میکنم باهاش

امروز این بچه موهامو خرگوشی بست داشتم عرق میکردم یهو ذست زدم ب موهام که بازشون کنم که یهو داد زد و گریع کرد که چرا باز کردی موهاتو نتونستم کنترلش کنم زد زیر گریه یهو شروع کرد تند تند منو زد و گریه کرد سرش داد زدم (برا اپلین بار-) بدتر گریه کرد خلاصه بش بی محلی کردم موهامو بستم و رفتم سر سنگین شدم ذیه منو مادر شوهرم سرسنگین باهم حرف زدیم دیه نه اون منو محل گذاشت نه من اونو الان نمیدونم من از اون ناراحتم یا اون از من ففط دوست ندارم دیه اینجا باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صمیمت با فامیل شوهر اشتباه محضه 

یه گرگ ماهیتش همیشه خنجر زدنه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
فاز بعضیاتونو تو پست قبلی درک نکردم که گفتین بچس بچسوقتی بچه کاره اشتباهی میکنی تو روش بخندم فردا هر ...

اینجا کلا همه مخالفن😂😂

هر چی بگی میخوان دعوا کنن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

(سره بچه)  غلطه (سر بچه...) درسته

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی