2777
2789
عنوان

سرفه و عطسه و پر بودن سینه نوزاد

88 بازدید | 24 پست

سلام 

پسرم ۵۴ روزشه امروز صبح موقع شیرخوردن یهو انگار شیر پریده باشه تو گلوش چندتا سرفه کرد و منم سریع برگردوندمش و پشتش رو زدم 

اما بعد اون عطسه و سرفه خیلیییییی میکنه و سینش همش خس خس میکنه و موقع سرفه و عطسه هم انگار سینه پر خلط باشه اونجوریه … چیکار کنم ؟ تجربه دارین؟ 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا رفلاکس داره ،اصلا به پشت نخوابون ،به پهلو بخوابون که اگه شیر بالا آورد از دهنش بریزه بیرون.

قطره بینی دبی سالین بگیر هر ۶ ساعت ۲ پاف بریز بینی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
احتمالا رفلاکس داره ،اصلا به پشت نخوابون ،به پهلو بخوابون که اگه شیر بالا آورد از دهنش بریزه بیرون.ق ...

رفلاکس که داره 

اما تا الان  اینجوری نشده بود ، سرفه و عطسه که میکنه اصلا سینش پره 

رفلاکس که داره اما تا الان اینجوری نشده بود ، سرفه و عطسه که میکنه اصلا سینش پره

سرما خورده پس ، همون قطره رو بخر براش بزن خوب میشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
مریض شده ،ببرش دکتر ازشیر عطسه وسرفه نداره

واقعا؟ اخه هیچ علایم دیگه ای نداره فقط خودم حس میکنم چشماش قرمز و حالت الوده هست اما بقیه میگم‌ نه 

دکتر خودش فردا عصر هست اخه

خب بالاخره تا اون موقع. ببرش یجا معاینه اش کنن با گوشی لااقل بدونی مساله حادی نیست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بچه خیلی کوچیکه، هیچ قطره دارویی بهش نده، ببر متخصص اطفال، چک بشه

دکتر خودش فردا عصر هست، سر خود که چیزی نمیدم گفتم اگ کسی تجربه ای داره که بدتر میشه اگه تا فردا و خدای نکرده مشکل جدی هست ببرم بیمارستان امشب