2777
2789
عنوان

سوال درمورد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 114 پست

نکنننن 

ارزش نداره 

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی 

میخوای چکار کنی اونوقت 

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
تجربه نداشتی ک مبگی، مرگ کسی رو دیدید؟من مرگ خواهرم رو دیدم اینقدر اروم رفت ک فکر میکردی خواب رفته. ...

اره اعتقاد منم همینه من مرگ کسی رو با چشم های خودم ندیدم ولی اینجوری شندیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم دیگه نیستیم یعنی تجارب و خاطراتمون خب داخل مغزه آدمه حتی وقتی زنده هست اگر مغزش آسیب ببینه تجارب و خاطراتش از بین میره بعضا حتی خودشم نمیشناسه دیگه مثلا وقتی آلزایمر میگیرن و سکته میکنن و تومور مغزی و اینا دیگه اون شخصیتی که بودن نیستن پس وقتی مردیم و مغز زیر خاک پوسید هم دیگه شخصیتمون از بین رفته صد در صد پس یعنی نابودی کامل حالا اینکه چیزی ازمون میمونه یا نه من نمیدونم شاید یه روح نفهم بمونه که هیچی حالیش نیس چون اگه چیزی بارش بود و تجارب و خاطرات داخل روح بود وقتی مغز آسیب میدید اینا از بین نمیرفت پس میمونیم یه روح که حاوی شخصیت ما نیس پس ما نیستیم این یعنی نابودی 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
میخوام نکنم ولی ذهنم اجازه فکر نکردن بهش رو نمیده

پس زندگیتو پوچ کن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اخه زده به سرم برم خودمو به فنا بدم

تجارب نزدیک ب مرگ افراد خودکشی رو بخون ..حاضرند بر گردن این ور تو آتیش بسوزند اما اونحا نباشند .

الانم شبکه قرآن زندگی پس از زندگی میده ببین با تلویبیون اگر تی وی نداری الان 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
خواب فقط تلاش ذهنی ماست

من خیلی سال پیش خواب دیدم اعلامیه داییم به دیواره بعد فکر میکردم همون موقع فوت میکنه ولی نکرد  تا دو سال پیش فوت کرد اعلامی دقیقا همون شکلی که تو خواب دیده بودم. یعنی روحم رفته اینده

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
من خیلی سال پیش خواب دیدم اعلامیه داییم به دیواره بعد فکر میکردم همون موقع فوت میکنه ولی نکرد تا دو ...

منم پارسال دقیقا همچین موقعی همین روز همین ساعت خواب دیدم مامان بزرگم داره باهام حرف میزنه مامان بزرگم که 8سال پیش سکته کرده بود و نمیتونست حرف بزنه و همون موقع گوشی مامانم زنگ خورد مامان بزرگم اسمونی شد

من خیلی سال پیش خواب دیدم اعلامیه داییم به دیواره بعد فکر میکردم همون موقع فوت میکنه ولی نکرد تا دو ...

بله حتما.

منم خواب کوچه و خونه ای که دو سال بعد گرفتیم رو دو سال قبلش دیدم تو خواب

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک