2777
2789
عنوان

تب پسرم بیاید خانومااا

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب از پشت گردن میاد پایین ولی به اشتباه پا وپیشونی رو خنک میکنیم پشت گردنش رو خنک کنید با پارچه مرطوب 

ودعای نور که از حضرت زهرا (س)سرچ کنید بخونید خیلی تاثیر داره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س خدا شفاش بده

عزیزم حداقل نیم ساعت طول میکشه تا اثر کنه شربت

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

لباسهاشو در بیار .بهش قول اسباب بازی مورد علاقه شو بده تا بذاره پاشوبه ش کنی .پاشویه با اب ولرم کن .با سرد ویخ نکنی خطرناکیه .اگه شیاف استامینوفن داری ۱۲۵ ،یکی ونصفی براش بذار 

نصف وزنش باید شربت بروفن میدادی ولی نگران نباش محیط خونه رو سرد نگه دار تبش حدودا یکساعت بعد شربت پایین میاد سریع پایین نمیاد 

ان شاالله تبش میاد نگران نباش. ولی از این ببعد ابدا بروفن زیر ۷سال نده. استامینوفن کافیه. در نهایت ...

عزب م برای بچه ی ۴ ماهه من دکتر اجازه ی استفاده ی بروفن روداد 

گفت استا اثر نکرد بروفن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

میخواستم بیام بگم شربت پروفن بده ولی خب دادی دیگه الانا قطع میشه تبش نگران نباش .حوله رو نمدار کن بپیچون دور پاش تا صبح دیگه بالا نمیره تبش.اگرم خوابت برد حوله نمیذاره تبش بالابره 

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
میخواستم بیام بگم شربت پروفن بده ولی خب دادی دیگه الانا قطع میشه تبش نگران نباش .حوله رو نمدار کن بپ ...

اخه من با این حال پسرم مگ میتونم بخابم همش دارم گریه میکنم براش دعا کن تبش بیاد پایین دارم دق میکنم

کاربری دستِ دونفره 🌹
عزب م برای بچه ی ۴ ماهه من دکتر اجازه ی استفاده ی بروفن روداد گفت استا اثر نکرد بروفن

غلط بیجا کرد دکتر نفهم بیشعور.  همون استامینوفن کافیه. من خودم چه شب‌هایی که 

بچه هام تب داشتن تنهایی بالای سرشون  تو شعرغریب 

شده بود خدا شاهده سه شب هم نخوابیدم. 

حوصله کن با استامینوفن و کمی حوله نمدار ولرم تب قطع میشه 

دوسه روزه دوره اش .