2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76484 بازدید | 2787 پست
🤪مثلا لباس زیر و شال مشکی و جوراب و کفشی شلوار مشکی یا جین خلاصه اینجورکه همش اینا هستن و دم عید قی ...

دقیقاااا

وای راستی رفتم لباس زیر بگیرم گفت ۶۰۰ فقط بالا تنه ها🙊 به نظرتون می ارزه ؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۶تا رو ۹۲۰خریدم۶۰۰من نمیخرم بر یه دونه😄🤌

عه چقدر خوب 😍 بعد لباس زیرا رو هر وقت خراب بشن خروجی میذارید یا زمان خاصی تعیین کردین؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

جاروبرقیمون مکشش کم شده بود و مرتب همون مکش هم کم و زیاد میشد

قبلا هم موتورش تعمیر شده 

ورودی یه جاروبرقی داشتیم از همون مارک قبلی(فیلیپس) البته ورژنش خیلی بالاتر رفته، برام خیلی لذتبخش بود😁

همسرم گفتن اون قبلی رومیذاریم تو انباری یه وقت این خراب شد اونو استفاده کنیم که با واکنش منفی من روبرو شد! 

قرار شد برن بپرسن اگه درست میشه و به صرفه ست درست کنه اگه غیر از اینه میذاریم خروجی و تمام. 

امیدوارم دل بکنه 😑

❌لایک❌
عه چقدر خوب 😍 بعد لباس زیرا رو هر وقت خراب بشن خروجی میذارید یا زمان خاصی تعیین کردین؟

چند ساله عید به عید خروجی میزارم ۶تا از پایین تنه ۶تا از بالا تنه که میگن نیم جین 

و جورابم معمولا ۶تایی میگیرم جین یا نیم جین میگن مناسبتر میوفته ولی کیفیتشون عالیه

همه باهم کهنه مدل میشن و اونجوری راحتم و همه رو هم دو روزه میپوشم دیروز ۳بار عوض کردم لباس امروزم ۳بار🤦‍♀️چون پریودم و حمام نرفتم و بو بد ندم 🙃

مثبت اندیش😇

✨داروها تاریخش بررسی و پاکسازی شد 

دوتا قوطی دارو گیاهی رفت خروجی

✨یه مقدار تکه پارچه داشتم که لازم نداشتم، تو دیوار اعلام کردم کسی برای دوخت کش مو و... لازم داره بیاد ببره. یک ساعت بعدش اومدن و بردن👌🏻

✨کاپشن پسر مدرسه ایم کوچیک شده بود دادم به کمکیم 

ورودی یه کاپشن برای پسرمم داشتم 

✨من برای ادویه ها و دارو گیاهی هام از شیشه رب هایی با دربهای یکسان استفاده میکنم و چون دیگه تکمیلم و نیازی ندارم هرچی شیشه رب و خیارشور و کشک و... زیاد میاد سریع میره خروجی 

گاهیم پیش میاد که یه دمنوشم تموم میشه و نیازی نیست دوباره ازش بگیرم، شیشه اونام میره خروجی 

❌لایک❌
چند ساله عید به عید خروجی میزارم ۶تا از پایین تنه ۶تا از بالا تنه که میگن نیم جین و جورابم معمولا ۶ت ...

عه پس تندتند مصرف میکنین 

من چند سال نگه میدارم😶😅 یدونه دارم مال ۶،۷ سال پیشه همه چیش عالی بود تازه امسال خراب شده همه مغازه ها رو گشتم اون مدل و نداشتن یا سایز بزرگ داشتن یکی هم که بهم گفت ۶۰۰ 😑 

جاروبرقیمون مکشش کم شده بود و مرتب همون مکش هم کم و زیاد میشدقبلا هم موتورش تعمیر شده ورودی یه جاروب ...

منم تو دودلی خرید و تعمیر موندم . از ورودی بدم میاد دوس دارم تا جون داره تعمیرش کنم 

عه پس تندتند مصرف میکنین من چند سال نگه میدارم😶😅 یدونه دارم مال ۶،۷ سال پیشه همه چیش عالی بود تازه ...

وای نه 

جدیدا که خوره سالی گرفتم

حدود ۲الی۳سالیه فک کنم

که لباس ها باید هرسال عوض بشن

برای این بیشتر از ۲دست نمیتونم بخرم چون جنس خوب میخوام و باید یه سال بپوشم

یا لباس زیرا همش عرق میکنم مجبورم عوض کنم 

تیشرتهامم راستی همین ۶تا ۷تامیخرم 

برای این از الان باید تیکه تیکه خریدمو بزنم😄🤌

و لباسها یه ساله کهنه کهنه میشن 😂اسفند نفس های آخر لباسهامه بیچاره ها

فقط پالتوو کاپشن و ....چند ساله میپوشم

اونم چون ما ۳ماه تو سال هواسرد داریم

مثبت اندیش😇

وای نمیدونم وقتی نوبت به انتخاب مانتو یا لباس جشن میرسه انگار میرسم به بن بست. من چند ساله این مشکل ...

منم این مشکل رو دارم.  لاغرم وقدم بلنده کمتر لباسی به تنم گیر میاد تو بازار. همه به تنم زار میزنه. اتفاقا دیروز داشتم به خواهرم میگفتم تاحالا نشده شلوار بخرم و کمرش اندازه م باشه. کمرش اندازه میشه باز قدش کوتاهه. مانتو میرم بخرم خیلی کوتاهن یا خیلی گشاده یا استیناش کوتاه میشه و هزارتا مشکل دیگه 

خیاط خوب پیدا کردنم که یه عمر طول میکشه تا آزمون خطا کنی ببینی کی خوب میدوزه ببری پیشش... من چندوقته میرم بازار دست خالی برمیگردم بیشترش هم به خاطر همین مسئله. با اینکه لباس هم نیاز دارم دیگه واقعا حوصله بازار رفتن هم ندارم. هرموقع میرم ناامید برمیگردم

وای نه جدیدا که خوره سالی گرفتمحدود ۲الی۳سالیه فک کنمکه لباس ها باید هرسال عوض بشنبرای این بیشتر از ...

خوبه اینجوری زودم کهنه میشن من اشتباه میکردم یه عالمه لباس و باهم میپوشیدم مثلا یدونه لباس و یکبار در ماه میپوشیدم 🤦🏻‍♀️

خوبه اینجوری زودم کهنه میشن من اشتباه میکردم یه عالمه لباس و باهم میپوشیدم مثلا یدونه لباس و یکبار د ...

دقیقا منم اینجور بود ۲الی ۳سالیه اینجوری شدم و خیلی خوبه امتحان کن  

مثبت اندیش😇

خوبه اینجوری زودم کهنه میشن من اشتباه میکردم یه عالمه لباس و باهم میپوشیدم مثلا یدونه لباس و یکبار د ...

من الان لباس هایی که بر عیدم میخرم اصلا از چمدون در نمیارم پیش مهمان و ...بپوشم

چون باید همه چی جوربشه و یهو این کهنه ها خروجی برن و نو ها بیان و چقدر لذت بخشه 

مثبت اندیش😇

عزیزم ی سوال خونه ویلایی امنیت داره ؟ صدای همسایه ها و دود تهران داره منو دیوانه میکنه . شما کدوم شه ...

من تهران نیستم

از نظر امنیت قطعا باید موارد ایمنی رعایت بشه،چه آپارتمان چه ویلایی

ولی ویلایی دردسرش بیشتره، همیشه شبا در حیاط و در هال رو قفل میکنیم

صدای همسایه هم بستگی به نوعش داره😄 همه مدل آدمی پیدا میشه دیگه، البته از آپارتمان بهتره، لازم نیست بچه هارو محدود کنی که یواش راه برن یا صداشون بالا نره که همسایه طبقه پایینی یا واحد بغلی اذیت نشه...

در کل خونه ویلایی،حتی شده یه حیاط کوچولو داشته باشه رو ترجیح میدم👌