2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 113 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبیش اینه که شناخت کامل دارید و فامیل جدید به فامیلات اضافه نمیشه و دیگه سختی آشنایی و انس گرفتن با خانواده جدید و فضای جدید رو نداری. و فامیلای تو فامیلای اونم میشه چون بعضیا فقط دوست دارن با فامیل خودشون رفت و آمد کنن و واسه رفتن پیش فامیلای همسرشون همش دنبال بهونه و محدود کردنن.

بدیش اینه که کوچکترین مشکلی که بینتون پیش بیاد بین یه خاندان بهم میخوره بخصوص اگر جدایی و مشکل پیش بیاد توی رفتن به خیلی جاها محدود میشی واسه اینکه اونا رو نبینید و کلا حرف و حدیث بیشتره و زندگیتون توی چشم تر و دخالت ها بیشتره نسبت به زمانی که طرف غریبه باشه خیلی فامیلا راجب زندگیت کنجکاوی نمیکنن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اووه😂غریبه ازین لحاظ سخته ک آدم هیچچچ شناختی نداره ازشون و ممکنه تحقیقات هم کامل همه چیو نشون نده ، ...

برعکس چون غریبه ای اصلا توی معذورات چیزی نمیمونی 

از کجا معلوم ک همون فامیل هم ظاهرش خوب باشه فقط

خداجونم شکرت🦋

بچم خداروشکرسالمه ببین خانواده شوهرمن خوب نیستن وگرنه اگه خوب بودن ازدواج فامیلی خیلیم عالیه ولی برا ...

شوهرت اخلاق خانوادش رو داره؟ اونیکه دوسش دارم هم فامیله و هم مامانم از خانوادش خوشش نمیاد. میگه ک اونم بدتر از خانوادشه !

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

فامیلی ازدواج کردیم ،پسرداییمه از نظر مالی بالاتر هستن ولی از نظر شعور و فهم خود همسرم میگه من بالاتر هستم از همشون،البته همسرم ازش راضی ام جز یه دو سه تا مورد که اونم حل شد خودش عین چی پشیمونه،از این جهت خوبه راحت هستین خانواده این،ولی بین داماد غریبه اون عزیز تره ،بقیه داماد ها حسودی میکنن ممکنه دعوا بشه سر همین و...

فامیلی ازدواج کردیم ،پسرداییمه از نظر مالی بالاتر هستن ولی از نظر شعور و فهم خود همسرم میگه من بالات ...

خانواده دایی ام اصلا بهم لطف نکردن یا محبتی مثلا عروس غریبه ۱۰۰ گرم طلا انداخت پدرشوهرم گردنش چند وقت پیش اما برای من نه ،اینجوریه بعضی خانواده ها هم اینجورین تو هر چقدر عسل دهن بقیه کنی باز دستت رو گاز میگیرن ممکنه غریبه هم همین باشه

شوهرت اخلاق خانوادش رو داره؟ اونیکه دوسش دارم هم فامیله و هم مامانم از خانوادش خوشش نمیاد. میگه ک او ...

نه اصلا شوهرم  بامنه همیشه ولی ببین مشکلات خانوادش همیشه باهامونه

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶
نه اصلا شوهرم بامنه همیشه ولی ببین مشکلات خانوادش همیشه باهامونه

چقدر خوب خداروشکر..

برای من ک اصلا معلوم نیست هیچی!.

چه نسبتی باهم دارید

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری