2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80448 بازدید | 2903 پست
چ جالبه زدم نت دیدم عکسشو ، تاحالا ندیده بودم نه شنیده بودم... دستت درد نکنه وقتگذاشتی برا ...

فقط یک نکته ای بگم خدمتتون گوزل فر که دوستمون فرمودن تنظیم دمای درجه ای نداره و قابلیت تنور داره 

آون همون فر هست و خوب تنظیم دما سانتیگراد داره

ققنوس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانوما خوبین...من یه راهنمایی میخوام ک شدیدا برام مهمه...من اول ازدواج با شوهرم تصمیم گرفتیم خ ...

سلام عزیزم 😘 اگه اهل این چیزا نیستی نخر چون با قابلمه هم کارت راه میوفته 

چرخ گوشت هم اگه لازمته به جاش خردکن بگیر مثل همین عکس که خانم دلشاد فرستاد ، ماهم از این مدل داریم و عصای دستمونه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

عزیزان چرا به جای این همه آیتم خرده ریز یه اجاق گاز فردار تهیه نمی کنید واقعا تمام نیازها براورده می کنه

اگه مستاجر هستید که انشاا...صاحبخونه بشید اگه صاحبخونه هستید یه تغییر در کالینت ها نیازه

شادی صدام کنید

خروجی های هفته چهلم
این هفته لنگرگاهم وسایل هنر چرم سازیم بود.
یه عالم دور ریز پیدا کردم . نگم که چیا یافتم . فقط به خودم گفتم وقتی نمیدونی نمیشه دیگه از اینها استفاده کرد یا کار باهاشون واقعا دردسره، چرا نگه داشتی؟
خلاصه ماجرا یه کارتون خالی شد و دور ریز شدند. فقط چند قلم نگه داشتم.

چ جالبه زدم نت دیدم عکسشو ، تاحالا ندیده بودم نه شنیده بودم... دستت درد نکنه وقتگذاشتی برا ...

خواهش میکنم

اینجا هرکار کردم نشد بزارم عکسارو خوب شد سرچ کردی گلم

مثبت اندیش😇

یه سوال چرا مگه همون کاره اینو آون انجام نمیده چرا از توستر خودت پشیمونی

بعد۶سال قلقش دستم نیامده عزیزم

مادرمم داره ناراضیه 

فک میکردم اون توستر خوب باشه و برای کلاسش خریدم 😄🙈

ولی گوزلفر ها یه چیز دیگن لعنتیا

هرچیزیو خوب در میارن یه حرارت خاصی داره اصلا خشک و بد نمیکنه برای من توسترم خشک میکنه نون گرم کنم یا پیتزا و کیک و....

خلاصه من قلقش دستم نیامده و از این دو وسیله پشیمونم 

دلم غذا ساز و گوزلفر میخواد 😊

مثبت اندیش😇

فربرقی😁😅

خود کلمه رو ترجمه کردم که ابهامی برای دوستان ایجاد نشه😅😅

من تو نت هم زدم به اسم گل فر هم شناخته میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

تقویم و استامپ نداریم. 

خروجی: دو بسته اکلیل تو وسایلم پیدا کردم، وای یعنی ۷ سال نگهشون داشتم تا شاید برای کاردستی به کار بیاد. 🙈

یه برس قالیشویی اضافه

ورودی: 

یه فرچه برای روشویی و دو تا ظرف نظم دهنده تقریبا کوچیک برای کشو. 

از اینها خیلی راضیم قبلا وسایل کشو سریع به هم میریخت الان همه ی وسایل ریز رو میذارم داخلشون و کشو به هم نمیریزه.

@فیگی‍ من چند سال پیش فریم عینک پسرم رو دادم به کمیته امداد، بدن به کسی که نیاز داره

چه خوب..... فریم پسرم که خراب شده بود در حدی بود که دستش شکسته بود و قابل تعمیر نبود. 

چه خوب شد گفتی. ممنونم