2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80456 بازدید | 2903 پست
ورودی های آخر هفتهیه کلاه مردونهیه جفت جوراب بچه گونهتو فروشگاه که بودم خیلی جلوی خودمو گرفتم که برا ...

من عید سال پیش نخریده بودم چیزی کلا افسرده بودم🤭

عید ذهنم چیز نو میخواد

الان کهنه ها رو میپوشم که از اردیبهشتن تا فروردین

بعد جدیدمیخرم 

مثبت اندیش😇

اره مثل همیمخونه مام اسانسور ندارهزانوهام درد میگیرنمن فستینگ انجام میدم ۷۵بودم۷۰شدمکم خوری زیاد دار ...

انشالله گلم

ماهم قبل 8  9 سعی میکنم شام بخوریم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی چیزی که هست اینه که متاسفانه پر بودن بهم بیشتر میاد وقتی صورتم تپلی میشه خیلی ناز میشمولی الان 3 ...

برای صورتت بعد فعالیت سیب پخته (کمپوت سیب) بخور 

زیتون ،ژله ،جوانه گندم  همه اینا رو شنیدم که صورتو پر میکنه 

سیب و خودم تجربه دارم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

برای صورتت بعد فعالیت سیب پخته (کمپوت سیب) بخور زیتون ،ژله ،جوانه گندم همه اینا رو شنیدم که صورتو پ ...

سیب و بپزم بعد فعالیتم بخورم؟ی دونه؟ بعد چند وقت نتیجه دیدی؟بهش هیچی نزنم؟

اره مخصوصا بعد ورزش 

فکر کنم دو سه ماه شد البته من کلا لاغر بودم با این سیبه وزنمم بالا نرفت(که بگیم چاق میکنه) من بهش هیچی نمیزدم حتی شکر

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

راستی موقع ورزش هم کمپرس سرد بذارید رو صورت که لاغر نشه یکی از هم باشگاهیای من این کارو میکرد صورتشم خیلی لاغر نشد 

اره مخصوصا بعد ورزش فکر کنم دو سه ماه شد البته من کلا لاغر بودم با این سیبه وزنمم بالا نرفت(که بگیم ...

مرسی عزیزدلمم😘

من عید سال پیش نخریده بودم چیزی کلا افسرده بودم🤭عید ذهنم چیز نو میخوادالان کهنه ها رو میپوشم که از ...

آره منم اتفاقا با دیدن پیام شما که راجع به خرید عید نوشته بودین تصمیم گرفتم کم کم خرید کنم و بذارمشون کنار برای عید. 

چون معمولا اسفند ماه خیلی پرخرجیه و اگه بخوام همه خریدامو بذارم برای اسفند خیلی بهمون فشار میاد و از طرفیم دم عید احتمال اینکه خرید اشتباه داشته باشم بیشتره چون هل هلکی میشه.

البته الان فعلا خرید کاپشن تو اولویته برام چون هم خودم هم همسرم لازم داریم. کاپشن که خریدم بعدش کم کم میرم سراغ خرید های عید🤭

نهال🌱

آره منم اتفاقا با دیدن پیام شما که راجع به خرید عید نوشته بودین تصمیم گرفتم کم کم خرید کنم و بذارمشو ...

دقیقا ادم موقع خرید عید بیشتر اشتباه میکنه

منکه سالهاست بهمن ماه خرید میکنم امسالم این ماه خرید کردم.  همیشه هم اسفند میرم بازار که شور و شوق مردم و بازار ببینم لذت ببرم ولی از کرونا به بعد مردمم دیگه دل و دماغ عید ندارن با روزای عادی فرقی نداره 🙁

دقیقا ادم موقع خرید عید بیشتر اشتباه میکنهمنکه سالهاست بهمن ماه خرید میکنم امسالم این ماه خرید کردم. ...

اره من الانه خریدهامو ‌کم کم میکنم

دم عیدم که هیجانشو دوست دارم حس خوبیه تو بازار

مثبت اندیش😇

اره من الانه خریدهامو ‌کم کم میکنمدم عیدم که هیجانشو دوست دارم حس خوبیه تو بازار

به نظرم از الان بگردیم اگه چیز قشنگی نبود بذاریم دم عید (که برای ما بعیده) چون معمولا کسایی دم عید خرید میکنن که خریدشون طبق مد سال بعد باشه (که ما همچین هدفی نداریم) 

به نظرم از الان بگردیم اگه چیز قشنگی نبود بذاریم دم عید (که برای ما بعیده) چون معمولا کسایی دم عید خ ...

🤪مثلا لباس زیر و شال مشکی و جوراب و کفشی شلوار مشکی یا جین خلاصه اینجور

که همش اینا هستن و دم عید قیمتاشون ماشالله میشه 🤭

مثبت اندیش😇