2777
2789
عنوان

را ه انتقال hpv

123 بازدید | 15 پست

یکبار برای همیشه هم از طریق جنسی هم سایر راه ها منتقل میشه، تماس هر نوع سطح یا پوست آلوده به ویروس با پوست میتونه باعث انتقال بیماری بشه

حالا اون سطح یا پوست آلوده میخاد آلت تناسلی باشه میخاد دست و لب باشه چه تیغ و موچین و تشک آلوده باشگاه

اگر فقط با یک عفونت منتقله از راه جنسی مواجه بودیم این سونامی شکل نمیگرفت، همونطور که سیفلیس و ایدز سونامی نشدن

تحصیلاتتون چیه؟

مرتبط هست؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما که رابطه نداریم چه گناهی کردیم آلوده بشیم

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

حالا یه چی

اونی ک hpv داره، از شستن لباساش تو ماشین لباسشویی، تا دست خودش بعد برگشتن از سرویس بهداشتی ممکنه حامل ویروس باشن، با این حساب ایا همه اطرافیان درگیر میشن

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

متاسفانه با سونامی رابطه جنسی هم مواجهیم خب

دقیقا من یکیو میشناسم که مبتلا هست و تو این ۱ سال اخیر

حداقل با ۳ نفر بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من توی تاپیکی گفتم خیلی وقته فقط بخاطر این مساله آرایشگاه نمیرم خیلی برام عجیب بود که هیچی نمیدونستن

فکر میکنن وکس گرم میشه کافیه😑

بله شغلم مرتبطه با پرونده های این چنینی و آزمایشگاه های مرتبط کار میکنم

من توی تاپیکی گفتم خیلی وقته فقط بخاطر این مساله آرایشگاه نمیرم خیلی برام عجیب بود که هیچی نمیدونستن ...

یکی همینجا گفت از دندون پزشکی منتقل شده

چرا اطلاعات غلط میدی به بقیه استرس وارد میکنی؟؟هیجا ثبت نشده که از طریق ماشین لباس شویی منتقل میشه ح ...

تو لباسشویی که شسته میشه دیگه مشکلی نداره