2777
2789

عسل رو با آب گرم و آبلیمو حل کن 

بزار تو تشت بشین توش

یا بریز تو بطری خودتو بشور با آب عسل 

دیگه اینکه عنبر نسا هم دود کن

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

ربطی ب مجرد متاهل نداره خیلیا مجردن دچارش میشن ب بهداشتت هم مربوطه . عنبرنسا دود بده بزار دودش بره تو واژنت تموم عفونتا خشک میکنه قرص مترونیدازول مداوم بخور یا یه انتی بیوتیک چرک خشک کن . لباس زیرت روزی ۲ بار عوض کن لباس زیر نخی بپوش . حتما از ژل شست و شو مخصوص دوشیزگان استفاده کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مجردم 

چطور متوجه شدی عفونت داری؟دردخاصی هم داری؟

من مدتهاست  ترشح سوزش و خارش شدید دارمم

به مثانه درد هم دارم

ب خانوادم ک میگم کسی اهمیت نمیده نهایت ببرن سالی ی بار یه ازمایش بدن ک اونم نشون دکتر نمیبرن بدن://

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

من همیشه داشتم دلیلشم به گفته دکترم تنبلی تخمدان و اینکه شیرینی و فست فود زیاد میخوردم و میخورمه

دبابت نداری؟؟؟

چه دارویی برا عفونت میخوری 

علائمت چیه من

خارش دارم

ربطی ب مجرد متاهل نداره خیلیا مجردن دچارش میشن ب بهداشتت هم مربوطه . عنبرنسا دود بده بزار دودش بره ت ...

اتفاقاً استفاده زیاد از ژل شستشو باعث میشه باکتری های مفید که از بیماری زا ها تغذیه می‌کنند از بین برن و باکتری های بیماری زا غلبه کنن

عزیزم شما ک تاپیک زدی با نوره سوختی،اتفاقا منم دو سه هفته پیش همینجوری شدم رفتم دکتر گفت پوستش کلا رفته دو تا پماد داد بهم گفت تا یک هفته استفاده کن

یکی کلوتریمازول ۱ درصد

دومی کالاندولا

اول کلوتریمازول رو بزن بعد کالاندولا رو روش بزن