2777
2789
عنوان

چه غذاهایی با هواپز میشه درست کرد

167 بازدید | 9 پست

من تازه یه هواپز خریدم و می‌خواستم بدونم چه غذاهایی میشه باهاش درست کرد؟

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

هوا‌پز همون پخار پزه خودمونه مثلا میخواستن خلاقیت به خرج بدن

سبزیجات سیب زمینی آب پز سینه مرغ

و هر چیزی که دوست داری رژیمی آماده بشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هوا‌پز همون پخار پزه خودمونه مثلا میخواستن خلاقیت به خرج بدنسبزیجات سیب زمینی آب پز سینه مرغو هر چیز ...

آها. مرسی.

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

آها. مرسی.

تاحالا شما سونوگرافی شکمی دادین؟ واسه تنبلی تخم دان 

آیا به کجا دست میزنن و دستگاه فرو میکنن؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه