2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80338 بازدید | 2901 پست
موردبعدی اینکه قبلاها مهمون میومد علاوه براینکه دوجورغذاوسالاد وژله میزاشتم وکل روزتوی اشپزخونه بودم ...

منم برای یکشنبه ۱۰نفر مهمون دارم

میخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم 

ب نظرتون همین ی غذا کفایت میکنه یا خورشت یا پیش غذا هم درست کنم؟

مهمونا هم خودمونی  هستن،کلا همیشه سبک برگذارمیکنم مهمونیارو،ولی الان دودلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام شما عزیزان رو که میخونم خوشحال و مطمئن تر از قبل میشم که چقدر خوب شد که برای جهیزیم چای ساز و وسایل برقی اضافه رو نخریدم😍😍

من فقط و فقط ضروریات رو خریدم و خیلی هم راضی ام از سبک و شلوغ نبودن خونم 

مطمئنم اگر بیشتر از اینی که دارم خریده بودن خروجی میزاشتم😁🤷‍♀️🙋🏻‍♀

خوش اومدی😍 یا بده کسی یا به این پنبه زنا بفروش (اسمشونو بلد نیستم 😅)

فدات عزیزم اره باید یه کاری بکنم بهتر از انباشتگیه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

راستش من برا بچه اولم خیلی سخت میگرفتم رو تمیزی، و خب سختگیری و تذکرهام باعث شد پسرم خیلی زودرنج و ح ...

خوبه عزیزم که تجربه شده وسخت نمیگیری من زیاد میبرم بچه ها روپارک یابیرون ساحل خاک بازی و... دارن مدام لباس ووسیله برمیدارم براشون هرچی کثیف کنن عوض میکنم سیرابشون میکنم ولی باز سیرنمیشن که ولی خونه گاهی براشون خمیربازی درست میکنم 

رنگ انگشتی میدم برن حمام بازی کنن 

اسباب بازی هاشون بجز بزرگه که تواتاقه 

هرکدوم باکس دارن توکمدگفتم یکی بیارین بازی جمع کنید بعد یکی دیگه 

وای قبلا همه چی میریختن وول میکردن پودرمیشدم تاجمع میکردم 

ومن شهرغریب هستم مدام این فصل ها رفت وامددارم بایدهرلحظه خونه مرتب باشه سرزده میبینی اومدن 

حالا سال آینده میریم ویلایی بچه هام عاشق حیاطن هرچی میخوان ببرن بازی براشون خونه درست میکنم وباتمام طبیعت آشناشون میکنم 

باورکن خانوادگی عقده حیاط کــــردیم بااینکه اینجا 2طبقه وچهارواحده وخونه بزرگه ولی خسته شدیم خسته

خروجی چند روز اخیر

دو تا شمع که بچه ها زحمتش رو کشیدن.یدونه شلوار همسر کهنه شده بود.یه جفت بوت خودم که پوسته پوسته شده بود.ورودی هم لباس یلدایی بچه ها که کادو بود 

دیروز رفتم یه بوتیک. چند تا لباس و شال امتحان کردم از هیچ کدوم خوشم نیومد. تو رودربایستی بودم که یه شال بردارم. یاد حرفهای اینجا افتادم جوراب برداشتم و اومدم بیرون دیگه. 🙂

چند وقت پیش هم داشتم به همسرم میگفتم کاش یه گوشگیر داشتم که صداهای زیاد اطراف رو نمیشنیدم. یه ان به ذهنم رسیده بود. 

همسرمم رفت و یکی گرفت. دیدم خیلی بیخوده سردرد میاره و صداها رو هم خوب نمیگیره. 

دیگه با اصرار من رفت و جاش چند قلم مصرفی برای خونه گرفت.‌

لطفا ایتا گروه بزنید 🙏

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عاشق سبک چیدمان خلوتم ‌یعنی هر روز دارم وسایل اضافه رو دور میریزم ‌یه سری وسایل ارایش روی میزم بود همه رو انداختم داخل ی کیف گذاشتم داخل کمد ‌و به شدت ب رنگای طوسی و سفید علاقمندم

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا . بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا .بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده .ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده .جنگ فقر و تحریم ستم این جهان پلشته.کی میدونه غیر خودمون چی به ما گذاشته؟!هیچکی توی تاریخ قده ما خون دل نخورده واسه یه ذره زندگی این همه نمرده.

لطفا ایتا گروه بزنید 🙏

موافقم حتماً من رو هم عضو کنید ممنونم

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا . بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا .بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده .ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده .جنگ فقر و تحریم ستم این جهان پلشته.کی میدونه غیر خودمون چی به ما گذاشته؟!هیچکی توی تاریخ قده ما خون دل نخورده واسه یه ذره زندگی این همه نمرده.

دوستان من تو خرید مانتو یه مشکل دارم. اونم اینه میرم بازار لباس مطابق سلیقه و اندامم پیدا نمیکنم.

این واقعا داره اذیتم میکنه.‌ کتها خیلی کوتاهن و به من نمیاند.‌ چند مدل دیگه مانتو دیدم گلدوزی و نگین داشتند بعد اینها هم مثل اینکه برای خانمهای سن بالا هستند اصلا سایز پایین توشون نبود.‌ به سنمم نمیخوردند. 

امسال دیگه مانتو‌ نخریدم. دو تا دوختم. یکی رو که اصلا نپوشیدم و رد کردم.‌ یکی دیگه هم چند روز پیش دوختم باز این هم مناسب نیست.‌

دیگه موندم چکار کنم. الان هم خیلی احتیاج به مانتو دارم. 😢

خوبه عزیزم که تجربه شده وسخت نمیگیری من زیاد میبرم بچه ها روپارک یابیرون ساحل خاک بازی و... دارن مدا ...

خونه ویلایی بهشته👌👌

خداروشکر خونه ام ویلاییه و هوا خوب باشه بچه ها تو حیاط توپ بازی یا دوچرخه سواری میکنن،کوچیکه هم که فقط خاک باغچه رو خالی میکنه😂

انصافا بچه های الان انرژیشون به این راحتیا تخلیه نمیشه...

یه روزایی کارام زیاده مامان و بابام میان بچه هامو میبرن بیرون😄

شما احتمالا جنوب هستین😍 خدا بطلبه این زمستون یه سفر مینیمال بیام اون سمت😂❤️

دوستان من تو خرید مانتو یه مشکل دارم. اونم اینه میرم بازار لباس مطابق سلیقه و اندامم پیدا نمیکنم.این ...

چند وقت پیش خانم آیه حمداوی دقیقا راجب همین موضوع تو پیجش استوری گذاشت

البته ایشون مینیمال نیستن و اکو بلاگر و پسماند صفر هستن،از اونا که به خاطر حفظ محیط زیست هیچ زباله ای تولید نمیکنن...

میگفتن آدم های شبیه به ایشون که مدت زیادی خرید نمیکنن یا کلا از فاز خرید میان بیرون، بعدا تو خرید لباس دچار وسواس میشن و سخت پسند

کالای مورد نظرشون رو به سختی پیدا میکنن

راه حل خاصی ندادن ولی...