2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80338 بازدید | 2901 پست

سلام دوستان صبح شنبتون بخیر.

متاسفانه از این پروانه ها هست که همه چی سوراخ میکنند توی خونمون پیدا شده.... کسی راه حلی داره واسشون؟

یک بار گردو گرفتیم کهنه بود از همون روز زیاد شدن....

خوب و اما گزارش کار دیروزم

دیروز یک کابینت که توش عسل و حبوبات و اینجور چیزا نگه میدارم تمیز کردم. چند تا شیشه خالی و یک دبه کوچیک گذاشتم خروجی...

البته بگم که فعلا دنبال پاکسازی هستم تا خوشگل چیدن... فقط میخوام اضافه ها بره بیرون...

🥰

دوستان من تو خرید مانتو یه مشکل دارم. اونم اینه میرم بازار لباس مطابق سلیقه و اندامم پیدا نمیکنم.این ...

راهکاری که استایلیستها میدن اینه که فرم اندامت رو بشناسی و بدونی چه لباسی به اندامت میاد

بعد سلیقه ات رو هم مد نظر بگیری، و طبق سلیقه و فرم بدنت لباس تهیه کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهکاری که استایلیستها میدن اینه که فرم اندامت رو بشناسی و بدونی چه لباسی به اندامت میادبعد سلیقه ات ...

وای نمیدونم وقتی نوبت به انتخاب مانتو یا لباس جشن میرسه انگار میرسم به بن بست. من چند ساله این مشکل رو دارم. 🙄

خونه ویلایی بهشته👌👌خداروشکر خونه ام ویلاییه و هوا خوب باشه بچه ها تو حیاط توپ بازی یا دوچرخه سواری ...

عزیزم ی سوال خونه ویلایی امنیت داره ؟ صدای همسایه ها و دود تهران داره منو دیوانه میکنه . شما کدوم شهری 

عزیزم ی سوال خونه ویلایی امنیت داره ؟ صدای همسایه ها و دود تهران داره منو دیوانه میکنه . شما کدوم شه ...

اگر تو شهرخودتون هستین که سفرمیریدخانواده ها به خونتون میتونن سربزنن عالی 

من شهرغریبم امکان خونه ویلایی شخصی نمیتونیم چون مدام سفریم وتابستونانیستیم معمولا 

برای همین میرم ی محیط شهرکی حفاظت دارداخل همین شهرمون نزدیک همین خونمون

منم برای یکشنبه ۱۰نفر مهمون دارممیخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم ب نظرتون همین ی غذا کفایت میکنه یا خ ...

به نظرم کافیه ولی اگر خواستین دونوع بزارین اونیکی رو مثلا اسنک یا سالاد ماکارونی یاالویه یاسوپ یاتوپک سیب زمینی واینجورچیزار بزارین

لطفالایک نکنین. 
اگر تو شهرخودتون هستین که سفرمیریدخانواده ها به خونتون میتونن سربزنن عالی من شهرغریبم امکان خونه ویل ...

ن عزیزم من اصلا رفت و امد ندارم با هیچ کس نهایت سالی ی بار . حومه تهران هواش پاکه . دوسداشتم اونجا مستاجر میشدم . نمیدونم فقط درحال رویا پردازیم. 

ن عزیزم من اصلا رفت و امد ندارم با هیچ کس نهایت سالی ی بار . حومه تهران هواش پاکه . دوسداشتم اونجا م ...

اگر شرایط دارید کمی تحقیق کنیدوبریدویلایی آپارتمان ومن از بیخ وبن بیزارم عزیزم 

نمیدونی چقد روزدیم به این واون چ شیرینی توپی درنظرگرفتیم براکسی که این خونه روبرامون داره جورمیکنه وچقدخرج داره میفته پامون ولی همه اش ارزش داره بچه هام قشنگ بچگی میکنن ماهم ازآسمون میریم روزمین زندگی میکنیم وطبیعت ومیبینیم

برات بهترینارو میخوام . تو هم برام دعا کن . شرایطم اوکی شه برم از اینجا . برم هوا بخورم . ی حیاط خوب .ای خدا یعنی واقعا میشه . به کبوترام لب پنجره دون میدم میگم شما به خدا بگین برام حیاط جور کنه . 

برات بهترینارو میخوام . تو هم برام دعا کن . شرایطم اوکی شه برم از اینجا . برم هوا بخورم . ی حیاط خوب ...

سپاسگزارم ازمحبت ودعای قشنگت عزیزم میدونم که چقدر دلت میخواد امیدوارم زود خدابرات ی خونه ویلایی تووپ درنظربگیره🙏🏻💓

خب من امروز گفتم تاسوپم جامیفته اول کاری برم سراغ کابینت ها که مشغول خونه میشم درنهایت خسته وحوصله ام نمیشه برم سراغشون 

4تا کابینت تمیز کردم یکی یکی لوازم وخالی کردم تمیزکردم چیدم فقط 3تا بانکه بزرگ نیاز به شستن دارن که گذاشتم بشورم 

من ی سرم شستشو دارم که بازنشده به درد میخوره آیا؟؟؟ 

2تاظرفم ضدعفونی کننده دست برپایه الکل چکارشون کنم بنطرتون؟؟ 

خروجی هم چن تا بطری آب هست بزرگ وکوچیک گذاشتم بدم به کسی میخواستشون

سلام دوستان صبح شنبتون بخیر. متاسفانه از این پروانه ها هست که همه چی سوراخ میکنند توی خونمون پیدا شد ...

منظورتون این شب پره هندی هاست؟ باید تندتند مواد غذایی و وسایل کاغذی رو چک کنید بیشتر اونجاها تخم میذارن .سمت سقف هم زیاد میان هر جا دیدید بگیرید و بکشید 

خونه ما هم پر شده بود خداروشکر با این کارا شرشون کنده شد

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را