2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 97 پست
بعدشم هر چی گفت جوابشو بده چون اگر جواب ندی پرو میشه

بااینکه کلی حاضر جوابم نمیدونم چه مرگمه اون شروع میکنه به حرف زدن لال میشم چون یاد حرفای قبلیش میفتم تپش قلب میگیرم اصلا زبونم بند میاد. خدا لعنتش کنه🤦🏻‍♀️

دقیقا زنیکه میخواسته کاری بکنه زندگیتون بهم بخوره و دخترخاله شو بندازه ب شوهرت

اره احتمالا 

چون هربار با خانواده شوهرم جایی میرفتن اونم میفتاده دنبالشون الان که نتونسته حرفشو به کرسی بشونه عقده هاشو خالی میکنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره احتمالا چون هربار با خانواده شوهرم جایی میرفتن اونم میفتاده دنبالشون الان که نتونسته حرفشو به کر ...

ولش کن  این از بیشعوریشه دیگه  اگه حرفی چیزی زد جواب شو بده

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

این معلومه عقده داره 🤦 برین بهش متوجه نشد بگیر زیر دستو پا تا میخوره بزنش والا اونجوری که تو تعریف ...

اره همش به من حسادت میکنه از تموم حرفا و رفتاراش معلومه

پوست من خداروشکر خیلی خوبه همه تعریف میکنن تا منو میبینه از پوست خودش تعریف میکنه از اینکه تو خیابون نگهش میدارن از پوستش تعریف میکنن🤦🏻‍♀️ 

بعد عروسی تا جهیزیه مو دید رفت کلا دکوراسیون و وسایلای خونه شو‌تغییر داد🤦🏻‍♀️

ماشینی که قرار بود من بگیرم رو قبل من رفت خرید🤦🏻‍♀️

نمیدونم دلیل این همه حسادت چیه😓

تنها راه اینه سعی کنی هیچ وقت این خانمو نبینی،و در هیچ شرایطی باهاش آشتی نکن،الان هم یه بهانه جور کن ...

ارتباطی باهاشون نداریم 

فقط در حد دورهمی های خانوادگی سالی یکی دوبار ولی همون یکی دوبارم بلده زهرشو بریزه. 

بخدا من کاری به کارش ندارم ولی اون از همون روز اول به هر ترفندی شده خواسته بین مونو بهم برنه🤦🏻‍♀️ ...

خب دقیقا فقط در یه صورت میتونی جاری رو سنگ رو یخ کنی که رابطه ت با شوهرت عالی باشه و خب تجربه شده دیگه حساسش نکن

و احترام و اعتماد و عشق باید توی رابطه زن و شوهر باشه وگرنه اون رابطه رو هواست و وقتی این سه تا باشن به راحتی کسی نمیتونه بین زن و شوهر رو به هم بزنه 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
حالا وقتی می‌بینی کسی پشتشو خالی نمی‌کنه تنها راه دشمنی باهاشه،به خانواده همسرت هم بگو وقتی اون هستش ...

دقیقا همین کارو کردم گفتم حالا که قرار نیست رفتار و حرف زدنشو بلد باشه دوست ندارم باهاشون یجا باشم ولی بازم بعضی موقعیتا پیش میاد که باهمیم. نکبت هرجا من میشینم میاد کنارم که زهرشو بریزه🤦🏻‍♀️

اصلا کنارش نشین که سر صحبتو باز کنه ادامه هم داد صورتتو بکن اونور

باور میکنی تا شروع میکنه از اون بگه با کس دیگه میحرفم که بدونه محل نمیدم ولی حرفشو قطع میکنه منتظر میمونه من بهش نگاه کنم تا ادامه حرفشو بزنه؟