2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 97 پست
خدا منو از شر و توطئه های اون حفظ کنه🤦🏻‍♀️ خودشم به راه راست هدایت کنهواقعا نمیدونم چه مرگشه😓

چاه کن خودش چاه می افته یه بار رفتم خانه جاریم دیدم یه عالمه در و همسایه رو جمع کرده خونش ببینشون فقط یه نفر مجرد بود تلفنی با مردا صحبت میکردند هر هرکرکر  میخندیدن بهش گفتم اینا مگه متاهل نیستن چرا این طوری میکنن بهم گفت اینقدر خوبه آدم رستوران میبرن عطر و ادکلن میخرن شوهرتو هم نه اخلاق داره نه قیافه نه سواد نه پول میخایی برات یکی پیدا کنم منم تو شهر غریب واویلا بهش گفتم موقع عقدم قرآن گذاشتن جلوم صبرم تموم شد طلاق میگیرم برا چی خیانت کنم خدا نقشه شو به خودش بر گردون با سه بچه رفته مجردی زندگی می‌کنه آبروش تو کل فامیل رفت

بنظرم حرفش که تموم شد بگو خب ، چی بگم ،نظری ندارم خیلی دیگه تکرار کرد بگو واقعا علاقه ای ندارم در جر ...

اره بنظرم اینبار باید برای همیشه این مسئله رو حل کنم چون روح و روان برام نمونده🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه توضیح بدم ،من با برادرا شوارم صمیمی هستیم البته قبلا بیشتر خیلی هم باهم حرف میزدیم مشورت میکردیم ...

نه اولا که نمیدونستم قضییه از چه قراره حس بدی میگرفتم ولی الان میفهمم همشون بخاطر این بوده که مینمون بهم بخوره تا خانم دخترخالشو بشونه جای من، البته پوشش و شوخیای دستی جاریمم برا حس بد گرفتن کافی بود.

چاه کن خودش چاه می افته یه بار رفتم خانه جاریم دیدم یه عالمه در و همسایه رو جمع کرده خونش ببینشون فق ...

وایییی چه ادم هایی پیدا میشن 

خدا لعنت کنه هرچی زن و مرد خیانتکاره🤦🏻‍♀️

خدا نقشه های جاری منم سرش بیاره😓

[QUOTE=362122764]وایییی چه ادم هایی پیدا میشن  خدا لعنت کنه هرچی زن و مرد خیانتکاره🤦🏻‍♀️ خدا نقشه های جاری م ...[/QUOان شاالله من با رها برام نقشه داشتن هردوتاشون یه بار گفتن بیا بریم فلان شهر برای شوهرامون دعا بگیریم مشخص نبود میخواستن چیکار کنند گفتم من هیچ کس شریک خدا نمی کنم کار خوبه خدا درست کنه 

[QUOTE=362122764]وایییی چه ادم هایی پیدا میشن خدا لعنت کنه هرچی زن و مرد خیانتکاره🤦🏻‍♀️ خدا نقشه ...

یا خدا فقط ازشون دوری کن عزیزم بااین توصیف‌هایی که می کنید اونام خیر شمارو نمیخوان.

اره همش به من حسادت میکنه از تموم حرفا و رفتاراش معلومهپوست من خداروشکر خیلی خوبه همه تعریف میکنن تا ...

تا میتونی به خودت برس به ی ورتم نباشه تو که میدونی اون مشکل داره پس فکرتو باهاش درگیر نکن

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
تا میتونی به خودت برس به ی ورتم نباشه تو که میدونی اون مشکل داره پس فکرتو باهاش درگیر نکن

اره همیشه به خودم میرسم 

حتی خواهر شوهرم و مادرشوهرمم سر همین جریانا گفتن بهت حسادت میکنه محل نده🤦🏻‍♀️ فقط همین بی تفاوت بودن سخته که باید تمرین کنم.