2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 97 پست
بنظرتون وقتی اینبار شروع کرد به حرف زدن راجع به اون چی بگم؟ چه واکنشی نشون بدم؟!

با خنده بگو چقد راجبش حرف میزنی ، من که پسری ندارم بگیرمش براش 

ی جوری با خنده و جدی بگو که ضایع بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محل نده .حرصت میده .منظورش رو نگیر .ولش کن بابا

اتفاقا محل نمیدم، چون نسبت به هرکدوم از کاراش ناراحت شدم بدتر تکرارش کرده تا حرصمو دربیاره، ولی خوشم نمیاد همش حرف اون زنیکه رو میزنه.

بنظرتون وقتی اینبار شروع کرد به حرف زدن راجع به اون چی بگم؟ چه واکنشی نشون بدم؟!

من باشم یه دعوا راه میندازم ،بهش میگم چیکار کنیم حالا نمی‌بینی زن داره ،خیلی ناراحتی واسه شوهر خودت بگیرش،

یا حداقل به مادر شوهرت بگو یا به همسرش تا بهش تذکر بدن

اصلا به شوهرت نشون نده رو جاریت حساس شدی

رو خودت و شوهرت تمرکز کن و خودت رو بزن به نشنیدن وقتی تو اونقدر تو زندگی خودت و شوهرت پر رنگ باشی که هیچ کس دیگه به چشم نمیاد هرکی هرچی میخواد بگه مهم تویی

دنبال دردسر نباش بالاخره اونم یه جا خسته میشه دعا کن دختر خالش با یه شخص خوب آشنا بشه اینم دست از سر شما برداره

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜