2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 97 پست
خیلی حس بدی میگیرم همش حس میکنم قبل ازدواج مون چیزی بین شون بوده🤦🏻‍♀️ جرئت نمیکنم رک بپرسم از شوهر ...

دقیقا  زنیکه  میخواسته کاری بکنه زندگیتون بهم بخوره و دخترخاله شو بندازه ب شوهرت  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این معلومه عقده داره 🤦 برین بهش متوجه نشد بگیر زیر دستو پا تا میخوره بزنش والا اونجوری که تو تعریف کردی حس خوبی به این جاریت ندارم آخر کار دستت میده 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
ممیشه بیشتر توضیح بدی تا خودمو نکشتم 😭😭

اومدن خواستگاری گفتن فلان چیزارو داره 

بعد ازدواج دیدم گدایی بیش نیست 

گفتم پ کو اموالت 

گفت بنام زنداداشمو مادرشه فقط به اونا اطمینان دارم 

منم دعوا کردم زد انگشتمو شکوند الان دوساله قهریم دادگاه میریم اما هیچکدوم درخواست طلاق ندادیم 

نمیدونم چیکار کنم

اتفاقا محل نمیدم، چون نسبت به هرکدوم از کاراش ناراحت شدم بدتر تکرارش کرده تا حرصمو دربیاره، ولی خوشم ...

اونقدری محل نده که بگه بگه خسته بشه .شما ری اکشن نشون میدی خوب .مطمن باش از رفتارت پیداست واقعا واقعا توی دلتم. فراموش کن 

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم
بی تفاوتی بدتزین انتقامه همینجور ادامه بده

چطوری ذهنمو اروم کنم؟ اون لحظه بی تفاوتی میکنم به قدری که هی حرفشو قطع میکنه میبینه من حواسم نیست، ولی تا مدت ها مغزم پر سوالای بی جواب میشه🤦🏻‍♀️

من باشم یه دعوا راه میندازم ،بهش میگم چیکار کنیم حالا نمی‌بینی زن داره ،خیلی ناراحتی واسه شوهر خودت ...

هم به مادرشوهرم گفتم هم به شوهر بی عرضه اش ولی همه طرفشو میگیرن میگن قصدی نداره چون همه حرفاشو دو پهلو میزنه وقتی من ناراحت میشم گردن نمیگیره.

تنها راه اینه سعی کنی هیچ وقت این خانمو نبینی،و در هیچ شرایطی باهاش آشتی نکن،الان هم یه بهانه جور کن و برای همیشه باهاش قهر کن،چرا واقعاً باید به خاطر یه آدم عوضی زندگیتو خراب کنی

هم به مادرشوهرم گفتم هم به شوهر بی عرضه اش ولی همه طرفشو میگیرن میگن قصدی نداره چون همه حرفاشو دو په ...

حالا وقتی می‌بینی کسی پشتشو خالی نمی‌کنه تنها راه دشمنی باهاشه،به خانواده همسرت هم بگو وقتی اون هستش شما رو دعوت نکنن

اصلا به شوهرت نشون نده رو جاریت حساس شدیرو خودت و شوهرت تمرکز کن و خودت رو بزن به نشنیدن وقتی تو اون ...

بخدا من کاری به کارش ندارم ولی اون از همون روز اول به هر ترفندی شده خواسته بین مونو بهم برنه🤦🏻‍♀️ 

اره انشالله بختشم وا میشه دیگه دست از سر ما برمیداره.

متاسفانه بارها سر رفتارای جاریم دعوامون شده با شوهرم که حساسش کردم ولی از طرفیم خوب شد که حداقل رابطه مونو به صفر رسوندیم، رفت وامدیم نداریم باهاشون.