2777
2789
سلام عزیزممن آزمایش هورمونی داشتم که باید روز سوم پریودی انجام بدم امروز از صبح تا شب لکه بینی داشتم ...

سلام عزیزم❤️

امروز میشه روز اول پریودی از زمانی که شما خونریزی واضح رو ببینی پس اگه امروز تا شب لکه بینی داشتی حساب نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یه سوال دیگه اینکه بیمارستانای دولتی میشه ماما خصوصی برد؟هزینه ماما خصوصی از چقد شروع میشه؟از ...

سلام ❤️

بله میشه

قیمت تو شهرهای مختلف متفاوته ولی معمولا از پنج تومن شروع میشه

معمولا اگه زمانی که برای مراقبت هاتون مراجعه میکنین بهداشت خود پرسنل اون مرکز دو سه تا مامارو معرفی میکنن اگر هم نه 

خودتون به مطب های مامایی شهرتون مراجعه کنین و ارزیابی کنین و اینکه معمولا ماماهای باسواد و کاربلد مسیر ماماخصوصی رو انتخاب میکنن چون زایمان طبیعی یک پروسه استرس زا هست و باید به خوبی مدیریت بشه

درد شبیه به حالت تیر کشیدن از داخل مربوط به دهانه رحمه که ممکن هست به علت تجمع خون در پشت دهانه رحم ...

تیر کشیدن نه... مثل درد های که قبل از پریود میان پرکاری از اردیبهشت ماه در آزمایش مشخص شد ولی الان تقریبا دوماهه که قرص میخورم ولی پریود شدم این ماه خون ریزی نداشتم و الان ۱۵ روز گذشته لک میوفته هنوز واسم 

تیر کشیدن نه... مثل درد های که قبل از پریود میان پرکاری از اردیبهشت ماه در آزمایش مشخص شد ولی الان ت ...

خب این بهم ریختگی پریود مربوط به پرکاریتون هست

چون مدت کمی هست دارین دارو مصرفی میکنین یه مدت صبر کنین به مرور بهتر میشه 

اگه بهتر نشد به پزشک غدد مراجعه کنین و مشکلتون رو بگین شاید داروی مصرفیتون رو تغییر بدن

من پشت کنکوریم از پارسال که شروع کردم میخونم پریودیم بی نظم که بود بی نظم تر هم شده الان یکی دوماهه اصلا پریود نشدم یکی دوبار درد شدید پریود رو تجربه کردم اما تخمک گذاری و پریودی اتفاق نیوفتاد مشکل چیه؟ چیکار کنم؟ دکتر برم نرم؟ رابطه هم نداشتم مجردم 

من پشت کنکوریم از پارسال که شروع کردم میخونم پریودیم بی نظم که بود بی نظم تر هم شده الان یکی دوماهه ...

سلام

حجم بالایی از استرس باعث مشکلات هورمونی و بهم ریختگی پریود میشه 

باید هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کنین و یک دوره ال دی مصرف کنین تا پریودی منظم بشه 

همچنین یک سری آزمایش بدین تا علت این مشکل مشخص بشه مشکلات تیروییدی باعث میشه که فرد پریود نشده این یکی از علت هاست

باید به پزشک مراجعه کنین تا دقیق تر ارزیابی بشین❤️

سلام وقت بخیر من می‌خوام رشته ی مامایی بخونم

درسته که میگن باید ۷۵ تا زایمان انجام بدی تا بهت مجوز مطب بدن؟؟ این ۷۵ تا زایمان تو چه مدت زمانی انجام میشه؟ 

ممکنه بخاطر همین مدت زمان تحصیل بیشتر از چهار سال طول بکشه؟ آزمون فاینالش سخته؟ درسهای تئوریش خیلی کمتر از عملیه؟

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
سلام وقت بخیر من می‌خوام رشته ی مامایی بخونمدرسته که میگن باید ۷۵ تا زایمان انجام بدی تا بهت مجوز مط ...

سلام

مامایی هشت ترم هست و اینکه شما ترم هفت و هشت باید هشتاد تا زایمان بگیرین تا فارغ التحصیل بشین معمولا سر یک سال تمام میشه بعد پایان ترم هشت فینال میدین

فینال سخت نیست به شرط اینکه بالینی و درست خونده بشه 

ترم یک کاملا تئوری یادمیگیرین و از ترم دو وارد بیمارستان میشین سه روز در هفته رو در دانشگاه سپری میکنین و سه روز در هفته رو در بیمارستان و مرکز بهداشت

دروس تئوری تا پایان ترم شیش تمام میشه ولی اگر واحدی مونده باشه که به علت مشکلی نتونسته باشین ترم های قبل بردارین ترم هفت و هشت میتونین بردارین

سلاممامایی هشت ترم هست و اینکه شما ترم هفت و هشت باید هشتاد تا زایمان بگیرین تا فارغ التحصیل بشین مع ...

وای چه سخت سه روز دانشگاه سه روز بیمارستان🥲

اگه کسی مثل من خوابگاهی باشه نمی تونه اصلا برگرده شهر خودش آخر هفته ها

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
2810