2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندبار میشه زایمان سزارین کرد؟

سلام 

قانونی وجود نداره که بگیم چند بار میشه یا نه

گاهی اوقات خانوم با یک بار سزارین دچار چسبندگی یا جفت اکرتا میشه 

توصیه ما اینه تا حد امکان زایمان طبیعی انجام بدن خانوما ولی اگر به دلایلی سزارین شدن بیشتر از سه بارو توصیه نمیکنم چون در سزارین هفت لایه شکم باز میشه

به خانم ۴۰ ساله ای با سابقه ی ۴ تا سقط و ۳ تا سزارین و ۳ تا بچه مجوز بستن لوله رو میدن؟

و عملش به سختیه سزارین هست یا لیزری میشه انجام داد؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
من توی هفته ی سی و پنجم بارداری ام . مایع دور جنینم بیست بوده . قبل از این هفته گفتن خطرناکه ولی الا ...

سلام

مایع دور جنین همون ادرار جنین هست بنابراین وقتی شما قند بیشتری مصرف کنین جنین شما قند بیشتری دریافت میکنه و قند بیشتر باعث میشه جنین شما بیشتر ادرار کنه و حجم مایع بالا بره 

میزان مایع تا۲۵طبیعی هست 

به میزان خیلی کم میتونین استفاده کنین ولی از موادی با قند فراوان مثل نوشابه یا عسل خودداری کنین

یعنی همیشع؟ یا فقط روزای اول رابطه بعد لابیا پلاستی

همیشه که نه به مرور با گذشت زمان درد حین رابطه برطرف میشه 

چون لابیا پلاستی باعث تنگ شدن واژن میشه ماه های اولین ممکن هست حین رابطه درد داشته باشین و باید از ژل روان کننده استفاده کنین

سلاممایع دور جنین همون ادرار جنین هست بنابراین وقتی شما قند بیشتری مصرف کنین جنین شما قند بیشتری دری ...

سلام عزیزم . ممنون . بمن حتی گفتن چیزایی مثل کیک و شیرینی و میوه جات تابستونی هم بزارم کنار که یه مدت گذاشتم کنار . از هفده شده بود بیست و یک بعدش شد بیست . من الان حتی میترسم میوه جات بخورم . دکتر حتی گفت اندازه ی معده اش خوبه و میتونه مایع رو بخوره نمیدونم این یعنی چی

به خانم ۴۰ ساله ای با سابقه ی ۴ تا سقط و ۳ تا سزارین و ۳ تا بچه مجوز بستن لوله رو میدن؟و عملش به سخت ...

سلام

بله میتونه انجام بده به شرط اینکه همسرتون رضایت بدن

یه عمل کوتاه مدت اما هزینه بره

با لاپاراسکوپی انجام میشه

همیشه که نه به مرور با گذشت زمان درد حین رابطه برطرف میشه چون لابیا پلاستی باعث تنگ شدن واژن میشه ما ...

ممنون عزیزم نمیدونستم تنگ هم میشع من سع تا زایمان طبیعی داشتم ولی ترمیم فعلا نمیتونم کنم یعنی با لابیا پلاستی جمعترمیشه؟

سلام عزیزم . ممنون . بمن حتی گفتن چیزایی مثل کیک و شیرینی و میوه جات تابستونی هم بزارم کنار که یه مد ...

شیرینی رو توصیه نمیکنم اما میوه رو در حد کم میتونین بخورین چون قند میوه طبیعی هست

جنین مایع دورش رو میخوره و بعد از زایمان تمام اون مایع خارج میشه و اینکه این مایع اثر حفاظتی هم واسش داره

ممنون عزیزم نمیدونستم تنگ هم میشع من سع تا زایمان طبیعی داشتم ولی ترمیم فعلا نمیتونم کنم یعنی با لاب ...

❤️

بعضی از متخصصان عمل لابیا رو به علاوه تنگی واژن انجام میدن تا شکل زیباتری واژن به خودش بگیره

سلام عزیزم

من آزمایش هورمونی داشتم که باید روز سوم پریودی انجام بدم 

امروز از صبح تا شب لکه بینی داشتم و خون کم اما شب خونریزیم شروع شد

امروز رو برای روز اول پریودیم محاسبه کنم یا از فردا؟چون خونریزیم از شب شروع شد

❤️بعضی از متخصصان عمل لابیا رو به علاوه تنگی واژن انجام میدن تا شکل زیباتری واژن به خودش بگیره

من فقط عمل لابیا دارم ولی تنگی واژن هزینه اش زیاده فکر کردم میگین همین لابیا پلاستی تنگ میشه 

2810