2777
2789
ممکنه گرمی ریاد مصرف کردی که طبع بدنت تغییر کرده و خونریزیت بیشتر شده باشهیا داروخاصی مصرف میکنییا ا ...

اره مریض بودم این دوروز خیلی دارچین و زنجبیل خوردم

دارو آهن خوردم‌این ماه فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من تقریبا ۶ ماهی میشه که پریودیم منظم بود همیشه ولی خون ریزی نداشتم یعنی بصورت اینکه فقط دو پد ...

سلام 

چه پرکاری تیرویید و چه کم کاری تیرویید باعث لکه بینی و بی نظم شدن پریود یا در کل پریود نشدن میشه

داروتون رو منظم استفاده کنین بعد مدتی برطرف میشه 

اگر درد زیر شکم دارین مراجعه کنین به پزشک و یک سونو بدین

ببخشید ربطی به مامایی ندارهمن تحت نظرم پیش روانپزشکبهم آلپرازولام داد الان خوردم ک بخوایم ، خوابم نم ...

سلام 

از عوارض قرص آلپرازولام هست 

برای بهبود خواب از ملاتونین استفاده کنین

کسی ک ام آر آی با تزریق رفته و ۴ هفته باردار بوده ونمیدونسته. غربالگری وآزمایش ۱۲ هفته اش نرماله میت ...

سلام ❤️

توصیه نمیکنم

حتما باید غرباگری ها و آزمایشات انجام داده بشه چون یک سری موارد تشخیص داده میشه که لازم هست یک سری اقدامات انجام بشه

وقت پریودی دردوفشارزیاد ازپشت علائم چی میتونه باشه

سلام 

از پشت اگر منظورتون پایین کمر هست که طبیعه درد پریودی یه درد منتشره ولی اگه درد زیادی رو تجربه میکنین توصیه میکنم روزانه ویتامین Eمصرف کنین که باعث کاهش درد پریودی میشه

سلام ❤️توصیه نمیکنمحتما باید غرباگری ها و آزمایشات انجام داده بشه چون یک سری موارد تشخیص داده میشه ک ...

غربالگری اول نرماله

دومی واجبه؟

پولش زیاده آخه

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
سلام چه پرکاری تیرویید و چه کم کاری تیرویید باعث لکه بینی و بی نظم شدن پریود یا در کل پریود نشدن میش ...

درد زیر شکم ندارم فقط از داخلل یه درد خیلی خفییف دارم ممکنه از قرص های متی مازول و پرکاری باشه البته الان بهتر شده تیروئیدم و روزی نصف میخورم و دکتر گفت باید تا دوماه نصف قرص بخوری و باز آزمایش ولی خیلی نگرانمم دختر هم هستم... 😢

تا چند ماهگی میشه طاق باز خوابید .یعنی بعد از چندماهگی برای جنین خطرناکه؟واینکه برای هوش جنین دزچند ...

سلام

تا پنج ماهگی میشه طاق باز خوابید بعد پنج ماهگی برای اینکه فشار از روی ورید برداشته بشه و خون رسانی بهتری صورت بگیره توصیه میکنیم به پهلو بخوابین

سه ماهه سوم اصلا توصیه نمیشه طاق باز بخوابین و بهترین پوزیشن به پهلو خوابیدن هست

از هفته ۱۲بارداری امگا۳مصرف کنین 

داروی خاصی نیاز نیست مصرف کنین ❤️

دختری ک ۱۴سالشه و این ماه اولین بار پریود شده اما قدش ۱۵۵ میخواد یه کم رشد کنه چ دارویی میتونه بخوره ...

س

اولین اینکه قد ژنتیکی هست و اینکه دارو معجزه ای نمیکنه

دارویی خاصی توصیه نمیشه

ویتامین Eو ویتامین Dاستفاده کنن

ورزش کششی انجام بده یا ورزش هایی مثل والیبال و بسکتبال

شب زود بخوابه چون شب هورمون رشد بیشترین اثر رو داره و افرادی که شب بیدارن رشد مناسبی ندارن

سلام علت نداشتن ترشحات تخمکگذاری با وجود داشتن فولیکول توی سونو چیهآیا برای بارداری مشکل ایجاد میکنه

سلام فولیکول رو ما در دو هفته اول چرخه جنسی داریم ترشحات تخمک گذاری رو معمولا دو روز قبل تخمک گذاری داریم

روز تخمک گذاری درست در نیمه چرخه اتفاق میفته 

هر چرخه جنسی معمولا ۲۸روزه یعنی تخمک گذاری روز ۱۴چرخه اتفاق میفته شروع چرخه هم با اولین روز پریودی هست 

بنابرین فولیکول بدون ترشحات تخمک گذاری در دو هفته اول طبیعی هست و هیچ مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه

غربالگری اول نرمالهدومی واجبه؟پولش زیاده آخه

من به عنوان یک ماما توصیه نمیکنم

چون مدد جوهایی رو دیدم که فقط غربالگری اول رو انجام دادن و بعد زایمان پشیمون شدن

بله میدونم هزینه ها بالاست ولی واقعا از نون شبم واجب تره

به دنیا اوردن یه نوزاد سالم از هرچیزی واجب تره❤️

نه چرا باید مهم باشه بعدم یه چیزی بگم مال همه یه شکله خیالت راحت😅

یه موضوعی رو اینجا بهتون بگم 

علت رنگ تیره ناحیه تناسلی در خانم تغییرات هورمونی هست خب خانم ها هر ماه پریود میشن و هر ماه چرخه ای از تغییرات هورمونی رو تجربه میکنن

بعد از یائسگی چون تغییرات هورمونی اتفاق نمیفته رنگ ناحیه تناسلی به مرور روشن تر میشه

پس از تیرگی اون قسمت خجالت نکشین❤️

من به عنوان یک ماما توصیه نمیکنمچون مدد جوهایی رو دیدم که فقط غربالگری اول رو انجام دادن و بعد زایما ...

تهران جای خوبی رو می‌شناسید برای آزمایش و سونو دقیق غربالگری معرفی کنید.

ترس افتاد بجونم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
2810