2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من تقریبا ۶ ماهی میشه که پریودیم منظم بود همیشه ولی خون ریزی نداشتم یعنی بصورت اینکه فقط دو پد عوض کنم پرکاری خفیف تیروئید هم دارم ماه پیش بصورت خیلی خوب بود پریودیم این ماه هم سر تاریخ اومد ولی هییچ خون ریزی نداشتم لک بود الان یک هفته از پریودیم گذشته ببخشید دستمال که میکشم تو رحمم خونه کم هست نمیوفته اصلا و یکمم درد دارم قرص متی مازول هم میخورم خیلی نگرانم 😢

ببخشید ربطی به مامایی نداره

من تحت نظرم پیش روانپزشک

بهم آلپرازولام داد الان خوردم ک بخوایم ، خوابم نمیبره و انگار سرم گیج میره 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

کسی ک ام آر آی با تزریق رفته و ۴ هفته باردار بوده ونمیدونسته. غربالگری وآزمایش ۱۲ هفته اش نرماله میتونه سونو وآزمایش غربالگری دومو بخاطر هزینه اش نره .آخه نگرانه چون ام آر آی باتزریق داشته

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
ی سوال خیلی بی ربط . وقتی ناحیه تناسلی کسی رو می‌بینید یادتون میاد مال هر کس چ شکلی بود ؟ 😐 تو ذهنت ...

ن بابا من توسالن اپیلاسیون میکردم اصا انقد دیده بودم دیگ مث دست و پا بود برام😂

تا چند  ماهگی میشه طاق باز خوابید .یعنی بعد از چندماهگی برای جنین خطرناکه؟

واینکه برای هوش جنین دزچندماهگی میشه امگا ۳ مصرف کردیا داروی دیگ می‌شناسید معرفی کنید

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
ی سوال خیلی بی ربط . وقتی ناحیه تناسلی کسی رو می‌بینید یادتون میاد مال هر کس چ شکلی بود ؟ 😐 تو ذهنت ...

سلام عزیزم

نه بابا حافظه ما که در این حد نیست

و اینکه واسه ما یه چیز عادی شده جوری که با دیوار واسمون فرقی نمیکنه

میگم من دیروز پریود شدم امروز نشسته بودم‌یهو حجم زیادی ازمن خون رفت و لخته خیلی بزرگ تاحالا اینطور ن ...

ممکنه گرمی ریاد مصرف کردی که طبع بدنت تغییر کرده و خونریزیت بیشتر شده باشه

یا داروخاصی مصرف میکنی

یا استرس که خونریزی رو بیشتر میکنه

ولی اگه هر دوساعت پدتو عوض میکنی جوری که پدت پره خونه و دفع لخته چندین مرتبه داری حتما دکترو برو 

حتما حتما هم از قرص آهن استفاده کن

معمولا خونریزی تو روز اول و دوم طبیعی و اینکه دفع لخته هم طبیعی ولی اگه چندین مرتبه باشه و بزرگ باید حتما مراجعه کنین

2810