2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733687 بازدید | 90144 پست
میگم فیروزه جان، پسر سومیت چند ساله است؟یکی از اقوام همسرم، بعد از سه تا پسر، چهار ماه پیش صاحب دختر ...

دو سال و 45 روز 😅

به به! چه عالی🥰 به سلامتی 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عهههه دکتر آیتی سرچ کردم مشهده که.تهران با کی برم وی بک و از چند هفته برم خوبه؟می خوام اواخر بارداری ...

سلام عزیز

من با خانم صابریان دو بار ویبک داشتم

اگر میخوای یه بار ویزیت برو پیششون ببین اگر به دلت نشست باهاشون ادامه بده 

صبور، آرام، و ماهر هستند

خوب برای مادر باردار وقت میذارن

مطمبشون سمت اشرفی اصفهانیه 

منم بیشتر آخرا میرفتم ویزیت. و تعداد کمتر از حد عرف میرفتم. چون خیلی دور بود برام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
ممنون از دعاهای قشنگت عزیزم کلی انرژی مثبت گرفتم❤️الان که اصصلا به بچه فکرنمیکنم انقدر که روحیم خستس ...

نمیخواد الان بهش فکر کنی😅 الان از وجود اون فرشته ناز و خوشبوی بهشتی لذت ببر 🥰

خستگی‌ها ت که دراد، وقتش که برسه خودت دلت برا نوزاد تنگ میشه 🥰

تو تهران دکترای خوبی هستن که سزارین رو هم با تعداد بالا و خوب انجام میدن. نگران نباش 

برای خودت باقیات و صالحات جمع کن 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارای خدا... لطف امام رضابود که شرایط جور شد...دوست دارم خاطرمو بنویسم ولی نمیدونم چرا قفل شده😅

بگو یا امام رضا، قفلو بشکن 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه شما مشهد نمیخواستی بری؟!😂تهران خانم صابریان و دکتر امیرآبادی رو پیشنهاد مبکنم. البته تو تهران ز ...

سلام عزیز. خوبی؟ بچه هات خوبن؟ 

ممنون که به تاپیک سر میزنی و بچه ها رو راهنمایی میکنی

منم دکتر امیرآبادی رو اخیرا به چن نفر پیشنهاد دادم. به خاطر حمایت خیلی عالی که از ویبکی ها دارن... ولی متاسفانه واسه دو تاشون تجربه ی خوبی نشد

سر زایماناشون فهمیدم اگه منم سر سومی با ایشون بودم قطعا کارم به سزارین میرسید

ولی در شرایطی که اتاق عملم واسم آماده کرده بودن، دکتر مصطفایی با تسلط و آرامش تمام زایمانمو انجام دادن

و خیلی واسه خودم و همسرم جالب بود که تو اون چن ساعت، با وحود ریسک زایمانم، ایشون حتی ذررره ای تن صدا و حالت چهره شون تغییر نکرد!

شرایط جسمی و روحیم اونقدری بد بود، که اگه ذره ای به من استرس میدادن قطعا خالی میکردم... ایشون منبع آرامش بودن واقعا...

آرامش و صبوری پزشک خیییییلی مهمه

سلام عزیزمن با خانم صابریان دو بار ویبک داشتماگر میخوای یه بار ویزیت برو پیششون ببین اگر به دلت نشست ...

سلام عزیز. خوبی؟ بچه های نازنینت خوبن؟ 

چه خبر؟  باردار نیستی؟😉

سلام عزیز. خوبی؟ بچه های نازنینت خوبن؟ چه خبر؟ باردار نیستی؟😉

سلااااااام الحمدلله خوبیم

شما خوبی رستا جان؟؟ 

نه نیستم، شما چه طور 😊؟؟ 

بیا با بارداری مون همدیگه رو خوشحال کنیم 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید

۳۸ هفته و ۵ روزم

۱- سه هفته پیش سوزش و خارش واژن داشتم حدود ۱-۲روز

بدون ترشح بدبو...، ماما بدون معاینه بهم کلوتریمازول داد منم ۴ شب استفاده کردم بعد گذاشتم کنار که شیاف مغربی استفاده کنم، بعد ۳ روز پیش دولاره سوزش شدید یه چندساعتی داشتم و تمام، که ماماگفت دوباره پمادو استفاده کنم. درد تو لگنم هم دارم اصلا نمیدونم واقعا عفونته قارچیه یا نه نظر شما چیه؟ این پماد رو نرمی دهانه رحم تاثیر نمیذاره؟

۲- شیاف مغربی که میخواستم بذارم واژنم خشکه کپسول همون اول واژن میچسبه و بالا نمیره خلاصه یه ۴-۵تایی که به سختی و باترفند استفاده کردم که هیچکدوم نشد عمیق شیاف کنم یه روز یکی خوردم شبش انقباض های دردناک اما کوتاه و نامنظم اومد سراغم و بعد ۱ ساعت خوب شد. الان مغربی رو چیکار کنم  شیاف یا خوردن؟

سلااام سلام.⚘

وای یادش بخیر هرروز میمومدم این تاپیک همه مطالبشون  رو میخوندم.

دیگه از اون مرحله رد شدم یه مدت نیومدم😅😅

رستا جان دکتر مصطفایی عمل افتادگی رحم و کارای دیگه مربوط به عوارضی زایمان طبیعی رو هم انجام میده؟؟؟؟

من ۱۱ سال پیش سزارین شدم و الان دومی رو قصد وی بک دارم که از ۵ ماهگی تحت نظر یه مرکز مامایی تو تهران بودم برای وی بک و ۳۷ هفته گفتن باید از جراحمون اکی زایمان رو بگیری برای زایمان امروز پیش جراح رفتم بعد از کلی سرکوفت زدن و غر زدن برو سز شو و خطر مرگ خودتو و جنینت هست و هزار چیز دیگه آخرشم گفت میام ولی همین امروز ۵ تومن بزن به کارتم و اگر شرایطت حاد باشه تحمل نمیکنم و فورا سز میکنم و ۵ تومنم مامای همراهت میشه هزینه بیمارستانم از ۲۰ تومن شروع میشه که سی و خورده ای هزینت میشه و اگرم سز بشی ما هزینه رو بر نمیگردونیم در صورتی که از ۵ ماهگی که این مرکز میرفتم میگفتن کل هزینه هات به ۲۰ نمیرسه چون بیمه تکمیلی ندارم و بیمه پایه تامین اجتماعی دارم فقط و واقعا الان نمی تونم این همه هزینه کنم 

واقعا هزینه ویبک همینه ؟

یا اینکه اینا می دونن من به آخر راه رسیدم می خوان گوش ببرن ؟

دوستانی که تازه ویبک انجام دادن تهران چقدر شد هزینه هاتون ؟