2777
2789

برای پدرم خیلی دعا کنید

براتون صلوات فرستادم 

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه دعا کنی

طلسمم باطل شه

چشم زخمها ازم دفع شه

دو نفر که با من دشمن بودن از زندگیم بکشن بیرون

خدا حقمو ازشون بگیره

مشکلاتم حل شه گره ها باز بشه

مرسی عزیزم منم دعاتون میکنم قلب من شکسته و دعاهام گیرا بگو برات دعاکنم منم😔💔🌸

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

براتون صلوات فرستادم انشاالله حاجت روابشین.لطفا برای شفا وسلامتیم دعاکنید ودعاکنید باعشقم ازدواج کنم.انشاالله همتون حاجت روابشین

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤