2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم. خداروشکر الان که آره بهترم، ولی سزارین سوم برام سخت تر بود و هنوز تمام شکمم درد داره ک ...

ان شاء الله که خیره 

ان شاء الله که این سختی هاش هم میگذره و شیرینی هاش پررنگتر میشه برات 

این همه استرس و سختی و درد رو به جون خریدی، باردارشدن و زایمان... و یه مسلمان به پیروان پیامبر خدا اضافه کردی، اجرت محفوظه.... جهاد کردی در راه خدا 

خوشا به سعادتت

این هدف اصلی ما مادران بوده و هست

حالا نوع زایمان به هدف کوتاه مدته، هدف اصلی همون فرشته ایه که تو بغلته 🥰

الحمدلله ما هم خوبیم. پسر بزرگه م امسال میره کلاس اول ان شاء الله 😊

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلااااااام فیروزه جان😍😍گل پسرات خوبند؟؟آره عزیزم خیلی وقته تو فکر بارداری هستم ولی چون همسر راضی ن ...

ان شاء الله که خیر باشه عزیزم 😍🥰خیلی خوشحال شدم 😊

چرا منم خیلی دلم میخواد، اما دو تا مشکل جسمی دارم که دارم پیگیری میکنم برطرف شه ان شاء الله اقدام کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
آره واقعا جدا از اینکه داشتم تن به سزارین میدادم و حالم روبه راه نبود رفتار اونا هم اذیتم میکرد و کل ...

ان شاء الله که اجرت محفوظه به درگاه الهی 😢😔❤️

خدا حفظ کنه کوچولوتو برات... 

ان شاء الله که یا امام زمان باشه 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاء الله که خیره ان شاء الله که این سختی هاش هم میگذره و شیرینی هاش پررنگتر میشه برات این همه است ...

ممنونم عزیزم، با حرفات، اشک تو چشمام جمع شد،  

خدا کمکمون کنه برای پرورش این بچه ها ان شاالله 

چه خوب! گل پسرت مدرسه ای شده, مبارکتون باشه، آینده ای درخشان داشته باشه به امید خدا  

ان شاء الله که خیر باشه عزیزم 😍🥰خیلی خوشحال شدم 😊چرا منم خیلی دلم میخواد، اما دو تا مشکل جسمی دار ...

میگم فیروزه جان، پسر سومیت چند ساله است؟

یکی از اقوام همسرم، بعد از سه تا پسر، چهار ماه پیش صاحب دختر شده ،نذر حضرت رقیه کرده بود.

سلاماگر میخوای با خیال راحت ویبک کنی و اگه حتی خدایی نکرده سزارین شدی خیالت راحت باشه که دیگه واقعا ...

سلام عزیزم.

مبارک باشه.

از چند هفته برم پیش دکتر آیتی برای وی بک؟

میشه آخراش برم؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاماگر میخوای با خیال راحت ویبک کنی و اگه حتی خدایی نکرده سزارین شدی خیالت راحت باشه که دیگه واقعا ...

عهههه دکتر آیتی سرچ کردم مشهده که.

تهران با کی برم وی بک و از چند هفته برم خوبه؟

می خوام اواخر بارداری برم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاء الله که اجرت محفوظه به درگاه الهی 😢😔❤️خدا حفظ کنه کوچولوتو برات... ان شاء الله که یا امام ز ...

ممنون از دعاهای قشنگت عزیزم کلی انرژی مثبت گرفتم❤️

الان که اصصلا به بچه فکرنمیکنم انقدر که روحیم خستست ولی فکراینکه اگه یه روزی بازم دلم بچه بخواد و دوباره بخوام سزارین شم حالمو خراب میکنه و باعث میشه بگم همین دوتا کافیه🥲

سلام دوستان

من الان ۳۶ هفته و ۴ روز هستم

زیر نظرماماخصوصی انشالله میخوام وی بک کنم

ورزشهارو مرتب انجام میدم و شیاف مغربی رو تازه شروع کردم

خاکشیر و روغن بادام وگلاب وعسل صبحا میخورم و ماساژ طولانی کمروشکم پا هرشب.

دمنوش هارو نمیخورم ماما مخالفه و میگه با این دمنوشا امکانش هست جفت کنده بشه و اگر میخوای بخوری مسئولیتش با خودت

داروی زایمان اسان تبریزیان هم الان سفارش بدم دیگه فکر کنم دیر بدستم خواهد رسید

توصیه تون چیه دوستان که به ۴۰ هفته نرسم انشالله