2777
2789

دخترم کلاس ششمه بعد پول دادیم براشون یه استاد دانشگاهی آوردن برای آزمون تیزهوشان باهاشون کلاس بزاره تازه این استاد انقدر معروفه ۹۰ درصد مدارس برای ششم و نهم میارن اینو ک درس بده 

خلاصه دخترم داشت جزوه رو حل میکرد بعد یه عادتی هم داره اینه که با خودش بلند بلند حرف میزنه موقع حل کردن بعد داشت میگفت از جلو میخورن نه از پشت همین جوری تکرار گفتم چی میگی میگه هیچی دارم جزوه حل میکنم استاد اینجوری گفته این مدل سوالات اینجوری حل میکنن بعد یه شکل هوشی هم بود کم کم داشت زیاد میشد منظورش این بوده که از آخری شروع کن به دقیق نگاه کردن و پیدا کردن تغییرات تا کم کم بیا اولی 

درسته دخترم معنیش نفهمیده ممکنه کل اون کلاسم معنیش نفهمیده باشن ولی یه جوری شدم دختر داشتن چقدر سخته هیچ وقت فکر نمیکردم دبستان نگران همچین چیزی باشم دیگه خدابدونه سال های دیگه چی میشه این اولین دبیر مردیه که دارن😔تروخدا تاپیک نترکونید بخدا من قدیمی این سایتم یه مادر نگران بگید حق دارم نگران باشم یا نه بعد خودم تاپیک میبندم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا من متوجه نمیشم چی میگی ؟

یعنی معلمشون منظور داشته؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بابا تو از کجا میدونی چی گفته به بچه ها

شاید با بازی گفته

مثال زده حیوونی چیزی رو که میخوره

با بچه دبستانی که این شوخیا رو نمیکنن

حساس نشو

طرف نمیاد ابرو حیثیت خودشو ببره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نههه ببین استادای مدرسه ای اصلا با لحن متفاوتی میگن چیزی نیست نترس

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

هرچقدرم بگیم منظوری نداشته جملش غلط اندازه میتونست مثال بهتری بزنه خیر سرش معلمه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مهم اینه معنیش رو متوجه نشده. میخوای چیکار کنی ؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......