2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین میخوندم ولی با توجه به کنکور ۴۰۰ تا ۴۰۳ ، سوالا اصلا اسون نیست فاجعه است بعضی سوالا واقعا مخصوصا طراح ریاضی چند ساله دیوونه ایه برای خودش

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم  

من پشت کنکوریم تجربی رشتم و دوس نداشتم ۳سال هیچیییی نخوندم ببین هیچی ها کلا با تقلب فقط گفتم تموم شه بازم نزاشتن دانشگاه آزاد رشته خودم برم

شاید باورت نشه ولی امتحانات نهایی ساعت ۵ صبح تا ۶ میخوندم میرفتم و قبول شدم

الان شروع کردم ی مدت به اجبار ولی به توانایی های خودم اعتماد دارم ک میشه چون میدونم یاد میگیرم بخوام از کاری پا پس نمیکشم

با ی خانومی حرف زدم از آذر ماه شروع کرده بودن و شده بود

به خودت اعتماد داشته باش انرژی منفی کسی و گوش نده تلاشتو کن   نشه ام تو خیالت راحت ک تلاش کردی و مدیون خودت نیستی

عزیزم اگه بخوای از الان تا روز کنکور هعی هرکسی رو ببینی بگی اگه از الان بخونم میرسم؟خودت رو بیچاره میکنی بله اگه بخوای میشه بیین درسته دیره ولی شروع کردن بهتر از تعلل و این دست اون دست کردنه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤