2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون میشم راهنماییم کنین موندم سر دو راهی خدا خیر بده بهتون دعاگویتان هستم دوستان

سلام عزیزم

خواهر جان من از هزینه ها خبر ندارم ولی حالا که تهران هستید و بیمه هم ندارید بهتر نیست لا اقل با دکتر یا مامایی زایمان کنید که موافق ویبک هستند؟دکتر شریفی،دکتر مصطفایی،دکتر موید محسنی،ماما صابریان و...

من قروینم باردار هم نیستم ولی اگه ببینم حمایت خوبی از ویبک تو شهرم نمیشه میام تهران به امید خدا

هرچند آخرم سر زایمان اول نفهمیدم لگن خوبی داشتم یا نه...گفتن بد نیس

امروز که معاینه شدم گفت بچت تو لگنته و دهانه رحمت نرم شده و حتی یک سانت هم باز شده و بعدش گفت انقدر لگنت خوبه چرا اولی رو طبیعی نیاوردی همه شرایطت عالیه برای طبیعی ولی باز هم زیر بار ریسک نری بهتره 

لطفا با تجربه ها راهنماییم کنین دعاتون میکنم 

امروز که معاینه شدم گفت بچت تو لگنته و دهانه رحمت نرم شده و حتی یک سانت هم باز شده و بعدش گفت انقدر ...

آخه همین جایی هم که الان میرم اولش جوری حمایت میکردن از تصمیمم حالا که به آخر راه رسیدم هم حرفشون عوض شده هم قیمتشون می خوام بدونم بقیه هم همین جوری هزینش چون وقت زیادی ندارم که بخوام یکی یکی پیش همه ویزیت بشم 

راستی عزیزان یه سوالاگه مامای عامل خانوم صابریان باشن و خدایی نکرده روند زایمان جوری پیش بره که نیاز ...

همین به من گفتن باید تحت نظر جراح هم باشی که نیاز به سز شد با شرایطت آشنا باشه و آخر کار کل برنامه های منو بهم ریختن

گاهی فکر میکنم زایمان قبلی من هیچ کمکی به من نکرد که شرایطم رو برای زایمان طبیعی متوجه بشم.

لگن رو گفتن بد نیست!

آب دور بچه ۲۳ بود!!!

آخر هفته ۴۰ اصلا پایین نیومده بود!

دکترم میگفت شاید بخاطر آناتومی بدنه که پایین نمیاد شاید هم بخاطر آب زیاد دورشه که نمیتونه حرکت کنه پایین

تا اخر هفته ۳۷ هم بریچ بود نتونستم کلاس خانوم آبادی شرکت کنم.

بعد سفالیک شدنش هم گفتن آب دورش زیاده از دکترت اجازه بگیر

دکترم هم اجازه نداد گفت ریسک نکنی و ورزش سنگین نکنه بهتره

آخرش هم با آمپول فشار رفتم سر زایمان تا ۴ سانت بدون درد تقریبا بعد هم افت ضربان قلب توی انقباضات و تمام🥲

الحمدالله که الان جفتمون سلامتیم ولی اگه لا اقل شرایط لگن رو بهتر میدونستم بهتر بود.

چون تا لحظه آخر پایین نیومد

همین به من گفتن باید تحت نظر جراح هم باشی که نیاز به سز شد با شرایطت آشنا باشه و آخر کار کل برنامه ه ...

عزیزم من هیچ در جریان هزینه ها نیستم ولی اگه جای شما بودم و اینهمه میخواستم هزینه کنم پیش کسی میرفتم که لااقل حامی ویبک باشه.کسایی که اسمشونو آوردم تبحر دارن در زمینه ویبک.

بنظرم فرصت هدر نده شماره ماما صابرین رو پیدا کن تماس بگیر باهاشون ببین چی میگن

امروز که معاینه شدم گفت بچت تو لگنته و دهانه رحمت نرم شده و حتی یک سانت هم باز شده و بعدش گفت انقدر ...

نمیدونم ولی با تعاریفی که کردید حس میکنم منتظر بهانه هستن که سزارین بشید

دوستان با تجربه ویبک بهتره تحت نظر دکتر موافق با ویبک باشیم یا ماما 

من نمی دونم چیکار کنم و از ظهر که از این مرکز نا امید شدم لحظه ای ذهنم آزاد نشده همش استرس دارم دردم بگیره چیکار کنم 

سلام‌دوستان وقتتون بخیر...لطفا منوهم راهنمایی کنیددیروز ۳۸ هفته و۲ روز بودم که پیش دکتر آیتی معاینه لگن شدم گفتن لگنت خوبه ولی سر بچه تولگن نیست ودهانه رحم‌هم نرم نشده این در حالیه که من بیشتراز ۱۰ روزبود که هم‌شیاف گل مغربی استفاده کردم و هم پیاده روی مستمر از ۱۵ دقیقه شروع کردم تا یک ساعت رسوندم!

الان ی ذره ناامید شدم نمی دونم باید چیکار کنم؟

ویبک هستم و ۷سال هم از سزارینم میگذره