2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733678 بازدید | 90144 پست
سلامکسی تهران بیمارستان دولتی وی بک کرده ؟یا تامین اجتماعی ؟یکی جواب بده...من بعد بارداری تکمیلی دان ...

سلام تکمیلی دانا مطمینی نمیده؟! 

دانای فرهنگیان، یعنی ازطریق رسمی شدن تو اموزش پرورش بینه دانا شدید؟ 

اتفاقا من شنیدم بیمه خوبی داره. تکمیلی ش بدون سقفه و دوره انتظار نداره

پرس و جو کن بازم. 

................................ 

خیلی بعیده بیمارستان دولتی مستقیما قبول کنه! 

من یادمه داشتیم کسانی که بیمارستان دولتی زایمان کردن، اما عمده بار رو دو ش خودشون بود. 

یا باید عمده دردها رو تو خونه بکشی، 7،8 سانت که شدی بزی بیمارستان که دیگه بچه در حال به دنیا اومدن باشه و مجبور شن طبیعی بگیرنش. 

یا با یه ماما همراه بری بیمارستان(بعضی بیمارستان ها ماما همراه قبول نمیکنن) 

یا تو مطب یه ماما، و تحت نظر ماما تا 7،8 سانت بری، بعد که نزدیک زایمانت شد بری بیمارستان(کاربری به نام نیکناز یادمه این کارو کرد. خاطره ش تو تاپیکی که تو امضامه هست) 

........... 

شما 1سزارین داری؟ 

اگر زایمان طبیعی اولت هست خیلی بهتره تحت نظر باشی، با یه دکتر که کمکت کنه همراه بشی... اونجوری خیلی سخت میشه برات

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام رستا جان خوبی؟😍😍😍 اومدم اینجا یه سوال از شما و دوستان بپرسم بعد این پیام رو دیدم آیا بارداری ...

سلام عزیز ان شاء الله که به خیر و خوشی و سلامتی باردار شی و زایمان کنی

شما یک بار ویبک کرده بودی یا دوبار؟ 

اور بارداری هات پر ریسک نیست، تا اواسط بارداری میتونی بری یه جا که نزدیک خونتون باشه 

من به شخصه میرفتم یه دکتر زنان نزدیک خونمون یا ازنایشها و سونوهایی که میدونستم چیه بعضا میدادم یکی از اشناهامون که دکتره برام بنویسه 

از اواسط بارداری به بعد چند باری میرفتم پیش خ صابریان

ایشون خیلی همراه و همدل هستند و وجودشون انرژی بخشه. ان شاء الله بعد بارداری یه بار برو مطبشون ببین اگر به دلت نشست باهاشون پیش برو. 

تجربه شون هم اونقدر زیاد هست که قلق بدن های مختلف رو بدونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام فیروزه جون. خوبی؟ خدا خیرت بده که این مدت یه تنه جور تاپیکو کشیدی🤕😅

قربونت🥰

جای خالی تو رو هیچ کس به جز خودت پر نمیکنه❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوما دکتری که جنوب غرب تهران باشه و ویبک انجام بده رو میشه معرفی کنید دکتر صابریان و شریفی همه خیل ...

سلام عزیز متاسفانه زایمان طبیعی بعد سزارین انقدر رایج نشده ه تو هر نقطه از شهر بشه دکتر خوب برای این کار پیدا کرد... 

من دیدم بعضا از شهرهای مختلف مثل زنجان، اهداز، اصفهان و.. میان تهران تا پیش یه دکتر که همراهیشون کنه زایمان کنن... حیف نیست شما که تهرانی بخاطر دوری راه از گزینههای خوب و باتجربه صرف نظر کنی؟ 

هفته چند هستی؟ 

یه دکتر موافق ویبک خوب پیدا کن 

اگر راهت هم خیییییلی دوره ویزیت ها رو  یکی درمیون، دو تا درمیون پیشش برو... حیفه واقعا این فرصتها ازدست بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام تکمیلی دانا مطمینی نمیده؟! دانای فرهنگیان، یعنی ازطریق رسمی شدن تو اموزش پرورش بینه دانا شدید؟ ...

بله همسرم رسمی آموزش و پرورش هستن و بیمه دانای گروهی فرهنگیان.

تو سایت ها نوشته بعد بارداری بیمه بشین بیمه تکمیلی دانا تعلق نمیگیره به زایمان. من دو ماهه بودم که بیمه دانا شدیم. حالا باید قشنگ از خود بیمه دانا دقیق بپرسم شامل میشه یا نه.

اتفاقا امروز اولین ویزیتم رو پیش خانم صابریان رفتم.

فقط نگرانیم همین قضیه تکمیلی هست.

بعضی تکمیلی ها تا سه ماه رو می پذیرن...

چون حدود ۲۸ تومن هزینه بیمارستان میشه

۴/۵ هزینه خود خانم صابریان 

۳/۵ مامای همراه اگر بخوام...

و الآن چون تازه خونه خریدم صفرم... و کلی قسط و ... داریم .. همش هم تو همین یکی دو ماهه شده ماجرای خرید و ... منم برام مهمه وی بک بشم ان شاءالله...

دعا کنید خود خانم صابریان که گفت شرایطت اوکی هست و قرادار هم بست باهام برای بیمارستان امید ان شاءالله...

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام تکمیلی دانا مطمینی نمیده؟! دانای فرهنگیان، یعنی ازطریق رسمی شدن تو اموزش پرورش بینه دانا شدید؟ ...

بله یه سزارین داشتم ۴ سال قبل..

وی بک می خوام بشم ان شاءالله.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله همسرم رسمی آموزش و پرورش هستن و بیمه دانای گروهی فرهنگیان.تو سایت ها نوشته بعد بارداری بیمه بشین ...

عه چه حیف.... 

ان شاء الله که حساب بشه.... 

وقتی خ صابریان باشه که دیگه مامای همراه دیگه ای لازم نیست!!! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله یه سزارین داشتم ۴ سال قبل..وی بک می خوام بشم ان شاءالله.

ان شاء الله که به خیر و خوشی و سلامتی ❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله همسرم رسمی آموزش و پرورش هستن و بیمه دانای گروهی فرهنگیان.تو سایت ها نوشته بعد بارداری بیمه بشین ...

اره الان دیدم دوره انتظار داره 😢

مگر اینکه بیما گروهیشون بالای 260 نفر باشن..... 

در بیمه تکمیلی دانا دوره انتظار نیز مانند فرانشیز به صورت توافقی و براساس تعداد بیمه‌شدگان تعیین می‌شود. با توجه به این موضوع دوره انتظار در بیمه تکمیلی دانا به شرح زیر است:

• برای گروه‌های ۵۰ تا ۲۵۰ نفر، دوره انتظار زایمان ۹ ماه و دوره انتظار بیماری‌های مزمن ۳ ماه است.
  • برای گروه‌های ۲۶۰ تا ۱۰۰۰ نفر، دور انتظار زایمان ۶ ماه و دوره انتظار بیماری‌های مزمن ۳ ماه است.
  • دوره انتظار در گروه‌های با بیش از ۱۰۰۰ نفر حذف می‌شود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40