2777
2789
سلام عزیزم یه کمکی به من میکنینمامانم میخواد صدمیلیون پول سپرده کنه و سود بگیرهحالا کدوم بانک پیشنها ...

شرمنده من نظر میدم

بهنرین جا وبیشترین سود رو صندوق حامی تو بورس میده

هرروزی هم بخای میتونی بزنی بیاد حسابت

یه سود سالانه هم سوای سود ماهانه میده سالی یبار

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
امتحان کن عزیزم. پول بزار هرروز میاد پایین پولت

دارم حدود یک ماه 3800گذاشتم

طلا ک بیادپایین میادپایین بره بالامیره بالا

یروزایش شد پولم 3900الان شد3600 

بستگی ب نرخ طلاجهانی و داخی داره

طلاهرچی توبازارباشه اینم همونه گلم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی دیگه بود عزیزم انگار ..اینو اون روز خوندم شاید هم با پست کس دیگه اشتب گرفتم

سلام عزیزم،من اشتباه گفتم صفحه ۲۶۵۳ بود🙈

یکم راجب زندگیم صفحه ۱۹۴۰ و ۱۹۴۱ نوشتم عزیزم

اولین پستم نگفتم بدم میومد گفتم اولین پستاتونو که خوندم  حس خوبی نمیگرفتم بعد که بیشتر خوندم و به آخرای تاپیک رسیدم طرفدارت شدم.آخه من کل این تاپیکو و یه مقداری از اون قبلیا رو خوندم.تو رو خدا بد برداشت نکرده باشی عزیزم.دوست ندارم چه تو زندگی واقعی و چه مجازی کسی دلخوری ازم داشته باشه❤❤❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
دوست عزیز من شنیدم مصرف سویا برای مردا اصلا خوب نیست چون باعث عقیم شدن میشه و در کل هورمونهای مرد ...

برای خانم ها هم خوب نیست من سینه ام توده داره 

دکتر کاملا مصرف سویا رو برای من ممنوع کرده 

کافئین هم نباید بخورم قبلا زیاد می‌خوردم الان فقط صبح ها اون هم به صورت نسکافه تو شیر حل می کنم میخورم 

ولی خیلی تاکید می کنه که سویا نباید بخورم 

یکی منو راهنمایی کنه شما پس انداز می کنید که باهاش چی بخرید؟ من انگیزه برای پس انداز ندارم. طلا زیاد ...

من خودم الان هدفم خرید یه واحد آپارتمان 

چرا فکر می کنی خونه تو محله ضعیف یا کوچک ارزش خرید نداره 

محل ضعیف اجاره نشین بیشتر داره واحد کوچک هم راحت تر اجاره می‌ره 

من یه واحد ۴۸ متری تو فاز یک اندیشه دارم 

مستاجرم چند سال نشسته پنجاه تومن رهن داده بود ماهی شش تومن 

اتفاقا هفته پیش رفتم قرار داد جدید باهاش بستم خودم ترجیحم این بود پول پیش رو زیاد کنه خودش هم پیشنهاد داد دیگه توافق کردیم صد تومن به رهن اضافه کنه 

خودم این خونه رو سال ۹۷ با ۱۲۰  تومن خریدم 

البته نوساز و خیلی هم ساختش شیک هست 

با اینکه کوچک ولی خیلی خوب اجاره و رهن می‌ره 

الان هم هدفم اینه یه دونه دیگه هم خدا بخواد بخرم همون جا هم میخرم همون چهل پنجاه متری هم تا پولم برسه می گیرم 

خانما خیلی ناراحتم پونصد تومن ک ۳۰۰ تومن وام گرفتم بقیه اش هم طلا فروختم یه زمین خریدیم 

ک شوهرم گفت طلا بخریم زمین نمیخاذ 

حالا چهار پنج ماه ک هیچ سود نداده ارزون تر شده 🤐😥😥

شده چهارصد

درصورتی طلا بود ۷۰۰ میشد 😥😥

چقد ناراحتم که حتی پول خودمم از دست دادم

خانما چطور میشه انلاین اعتماد کرد و ریز ریز طلا خرید؟

کمکم می کنید؟

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
خانما خیلی ناراحتم پونصد تومن ک ۳۰۰ تومن وام گرفتم بقیه اش هم طلا فروختم یه زمین خریدیم ک شوهرم گفت ...

زمین رو نباید به دید یک ماهه و یک ساله نگاهش بکنی

الان رکود هست ولی تقریبا همه متفق القول بودن که اول طلا بالا میره بعد ماشین و بعد ملک.دیدید که امروز مجوز گرانی خودرو را دادن بعدیش ملک خواهد بود...

همین پیام بالاییتون دوستمون سامیه جون گفتن یه ملک ۶ سال پیش خریدن ۱۲۰.ما همین حدود متراژ خریدیم حدود ۲ میلیارد

اصلا ۱۲۰ تومن کجا زک و نیم یا ۲ میلیارد کجا.فقط ۶ سال گذشته.مطمئن باش ۵ سال دیگه زمینت ۱۰ برابر میشه .ضمن اینکه ۵۰۰ ملیون طلا نگه داشتن میدونی چقدر ریسک داره هر زمان خدای نکرده ممکنه دزد ببره ولی ملک امنه.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810