2777
2789
سلام دوستای خوبم روزتون بخیردیروز یه حرکت تغذیه ای زدم گفتم بیام به شما هم بگم🤭ما مصرف گوشتمون خیلی ...

نظرتون درسته. از لحاظ تغذیه ما خانما خیلی باید مراقب باشیم. من برعکس شما سویا رو مدتیه کاملا حذف کرده ام چون ۱۰۰٪ تراریخته است. مرغ هم فقط سینه یا رون میگیرم.

هیچموقع هم بخاطر سود زیاد ، طمع نکن چون نتیجه عکس میده و ضرر میکنی

سلام خواهر گلم 

بیاید دلداری بدید اگر  تجربه مشابه دارید از تجربه هاتونم بگید یکم آروم بشم 

خواهرا ماجرا از این قراره همسرم تغییر شغل داده واینکه تا شغلش رو تغییر داد حدودا سه ماه طول کشید واینکه تازع شروع به کار کرده 

حالا ما چون خیلی قسط داریم تمام پولای همسرم که کنار گذاشته بود برا چندماه بیکاریش تموم شد والان که شروع به کار کرده میگه حدودا تا یه ماه دوماهی باید صبر کنه ببینع دارمدش چطوره چون شغل جدیدش با بررادرش نصف شریکن یعنی نمیخاد از دارمد دست بزنع که بفمع اوضاع کارش درستع خوب من خودمم نزدیک 75میلیون قرعع داشتم که برا همین برج و برج قبلی اسمم در آمده بود حالا با توجه به شرایط اقساط و خرج باید تا یک دوماه از این پول خرج بشع که برا خودم بوده 

بنظر شما کار درستی کردم پول خودم آوردم وسط داریم خرج می‌کنیم؟؟؟ من خانه دارم قسط این قرعه ها تماما شوهرم می‌داده  ولی قرار بود کلن بدم طلا  الان تقریباً نصفش خرج شده نمی دیگشم طی ماه برا اقساط خرج خونه می‌ره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما امیدوارم آبان براتون پر خیر بوده باشه و آذر براتون فوق العاده رقم بخوره و رقم بزنید🤭 من ...

عزیزم بغیر از این‌ها

کوکی رژیمی و نات بار پروتئین هم حتما درست کن هم کافه‌ها الان میخرن

هم باشگاه‌ها

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

ادامه دارد 

و این نکته بگم اگر پول قرعه من نبود 

از پول وامی که ماه قبل گرفتیم از بانک برداشته میشد 

ولی اون وام رو من همون روزی که گرفتیم دادم طلا 

گفتم کم اوردم فوقش قرعه های خودم هست دیگه جایگزین میکنم 

الان کار درستی کردم پول قرعه های خودم آوردم وسط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما در چنین روزای که شغل بخاد عوض کنه یا نیاز به پول داشتع باشه و شما هم داشته باشید چطوری پشت شوهرتون در میاید ؟ 

سلام مامانای گل 

امروز تو کلاس روانشناسی شرکت کردم و خیلی جالب بود که نیازهای انسانهارو بخش بندی کرده بود و می گفت هر نیاز تو هر ادمی میتونه کم یا زیاد باشه و ما باید به تعادل برسونیمش تا حال دلمون خوب باشه مثلا یکی تمام زندگیش میفروشه تا صاحب خونه بشه که نیاز به بقاش بالاست اما یکی بنده شکم هستش و مشکلی با مستاجری و خرج پول تو رستورانها نداره  .دقیقا اختلاف نظرهایی که بین ما و اطرافیانمون هستش سر همین موضوع  و گفتم اینجا بگم هرکس فقط باید خودش کنترل و شاد کنه .پس برای حال خوب خودتون تلاش کنید .....

ادامه دارد و این نکته بگم اگر پول قرعه من نبود از پول وامی که ماه قبل گرفتیم از بانک برداشته میشد ول ...

شوهر نفهم و بی عرضه من هم تغییر شغل داد. کلی به این و اون رو زدم پول قرض کردم. کلی استرس تحمل کردم. بعد از چندماه که انگار از درآمدش راضی نبود نگو همه وسایل مغازه رو فروخته مفت، پول پیش هم گرفته و نشسته خونه. میگم خدا چرا این شوهر همش دست پوله و خرج میکنه. گوشیشو چک کردم دیدم دنبال مشتری بوده برای خرید وسایل مغازه اش... ناراجت شدم. یک روز مهربانانه ازش پرسیدم. گفت اره جمع کردم. انگار دنیا روی سرم خراب شد. دلم هری ریخت پایین. دلم برای خودم سوخت. چندساله که میگذره. هراز گاهی حرف میندازه برم شغل راه بندازم.. ولی من گوشم زیاد بدهکار نیست. میگم تو برازنده کارگری هستی، عادت کردی صب بری و شب بیای.

دوستان متاهل میدونید که خیلی از عادتا از مجردیه و ریشه در تربیت و آموزش داره؛ شوهر منم بزدل و ترسو و وابسته است، برعکس خودم که پدرم نگاه رو به رشد همیشه بهم داشت و تشویقم میکرد برای رشد.

عزیزم بغیر از این‌هاکوکی رژیمی و نات بار پروتئین هم حتما درست کن هم کافه‌ها الان میخرنهم باشگاه‌ها

چه پیشنهاد خوبی 

مرسی عزیزم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
افرین عزیزمخیلی خوشحال شدم به خدااصلا همون شب اولی که توی خودت میخوابیانگار با تمام خواب های زندگیت ...

ممنون عزیزم❤❤

مجبور شدیم خونه رو اجاره بدیم تا سال بعد چون صفر شده بودیم و برای پولای محضر و... کم آوردیم.دیروز به همسرم میگفتم کنسلش کن خودمون بریم داخلش واقعا لذت دیگه ای داره خونه خود آدم🥰🥰

راستیتش خیلی وابسته مال دنیا نیستم ولی این دو تا رو خیلی دوست داشتم احساس میکنم لذت کافی ازشون نبردم چون سرویسم سخت بود انداختنش همش تو کمد بود...

هدف بعدیم مطمئنن خرید ماشینه ولی فعلا حقوق و قسطامون تقریبا یر به یره تا سال بعد خرداد که افزایش حقوق بخوریم.

طلافروشی آشنای ما حساب دفتری نداره اصلا.

فقط میخوام کم کم پولای ریزو جمع کنم برای خریدای عید به مشکل نخوریم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
نظرتون درسته. از لحاظ تغذیه ما خانما خیلی باید مراقب باشیم. من برعکس شما سویا رو مدتیه کاملا حذف کرد ...

سلام عزیزم

چون راجب سویا خودمم همین دید شما رو داشتم گفتم بگم بهت

چند وقت قبل از یه متخصص تغذیه سوال کردم راجب سویا گفت سویا درصد بالایی از پروتئین داره ولی چربیش ۰.گفت یه منبع عالی پروتیین حساب میشه خصوصا وقتی با گوشت ترکیب میشه همزمان پروتیینای گیاهی و حیوانی دریافت میشه.

راجب تراریخته بودنش گفت فکر کردی مثلا بقیه چیزایی که میخوریم سالمن؟حتی همین آب که میخوریم کلی از مضراتش گفت😑

ببین روی روغن های مایع ذرت رو نگاه کن نوشته تغییر زنتیکی داده شده

قبلا یه عزیزی بهم گفت کل ذرتای ما همشون تراریخته هستن پس کلا  ذرت مکزیکی و پفیلا و... را باید حذف کنیم 

منم چند وقتیه از سویا دارم استفاده میکنم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خیلی طرفدار داره مطمئنم سریع موفق میشی و ایشالا کارگاه میزنی😍😍

مرسی عزیزم 

ان‌شالله 😍🩵 بیام بهتون شیرینی بدم اون روز 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزمچون راجب سویا خودمم همین دید شما رو داشتم گفتم بگم بهتچند وقت قبل از یه متخصص تغذیه سوال ک ...

درسته. همه چیزو تغییر ژنتیکی داده اند ولی مصرف محصولات تراریخته در کشورهای پیشرفته ممنوعه. همین گوجه فرنگی ها صادر شده بود برگشت خوردند و گوجه شد کیلویی۱۰ت. بین روغن مایه ها غنچه بهتره. ورزشکارا فقط سینه مرغ میخورن. لبنیات فقط دامداران... آب هم بااینکه تصفیه س ولی باز به سالم بودنش شک دارم. 

خدایی ناکرده پای آدم به مراکز درمانی باز میشه تازه میفهمه سلامتی چیه و نباید استرس بکشه و از غم فرار کنه.

سلام عزیزمچون راجب سویا خودمم همین دید شما رو داشتم گفتم بگم بهتچند وقت قبل از یه متخصص تغذیه سوال ک ...

دوست عزیز من شنیدم مصرف سویا برای مردا  اصلا خوب نیست چون باعث عقیم شدن میشه  و در کل  هورمونهای مردانه رو  ضعیف میکنه 🤔

برای خورشید پس از شبهای طولانی
2810