2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تراریخته یه علم هست که خیلی از کشورها بهش دست نیافتن و ایران این علم رو داره و فوق العاده سودم ...

با افتخار به روی محصولات نمیزنن تراریخته. میزنند که مشتری با اطلاع بخرتش. محصولات شرکت میهن همه از دم تراریخته و اشغال

خب عزیزم من خودم به شخصه پس انداز میکنم تا بتونم یه تیکه کوچیکم شده طلا بخرم،و من اصلا طلا پوشم نیست ...

عزیزم کاملا درست گفتی

من پیج یک روانشناس رو دنبال میکنم و یه جورایی هم صحبت های شما رو گفته بود یکبار.

میگفت ارزش به خود این نیست که برین وقت ماساژ و اسپا بگیرین اونم در حالی که به دوستتون پول قرض دارین. این دقیق مصداق خود تحقیری هست

ارزش به خود یعنی یک قدم به بهتر کردن خودمون. این بهتر شدن میتونه همراه با درد باشه یا رنج باشه اما بازم یعنی به خودمون ارزش دادیم. کسی که داره تلاش میکنه یک خونه یا ماشین بهتر بخره یعنی داره به خودش ارزش میده. با اینکه واقعا داره رنج میکشه. یا از خیلی چیزها میزنه. کسی که داره مدرک زبان میگیره واقعا هرروزش سخته اما مهاجرت اون هدف ارزشمندش هست. در حالی که میتونست اون پول زبان رو بره دور دور با دوستاش. مثال میگما

اگه همکارت از درون با کارهایی که میکنه حس خود ارزشی داشت، با دیدن خونه ات تعجب نمی‌کرد. این آدم مطمئنا درونش پر از حس خود تحقیری هست.

ماساژ و اسپا و خرید احساسی لباس و اینام خوبه، اما به شرطی که اولویت اول برآورده کردن حس واقعی ارزشمندی (مثل پس انداز برای خرید واجبات زندگی) باشه، در قدم بعدی این کارهای حال خوب کن.

حال خوب دو مدل داریم. خوشحالی و لذت.

لذت همین خرید های بی رویه‌. هدر دادن پول به صورت بی رویه در کافیدشاپ و رستوران و پاساژ. بدون فکر کار کردن. یا متاسفانه بدتر خوردن مشرو ب و پارتی و خلاصه هرچی که در لحظه حال خوش بده. اما اثرش کوتاه مدته. 

اما خوشحالی یعنی اون هدفی که ممکنه با درد و سختی بهش رسیده باشیم. اما وقتی بهش می‌رسیم خودمون میدونیم چندتا پله توی زندگی و اجتماع بالاتر رفتیم. اثرش دائمی هست.

مثل پس انداز برای خرید خونه. مثل درس خوندن یا شغل مناسب پیدا کردن. مثل فرزند خوب تربیت کردن. با آبرو زندکی کردن یا با عشق جایی رو مرتب و تمیز کردن. مثل مهاجرت های تحصیلی و کاری و زندگی بهتری ساختن. هرکی هدف و خوشحالی جدا داره. فقط اینها رو مثال گفتم.

ما باید ببینیم هدفمون لذت هست یا خوشحالی. اما باید دقت کنی اگه خوشحالی رو انتخاب میکنی، یک کوچولو لذت متناسب با فرهنگمون هم قاطیش داشته باشی. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم کاملا درست گفتیمن پیج یک روانشناس رو دنبال میکنم و یه جورایی هم صحبت های شما رو گفته بود یکبار ...

چقدر نوشته هات به دلم میشینه💕💕❤️💕

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
چقدر نوشته هات به دلم میشینه💕💕❤️💕

جدی دوست داشتی؟

مرسی عزیزم. این ها چیزهایی بود که خودم تجربه کردم.

زندگی پر از سختی هست و پر از رنج و خشم با بارقه‌های کم سو از زیبایی و خوشی

سالها دنبال این بودم که هدف از این همه درد کشیدن چیه؟ چرا رها نکنیم و مثل خیلی های دیگه همین امروز رو خوش نباشیم؟ 

اما دیدم وقتی دکترا قبول شدم چقدر همه چیز فرق کرد. حداقل به چشم خودم. خیلی جاها نرفتم به خاطرش اما الان میبینم ارزش داشت.

دیدم وقتی طلاهام رو برای هدف آینده ام خریدم چقدر همه چیز فرق کرد.

یا وقتی از ۲۵ سالگی شروع کردم به انجام روتین پوستی روزانه با اینکه از خستگی در حال غش کردن بودم، میبینم الان در ۳۰ سالگی حتی یکدونه چروک هم روی صورتم نیست. من عاشق چروک و موی سفید هستم. این رو با بادی شیمینگ اشتباه برداشت نکنی. منظورم اینه اندازه سنم هستم. خیلی ها در سن ۲۷ ۲۸ سالگی چروک پنجه کلاغی کنار چشم دارن. حالا جدا از ژنتیک اکثرا به خاطر تغذیه و سیگار و قلیون و نداشتن روتین هست. چرا خب؟

یکبار دوستم که از موقع لیسانس باهاش دوستم گفت زهرا تو هنوز مثل اون موقع ها کتاب میخونی؟ گفتم ماهی دو سه تا. تازگی رمان های کلاسیک هم شروع کردم. چطور؟ گفت از کلماتی استفاده میکنی که من سالهاست نشنیدم. 😃

من خودم رو دوست دارم گرچه اصلا غرور کاذب ندارم. حداقل سعی میکنم نداشته باشم تا اونجایی که میدونم. اما دستاورد هامم میبینم. گرچه گاهی افسردگی میگیرم. یا همه اینها رو پوچ میبینم. اما به طور کلی سعی کردم زندگی خوبی برای خودم بسازم. که اگه جاهایی به صورت خواسته و ناخواسته نقص هایی داشته باشم، اون نقص ها رو تا اونجایی که دست خودم بوده بپوشونم. مثلا من وضع مالی خانواده ام رو انتخاب نکردم. ضررهای مالی پدرم رو انتخاب نکردم. اما چیزهایی دارم که بخش بزرگی از این ها رو پوشش میده.

اینهایی هم که به این دوستمون گفتم دیدگاه خودم با توجه به چیزهایی بود که از زندگی یاد گرفتم. خیلی خوشحال شدم دوست داشتی مرمری عزیزم.😍😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام خانوما

میخوام باقی مانده پولا ته کارتمو اخرماه هرچی بود بذارم میلی گلد

نقدهم پس انداز کردم 4تومن ک شد 1500

فک کردم قسط اسنپو  پیش پیش بدم خواستم سکه پارسیان بخرم اقساط ی وسیله برا ماشین و ی کتاب 

دیگ نقدم شد 1500

3800 هم میلی والبته همون پارسیان 500سوتی

الان نگاکردم  از صدهزار تومن13هزارتومن کسرمیکنه منطقیه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام مبارک باشه دستبند و ساعت بقیه خریداتون انشاالله بیشتر کنییه سوال دارم معصومه خانم اگه مقدروه را ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنون ...بیشترینش سهم دل خودتون ❤️

عزیزم من از اول زندگی ام هر چی کار کردم دادم فقط و فقط به طلا ...نوزده سال که کار میکنم 

یه جفت جوراب سیاه هم از کار کرد خودم نگرفتم 

چون از نظر خودم اینا همش وظیفه ی مرد خونه هست که 

خوراک و پوشاک خانومش رو فراهم کنه 👌 

از اول که نمی‌خواستم بدعادت بشه ..این روند رو پیش گرفتم که هر چی کار کردم بدم طلا و از عملکرد خودم راضیم 

تو پیشرفت های بزرگ دادم که به یاد بمونه 

الکی خرج ریز هزینه ها نشه که فردا بگه کو من ندیدم ؟

به نظرم جمع کن بده تیکه تیکه طلا 

پول نده اصلا ..که به چشم نیاد...به گرم طلا بده که تو ذهنش بمونه 

مثلا جمع کن ده گرم شد چه اشکالی داره عزیزم زندگی مشترکتون 

بده بگو عزیزم بیا مثلا نماهاش رو بزن 

باز جمع کن پنج گرم شد بده بگو بیا عزیزم لوله کشی رو تموم کن 

تو موارد های بزرگ خوب که کمک حالی باشی عزیزم 

بالاخره زندگی هر دوتاتونه 

با افتخار به روی محصولات نمیزنن تراریخته. میزنند که مشتری با اطلاع بخرتش. محصولات شرکت میهن همه از د ...

چرا اسم یه شرکت رو میاری

میدونی همین شرکت چندهزار خانواده رو نون میده

شما برو جنس خوب بخر ولی تبلیغ منفی علیع یع شرکت که نون اور هزاران خانوادست نکن  

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
سلام معصومه جون دستت طلا چه کردی 🤩خیلی زیبا و بی عیب و نقصهیه سوال دارم تماما ابریشم؟ قیمتش چنده؟

قربونتون برم بچه ها همگی لطف دارین به من ❤️

چشمهاتون زیبا میبینن 😉

نخواستم تک تک ریپ بزنم که الکی صفحات نره جلو 

چله هاش بله عزیزم کلا اربیشم ...و برای بافتش هم ۷۹ا تا رنگ به کار رفته که نصف نصف ابریشم 

قیمت رو برای من ۵۵ملیون گفته بود که تموم شدنی با توجه به تورم پیش رو ...۵۷ملیون داد 

2810