2777
2789
عنوان

پسرای سرکار پشت سرم حرف زدن موندم برم سرکار یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست
دوستم می‌گفت اگه نیای بیشتر شک می‌کنن

نه نرو اگه گفتن چرا نیومدی هم بگو تو محیطی که پشم حرف بزنن نمی مونم 

بعدم دختره که دوستت اگه از قبل نمیشناسیش خیلی اعتماد نکن بهش چون دوست هم نمیشه خیلی مطمعن باشی پشت سرت برعکس نگه

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلا چیکار کنم کار نکنم کلی قسط دارم تا کارم پیدا بشه طول میکشه

میشه بپرسم شغلت چیه ؟

تو دیوار بگرد 

حالا نظر خودتو ولی جایی که پشتت حرف بزنن من نمی مونم چون ادامه دار میشه 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

میشه بپرسم شغلت چیه ؟تو دیوار بگرد حالا نظر خودتو ولی جایی که پشتت حرف بزنن من نمی مونم چون ادامه دا ...

افق کوروش چون تو یه محدوده هستیم که کار زیاد نیست تا مرکز شهر هم هزینه زیاده  اینجا نزدیکه پیاده میرم

افق کوروش چون تو یه محدوده هستیم که کار زیاد نیست تا مرکز شهر هم هزینه زیاده اینجا نزدیکه پیاده میر ...

وای رفاه یا جای نزدیکان نیست 

جالا یک مدت برو ولی دنبال جایی باش که از اون محیط بری

نمیتونم

یه دستی زده بهت خره 

بگو من مجبور ب اثبات خودم واس کسی نیستم 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
افق کوروش چون تو یه محدوده هستیم که کار زیاد نیست تا مرکز شهر هم هزینه زیاده اینجا نزدیکه پیاده میر ...

اصلا بفرض دوس شده باشی به کسی چه ؟؟؟ برو سرکار دهنشونم گل بگیر بگو خواهر مادر خودتون با یارو بودن با من اشتباه گرفتین

از نظر من تو همه محیط ها همینه تو اداراتش هم پشت سر مجرد و متاهل حرفه پس با عوض کردن شغل نمیشه خودت باید اینقدر قوی وجدی برخورد کنی و اهمیت ندی تا از رو برن من این مشکل رو با آرایشگر سر کوچمون داشتم من متاهل وبچه دار اونم می‌شناخت خونواده مارو برادرم مشتریش بود وههمش مزاحم میشد من حتی یکبار هم بهش توجه نکردم حتی نگاش هم نکردم انگار دیواره  ترکوندمش از بیمحلی فکر میکنم ۴سال طول کشید تا دست کشید 

ب من تهمت میزدن ک با رییس شرکت دوسته 

علنا بهم مبگفتن سوگلی شرکت😐🤣 

حالا رییس شرکت متاهل هم بود 

اما من پا پس نکشیدم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚