2777
2789
قربونتون برم بچه ها همگی لطف دارین به من ❤️چشمهاتون زیبا میبینن 😉نخواستم تک تک ریپ بزنم که الکی صفح ...

دستت طلا عزیزم تنت سلامت چشمت پر نور. چند وقت طول می کشه بافته بشه؟ من همیشه خیلی دوست داشتم فرش ببافم ولی واقعا کار سخت و طاقت فرسایی هست. صبر و حوصله ی زیادی می خواد. 

معصوم جانم وزن و قيمت دستبندت چقد شد ؟ مارك ساعتت هم بگو خواهر سپاس

عزیزم وزن دستبند ۱۲/۵گرم 

قیمت ۶۰ملیون و هفتصد 

یه محافظ دستبند برداشتم با قلب کوچلو یک گرم و هفتصد خورده ای که بدهکار موندم واسش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومامیخوام باقی مانده پولا ته کارتمو اخرماه هرچی بود بذارم میلی گلدنقدهم پس انداز کردم 4تومن ...

من چندین بار توی این میلی گلد پول گذاشتم. تا دو هفته پیش که طلا روزانه ۱۵۰هزارت بالا میرفت زیاد تغییر محسوسی در بالا رفتن پولم نمیدیدم میلیمتری بالا میرفت. فکرکنم سرکاریه. عطایش را به لقایش بخشیدم. توی چندتا نظر قبلتر هم، خواهرا با سند و مدرک نشون دادن اعتباری بهشون نیست

دستت طلا عزیزم تنت سلامت چشمت پر نور. چند وقت طول می کشه بافته بشه؟ من همیشه خیلی دوست داشتم فرش ببا ...

فدات شم من عزیزم ❤️ 

تقریبا پنج الی شش ماه 

زودتر هم میتونی عزیزم تموم کنی 

ولی با کارهای خونه و مسیولیت های دیگه یکم سخت 

علاوه داشته باشی تو هم میتونی ...منتها عزیزم حتما باید پشتکار هم داشته باشی 

و

سفته قبول میکنن معمولا

سلام عزیزم یه کمکی به من میکنین

مامانم میخواد صدمیلیون پول سپرده کنه و سود بگیره

حالا کدوم بانک پیشنهاد میدین واینکه اگه بخواد زودتر برداشت کنه سودش کمتر میشه؟

مامان سبحان نتونستم تگ کنم

گفتم شاید شما بتونین کمک بکنین

ممنون

چرا اسم یه شرکت رو میاریمیدونی همین شرکت چندهزار خانواده رو نون میدهشما برو جنس خوب بخر ولی تبلیغ من ...

اطلاع رسانی بود. من چه پدرکُشتهگی با اون شرکت دارم اخه !؟ اونجا کارگری کرده ام. از صبح تا آخر شب سرپا هستند همه. ساعت کاریش زیاده و همه بخاطر بیمه اش اونجان ولی یکی شون راضی نیست. الانم که همه کارگراش اتباع هستند خداروشکر

من چندین بار توی این میلی گلد پول گذاشتم. تا دو هفته پیش که طلا روزانه ۱۵۰هزارت بالا میرفت زیاد تغیی ...

خب دو هفته ایی هست طلا ثابته از4700اومد 4200خورده ایی و سیصد هرچی بازار بگه همونه 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
ای واااای الان از خواب بیدار شدم دیدم آنلاینی برات پیام گذاشتم،تله پاتی😍😍صفحه ۲۵۶۱ بود پستم

یکی دیگه بود عزیزم انگار ..اینو اون روز خوندم 

شاید هم با پست کس دیگه اشتب گرفتم 

[QUOTE=360951470]شوهر نفهم و بی عرضه من هم تغییر شغل داد. کلی به این و اون رو زدم پول قرض کردم. کلی ...

وای شوهر منم رضاس اینجوریه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
همیشه پشت خانواده ام بودم با اینکه خیلی رنجش ها دیدم از طرفشون🥺 خسته ام میکنن و انگیزم رو میگیرن قد ...

باریکلا بهت عزیزم 

می‌دونی که بهت افتخار میکنم 😍

باعث غرور و افتخاری عزیزم 

میدونم که بهترین  مدیریت رو میتونی داشته باشی تا بری سر خونه زندگیت ♥️

قبلا داستان زندگیمو نوشتم باهم حرف زدیم راجبش تو همین تاپیکبعدا صفحشو پیدا کنم برات میزارم حتما❤چقدر ...

قربونت عزیزم ❤️ 

شاید دوباره بخونم یاد آوری میشه برام 

اینو یادمه که روز اولی نوشته بودی 

که اول از مدیریتت بدم میومد

بعدها که تو شرایطش قرار گرفتم ..فهمیدم چی میگه 

.....

سلام دوستان عزیزمدیروز با همسرم رفتیم خرید چون من کیف و لباس برای سرکار لازم دارم رفتیم اما متاسفانه ...

آفرین واقعا لذت میبرم از این درایت 😍

همه امون میدونیم که پشت یه مرد موفق زنش ❤️

سلام عزیزم یه کمکی به من میکنینمامانم میخواد صدمیلیون پول سپرده کنه و سود بگیرهحالا کدوم بانک پیشنها ...

سلام عزیزم اگه بانگ بخواین تو بانک پارسیان صندوق لوتوس بنظرم خوبه روزشمارم هست

سرچ کنین تو گوگل توضیحات کاملش هست

2810