2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ظهر خواب آلود بودم هی میگفتم بزار فردا میگم،باز دلم طاقت نیاورد😁فدای دل مهربونت خواهر❤قبلا براتو ...

افرین عزیزم

خیلی خوشحال شدم به خدا

اصلا همون شب اولی که توی خودت میخوابی

انگار با تمام خواب های زندگیت فرق داره

همیشه صدای شادی از خونتون در بیاد انشالله

نه برای طلا خودتو ناراحت کن نه برای ماشین. مال دنیا برای از دست دادن و دوباره به دست آوردن هست.

بازم پول دستت اومد ریز ریز با مدیریتت بخر. یک حساب دفتری پیش نزدیک ترین طلا فروش باز کن. با ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ها میبینی برای عید سال دیگه انشالله یک گوشواره و انگشتر داری. بازم مدیریت رو ول نکنی ها

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بیا عزیزم فرش سلاطین

سلام معصومه جان این فرش دستبافه؟ کسی میتونه اینجوری ببافه یا کار‌ماشینه؟ 

فوق العاده اس 

مگه میشه ازش استفاده کرد؟ کاربردش چیه؟ 

عاشقش شدمممم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام معصومه جان این فرش دستبافه؟ کسی میتونه اینجوری ببافه یا کار‌ماشینه؟ فوق العاده اس مگه میشه ازش ...

بله هنر دست خودشونه

این فرشها معمولا صادراتی هستن و به عنوان دیوارکوب استفاده میشه

خانما ما یه مقدار پول درصدی مجبور شدیم بگیریم برا پول پیش حالا از اون موقع که گرفته برکت رفته از زندگیمون همش بدبیاری پشت بدبیاری.پولشم جور نمیشه که مجبور میشه تمدید کنه شوهرم با کلی سود قرار بود وام ودیعه بگیریم چک و قرضارو بدیم شرش کنده شه ضامن جور نمیشه شوهرم از فکر و خیال داره دیونه میشه همش سردرد داره.منم هرشبم گریه اس.کارشم ازاده چندروزه کارم نداره.زندگی جهنم شذه برامون .موعد چکم نزدیکه.جایی هست که بشه ضامن رسمی پیدا کرذ شیرینو ضمانت داد که ضامن بشه؟طلا هم ندارم بفروشم دیگه مغزم کار نمیکنه

بله هنر دست خودشونهاین فرشها معمولا صادراتی هستن و به عنوان دیوارکوب استفاده میشه

واقعا؟؟؟؟ هزار ماشالله هزار ماشالله چقدر اصیل و شیک چقدر ظریف و خاص 

اصلا فکر نمیکردم کار دست بتونه باشه 

واقعا هنرمندن 😍😍😍

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

سلام دوستای خوبم روزتون بخیر

دیروز یه حرکت تغذیه ای زدم گفتم بیام به شما هم بگم🤭

ما مصرف گوشتمون خیلی زیاده 

تقریبا هرروز یکی از وعده هامون گوشتیه ۹۰ درصد هم چرخکرده استفاده میکنیم

هفته ی پیش متوجه شدم یکی از دوستای مامان دچار سرطان روده شده همزمان بیماری نقرس هم گرفته که دکتر گفته بابت نقرس گوشت قرمز اکیدا ممنوع 

گوشت سفیدم ماهی یکبار اندازه ی کف دست یا سینه ی مرغ یا ماهی 

بیشتر از ماهی یکبار نباید بخوری

منم یکم نگران شدم چون ما ارثی هم مشکلات گوارشی داریم.

رفتم فروشگاه فامیلی یه بسته ران گوساله گرفتم ۲کیلو شد حدود ۶۰۰ تومن

از قصابی ۵۰ تومن دنبه گرفتم 

گوشتارو با دنبه یه دور چرخ کردم

بعد ۴لیوان سویارو خیس کردم با زردچوبه

ریختم تو قابلمه یه جوش خورد ابکش کردم اب اضافشو با فشار گرفتم با گوشتا برای دور دوم چرخ کردم 

خیلی حجم گوشت زیاد شد 

نصفشو بسته بندی کردم برای ماکارونی و عدس پلو کتلت کباب تابه ای و..

بقیشو ۳تا پیاز درشت رو رنده کردم نیاز نیس ابشو بگیرین 

با ۶قاشق ارد سوخاری

چند قاشق روغن مایع نمک فلفل پودر سیر زردچوبه و اویشن

اینارو ورز دادم با درب دبه پلاستیکی قالب زدم گرد مثه همبرگر

کف قالب کیسه فریزر بزارین 

بین همبرگرا کاغذ روغنی بذارین بچینین تو سینی بذارین فریزر که صاف یخ بزنه بعد بذارین داخل ظرف یا کیسه فریزر

هم از لحاظ سلامت مفیده هم اقتصادی

مورد بعدی اینکه من حدود ۴ سال پیش یه مقدار ارز دیجیتال گرفتمو خریدو فروش میزدم در لحظه که به سود خوبی رسیده بودم

همشم خیلی لارج خرج میکردم میرفتیم مسافرت تو گرونترین رستورانو کلی دیگرانو مهمون میکردیمو ..

اون زمان پول یه ۲۰۶ رو ریختیم تو صرافی به طمع سود بیشتر که البته نصفش طلاهام بود که گرمی ۸۰۰ تومن فروخته بودم

از یکماه بعد تموم ارزا سقوط کردو به خاک سیاه نشست

یعنی ۲۰۰میلیونه ۴سال پیشم شد ۱۸ میلیون🤦‍♀️

خیلی ناراحت بودم که پول بیزبون که با اون بدبختی و یه قرون یه قرون جمع کردم اینجوری شد

میدونستم مثه بورس ایران نیستو میره بالا ولی گفتم ارزش پولم میفته

همسرم هی میگفت فدای سرت مهم نیس میگفت مردم ورشکست میشن کل زندگیشون میره

ما که حالا انچنان چیزی از دست ندادیم

تا اینکه بعد از انتخابات ا م ر ی کا ارزا رشد کردو منم هی یه ذره یه ذره وقتی تو اوجن میفروشمو تبدیل به طلا میکنم

هفته ی پیش ۱۰۰تومن دادم طلا 

البته پولو دادم گرمشو بهم گفت هنوز طلامو انتخاب نکردم

دیروزم ۳۲۵۰۰ دادم ۷/۲۹۰طلا شد

البته اصلا درباره ی ارز سوال نپرسین چون فقط طلا رو پیشنهاد میکنم

به اعصاب خوردیش نمیارزه🤭

خانما ما یه مقدار پول درصدی مجبور شدیم بگیریم برا پول پیش حالا از اون موقع که گرفته برکت رفته از زند ...

به مساجدو خیریه نمیتونی سر بزنی وام قرض الحسنه بگیری با سفته که اون پولو پس بدین؟

مبلغش چقدر بوده؟

سلام خانما امیدوارم آبان براتون پر خیر بوده باشه و آذر براتون فوق العاده رقم بخوره و رقم بزنید🤭 

من کسب و کارم رو شروع کردم کار خونگی می‌کنم و پیجم رو به اطرافیان معرفی کردم و چند نفری حمایت کردن دستشون درد نکنه❤️ 

اما دوستانی که به خاطرشون چه کارها که نمیکردم حتی زورشون اومد یه لایک بکنن😁 

خداروشکر که توقع رو تو خودم تا حد زیادی کشتم و زیاد برای این موضوع غصه نمیخورم و فکر نمیکنم الحمدالله  

حالا ان‌شالله این هفته قراره وسایل بخرم و کوکی پخت کنم 

چیزهایی که دوره گذروندم شامل : کوکی ها ، کیک های تر ، کیک های خشک ، چیزکیک ها ، حلوا هست 

به نظر شما بازار کار کدوم بهتره برای فروش؟ 

و اینکه من شدیدا خجالتیم و ارتباط اجتماعیم ضعیفه وقتی به کافه یا سوپری ها میبرم چه جملاتی رو به کار ببرم تا ازم خرید کنن؟ 

ممنون میشم کمکم کنید ❤️❤️

بیا عزیزم فرش سلاطین

سلام. معصومه جون. دوتا قالیچه ابریشم دارم که روش لک افتاده. با چی میشه تمیز کرد که ندم بیرون کلی هزینش میشه. 

و یه فرش دست بافت هم دارم اکرنگش روشنه اونم لک افتاده روش 

سلام خانوما وام مسکن برای ۱ میلیارد ۲ و نیم میلیارد باید پس داد ماهی ۱۸ میلیون ؟؟،؟ می صرفه به نظرتو ...

عزیزم به نظرم راه دیگه ای برای خونه دار شون وجود نداره

اگه حقوقتون بالای این مبلغ هست بله بگیرین

دو سه سال دیگه ۱۸ میلیون یک شوخی بیش نیست.

برای خرید خونه همین اول کار تا میتونید تمام زورتون رو بزنید

حتی ۵۰ میلیون تومن بیشتر جور کنید و خونه بخرین که دو متر بیشتر باشه همین کارو انجام بدین

ما که خونه خریدیم حدود ۳ سال پیش، دیگه تا تونستیم قرض گرفتیم و وام گرفتیم و ماشین فروختیم و اینا. الان که قسط ها و قرض ها تموم شدن، دیگه به چشم نمی‌بینیم دوباره زیر قسط و قرض بریم که خونه رو بزرگتر کنیم یا جای بهتر بریم. اما اگه اون موقع مثلا ۱۰۰ تومن بیشتر وام میگرفتیم و جای بهتر میخریدیم خب هنوز پرداخت میکردیم. میدونی منظورم چیه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810