2777
2789
دوست عزیز من شنیدم مصرف سویا برای مردا اصلا خوب نیست چون باعث عقیم شدن میشه و در کل هورمونهای مرد ...

دقیقا بهم گفت فقط تو کسایی که کم کاری تیرویید دارن و یا کیست سینه بهتره استفاده نشه.ولی عقیم شدنو من تاحالا نشنیدم

متخصص بود که بهم گفت بر اساس رفرنس هاشون.

حالا باز شماهم از یه تغذیه بپرسید

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
دوستان وام بانک کارگشایی چه جوریه ؟ بعضی از کاربرها گفتن 20 تومن وام میده بعضی گفتن 50 گرفتن ، ممنون ...

تو شهر ما سقفش 20هست و می تونی با دو تا 50گرم به اسم خودت و همسرت بگیری که میشه 40میلیون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا بهم گفت فقط تو کسایی که کم کاری تیرویید دارن و یا کیست سینه بهتره استفاده نشه.ولی عقیم شدنو من ...

البته بهم گفت در صورتی که هر روز خورده بشه ممکنه برای تیرویید و... مضر باشه.هفته ای یکی دوبار ایرادی نداره

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
شوهر نفهم و بی عرضه من هم تغییر شغل داد. کلی به این و اون رو زدم پول قرض کردم. کلی استرس تحمل کردم. ...

آخه آخ چقدر منی سوهرمنم همینه زاده شده حمالی بقیه رو بکنه ازخودش هیچی نداری و اصلا دنبال پیشرفت نیس

دقیقا بهم گفت فقط تو کسایی که کم کاری تیرویید دارن و یا کیست سینه بهتره استفاده نشه.ولی عقیم شدنو من ...

بله درسته فقط برای کسایی که دکتر منعشون کرده ممکنه مضر باشه درغیر اینصورت خیلی مفیده و سرشار از پروتئینه

دکتر ژنیک میگفت

یکی منو راهنمایی کنه شما پس انداز می کنید که باهاش چی بخرید؟ من انگیزه برای پس انداز ندارم. طلا زیاد دارم علاقه خاصی هم به طلا ندارم. دوست دارم ماشینمو عوض کنم خارجی بگیرم ولی نمی ارزه چندین سال پول جمع کنم برای وسیله ای که سرمایه حساب نمیشه. خونه هم جای ضعیف ارزش نداره. جای خوب هم پولم نمیرسه. اصلا هیچ کار نمی تونم بکنم. خواهشا انگیزه هاتون رو از پس انداز بگید

یکی منو راهنمایی کنه شما پس انداز می کنید که باهاش چی بخرید؟ من انگیزه برای پس انداز ندارم. طلا زیاد ...

بهترین  کار همون خرید طلاست.  سکه های پارسیان  با وزنای مختلف هست. از سیصد چهارصد هزار تومن شروع میشه که حتی با پس انداز کم هم میشه این سکه ها رو خرید.

خونه جای ضعیف چرا ارزش نداشته باشه؟همون اول ممکنه نتونی جای بالاشهر خونه بگیری. 

بهترین کار همون خرید طلاست. سکه های پارسیان با وزنای مختلف هست. از سیصد چهارصد هزار تومن شروع میش ...

آخه تجربشو داشتم مستاجر ضعیف میاد تو خونه ضعیف. اصلا دلت نمیاد کرایه ازشون بگیری تازه دوست داری یه چیزی هم بهشون بدی. عملن خونت بلا استفادا میمونه و فقط باید خرج نگهداریش کنی

شما چیکار کردین دربرابر این رفتاراشون؟

انقدر ترس و استرس توی وجودش نهادینه شده که هرچی امید و انگیزه و راهکار میدم فایده نداره. دیدم اگه همینجور پیش برم از خودم غافل میشم. پیر میشم. 

عزت بنفس 0 اعتمادبنفس۰   حالا من نقطه مقابل خودشم. یک خانم جسور و نترس و به عقلانیت رسیده.

فقط عشق اینو داره که صبح بره حمالی، شب بیاد خونه با اینکه ته دلش دوست نداره حمالیو ولی خوب توی مجردی اینجوری بارش آوردند. خدا لعنت کنه پدرومادرهای نادان که خودشون نیاز به آموزش دارند و گند میزنند به آینده بچه هاشون. 

[QUOTE=360951470]شوهر نفهم و بی عرضه من هم تغییر شغل داد. کلی به این و اون رو زدم پول قرض کردم. کلی استرس تحمل کردم. ...[/QUOTEاسم شوهرتون رضاست؟ نمی دونم چرا هر چی رضا دیدم این مدلی هستن؟ شوهر منم همین بود تازه نمی تونست کارگری هم کنه. کلا دوست داشت یکی فقط حسابشو براش پر کنه

آخه تجربشو داشتم مستاجر ضعیف میاد تو خونه ضعیف. اصلا دلت نمیاد کرایه ازشون بگیری تازه دوست داری یه چ ...

خانما معمولا احساسی عمل میکنند. مردها اینطور نیستن. منم یک زمانی ضعیف بودم توی خونه های ضعیف مستاجر بودم ولی صاحبخانه اولش که رفتیم نشستیم خیلی قیمت پایین گرفت ولی برای تمدید مثل جاهای دیگه حساب میکرد. نمیگفت خونه ام یک روزنه به بیرون نداره عین زندان قزلحصاره. میگفت متری فلان تومنه ، پول بیارید. یک خونه بود عین قبرستون. تمام بدنم درد میکرد اونجا. فکرکن ما یکروز میخواستیم بریم مرکز خرید. اسنپ گرفتیم ولی نیمساعت طول کشید تا اسنپ قبول کنه. رفتیم بیرون که سوار اسنپ بشیم تازه متوجه شدیم هوا رعدو برق و تگرک و بارونه و دریغ از صدای چکه اب که ما شنیده باشیم خخخخ

سلام بچه ها من یه گزارش بدم از خودم 

ما ۱۸۰وام گرفته بودیم که ۸۳تومن من طلا خریدم تقریبا ۱۷گرم دقیقش یادم نیست یه خورده کمتر یا زیادتر 

۶۷کنار گذاشتیم برای اضافه کردن کمد دیواری و تخت بچه ها و۳۰ هم کنار گذاشتیم برای قسط همین وام تا عید چون جای قسط نداریم و باید این کارو انجام بدیم حداقل تا عید 

یه سفر  رفتیم که خداروشکر همه چی عالی بود سعی کردم از پول وام خرج نشه یه ۱۰تومن خودم پول داشتم که از اون خرج کردیم برای خرید و ۱تومنش موند برام من رو پول وام حساسم و نمی‌ذارم خرج چیزای کوچیک بشه 

دلم میخواد به خونمون برسیم و چیزایی که لازم داره یا کارهایی که واجبه براش انجام بدیم اما خب نمیشه همه رو یهویی انجام داد و هزینه زیاد میشه و اینکه من دلم نمی‌خواد از بازار طلا عقب بمونم به خاطر همین کل پول وام رو خرج خونه نکردم البته واجب ترینش

همین کمد دیواریه و گرنه خداروشکر تقریبا کامله

یه ۲تومن هم تو میلی طلا دارم که فعلا کاریش ندارم 

هنوز به بچه هام نگفتم قراره اتاقتونو کمد بزنیم و تخت و میز مطالعه اضافه کنیم این قسمت تخت تاشو و میز مطالعه رو بچه هام خیلی دوست دارن و ما بهشون قول داده بودیم خونه خریدیم انجام میدیم براتون 

این پول کمد و قسط رو گذاشتم تو ویپاد سکه جمع بشه می‌خوام قبل عید وام بردارم دستبند بخرم خدا بخواد 🌹

سلام بچه ها من یه گزارش بدم از خودم ما ۱۸۰وام گرفته بودیم که ۸۳تومن من طلا خریدم تقریبا ۱۷گرم دقیقش ...

من یه خونه ضعیف داشتم تو جای ضعیف کرج

هیچ وقت اجاره نمی گرفتم طرفم برای جبران میومد کارگری تو خونم رو تمیز می کرد. احساسی نیست میدیم من به اون پول اونقدر احتیاج ندارم که اون داره. الانم که کمک میارم برای خونه از حقش بیشار بهش میدم. کلی وسیله و میوه و غذا هم هر سری بهش میدم. شوهرمم همینه. زن و مرد نداره

2810