2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی دوست داشتی؟مرسی عزیزم. این ها چیزهایی بود که خودم تجربه کردم.زندگی پر از سختی هست و پر از رنج و ...

عزیزم لطف میکنی روتین پوستیت رو دقیق بگی؛

من متاسفانه روتین پوستی ندارم؛

اصلا نمیدونم چبا باید بگیرم؛

میخوام واقعا کاربردی باشن و 

متوجه شدم اما ۱۸ تومن خیلیههه

خب میگم دیگه عزیزم بستگی به درامدتون داره

باید جوری باشه که بعد از پرداخت قسطها و برنامه ریزی برای پرداخت قرض ها، ۴ تومن برای دونفر باقی بمونه که بتونین خیلی پرهیزگارانه زندگی کنین.

اگه اینقدر براتون باقی میمونه که بگیرین

اگرنه از مبالغ پایین‌تر بهره ببرین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم لطف میکنی روتین پوستیت رو دقیق بگی؛من متاسفانه روتین پوستی ندارم؛اصلا نمیدونم چبا باید بگیرم؛م ...

خب عزیزم اینجا که نمیشه

دورهمی تگ کن لطفا. چون نمیدونم چرا من با گوشی نمیتونم کسی رو تگ کنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب میگم دیگه عزیزم بستگی به درامدتون دارهباید جوری باشه که بعد از پرداخت قسطها و برنامه ریزی برای پر ...

خب آدم طلا بخره بعد ۳ سال بفروشه سودش بیشتره مگرنه قراره فقط کار کنیم که وام مسکن رو بدیم 

با ۴ میلیون ماهیانه نمیشه اصلا فقط برنج ایرانی ۱۱۰۰ میشه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خب آدم طلا بخره بعد ۳ سال بفروشه سودش بیشتره مگرنه قراره فقط کار کنیم که وام مسکن رو بدیم با ۴ میلیو ...

پرهیزگاران زندگی کردن یعنی دور هرروز برنج ایرانی خوردن رو خط بکشی دیگه. 😁😁😁

حالا من ۵ میلیون رو مثال گفتم. مثلا ۵ ۶ تومن باقی بمونه یا هرچی که خودت میدونی براتون حداقلی هست.

اینم هست که یادت باشه که تو اگه بخوای طلا بخری پس وام مسکن و وام زوجین بهت نمیدن. یعنی تنها به خاطر خرید مسکن این پول رو میدن.

در ثانی طلا هرروز داره گرون میشه. تو الان مثلا بخوای ۱۶ میلیون طلا بخری حدودا میشه ۴ گرم طلا. در حالی که اردیبهشت سال آینده میشه ۳ گرم طلا. این درحالی هست که حقوقتون به انداره خرید ثابت طلا (مثلا ۴ گرم در ماه) افزایش پیدا نمیکنه. اما قسط بانک ثابت هست و همون یک مقدار کم افزایش حقوق، میتونه زندگی رو برات راحت تر کنه.

میشه توی دورهمی بگید کدوم صفحه نوشتید ؟؟؟؟

ننوشتم هنوز عزیزم

اما براش یک تاپیک هم دارم.

اگه تاپیکم رو پیدا نمیکنی تگم کن تا برات بنویسم. چون من نمیتونم تگت کنم

جدی دوست داشتی؟مرسی عزیزم. این ها چیزهایی بود که خودم تجربه کردم.زندگی پر از سختی هست و پر از رنج و ...

این تاپیک رو دوستانی مثل شما سرپا نگه داشتن

گاهی دلم میگیره از زمین و زمان

گاهی با دلیل گاهی بی دلیل 

حرفای قشنگ و امید بخش از چندتا کاربر پر انرژی و پر از حس خوب میخونم حالم واقعا خوب میشه

اینا خرجی نداره 

به قول معصومه حرف دیگه

ولی نمیدونید چقد مود ادمو تغییر میده

شاید بعضی حرفا شعار بنظر بیاد ولی اگه تاثیر مثبت میذاره چه اشکالی داره ؟؟

اینکه ناله کنیم و انرژی بد بدیم یا حرفای قشنگ و پر امید بزنیم 

با کدومش حال خوب تزریق میکنیم؟؟

اینکه روزت رو با جمله وااای چقد چاق شدی شروع کنی بهتر یا جمله واااای چقد قشنگتر شدی...چقد این لباس بهت اومده ....وکلی جمله مثبت دیگه

خوشحال کردن مردم هیچ هزینه ای نداره 

همون جور که ناراحت کردنشون نداره

اگه نمیتونیم به کسی که مشکل داره کمک مالی کنیم 

با حرفای قشنگ بهش قوت قلب بدیم که بتونه دوام بیاره...بتونه تحمل کن...هیزم نندازیم رو اتیشش با ملامت و سرزنش

همین طور کسی که مشکل روحی یا خانوادگی و .... داره

باعث حال خوب ادما باشیم که حال خوب مسریِ

و بدونیم هیچ چیز دائمی نیست جز خدا

همه چیز در حال چرخش و تغییر 

چیزی که امروز براش غصه میخوریم فرداش بی اهمیتِ❤️❤️

من خودم الان هدفم خرید یه واحد آپارتمان چرا فکر می کنی خونه تو محله ضعیف یا کوچک ارزش خرید نداره محل ...

عزیزم ان شاالله به زودی بتونی بخری 

الان اون سمتا واحد کوچک تو چه رنج قیمتی هست؟ اطلاع داری؟

2810