2777
2789
انشاالله به آرزوت می‌رسی اگه ما به امید مردا بشینیم هیچ کارمون ردیف نمیشه همین دیشب من و خواهرم رفت ...

چه عالی مبارکتون باشه.مثل اینکه همه مردا همینطورین ،،سختیشون میاد تکون بدن به خودشون 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
میشه گفتن ب منم بگید

سلام. هیچ طلافروشی نخرید. به زور یک مغازه پیدا کردم که خرید و فروش سکه داشت. سکه هامو خرید. چون قیمت طلا بالا رفته به قیمت همون خریدم ازم خریداری کرد. وگرنه خیلی ازش کم میکنه. دیگه سکه نمیخرم

اصلا درصد وامو حساب نکنامروز پسرم حساب می‌کرد بابت ۸۰۰ تومنی که از بانک مسکن بگیریم باید ۳ تومن پس ب ...

بعید میدونم سال نود و چهار هیچ خونه ای هفده تومن بوده باشه 

چون سال ۹۴ پراید صفر این قیمت بوده 

فکر کنم سال ۹۴ پراید شونزده هفده تومن بوده 

الان حدود سیصد میشه 

خونه سیصد میلیونی الان نداریم 

سلام عزیزم من خیلی کم پیام میدم تو گروه. الان پیام شما رو دیدم. شرایط مشابه شما واسم پیش اومده. با ا ...

سلام گلم 

من قبلا خیلی رفتار بقیه روی روحیم تاثیر داشت

ولی با نزدیک شدن ب سی سالگی انگار دارم بزرگ میشم و 

دیگه سعی میکنم بابت رفتار بقیه خودمو ناراحت نکنم،

فقط واسم عجیب بود چجور یه مادر میتونه برای بچش خوشحال نشه. من همون عروسی بودم ک طلای بدون اجرت رو یادشون دادم،مادرشوهرم پولاشو حروم میکرد بهش یاد دادم جهیزیه خواهرشوهرمو خرید، بهش یاد دادم ریز ریز وسایل خونشو عوض کنه

میخوام بگم همیشه خیرخواهشون بودم 

مادرشوهرمم زن خوبیه خیلی از این رفتارش تعجب کردم نمیدونم اون لحظه چ فعل و انفعالاتی تو ذهنش رخ داد.

فقط تجربه شد ک مصمم ب راهم ادامه بدم فقط نزارم کسی بفهمه.

من قزوینم

آریانا الان داشتم حساب می کردم 

دیدم نظرت کاملا در مورد ماشین قسطی درسته 

من از اونایی بودم که می گفتم از بنگاهی ماشین قسطی خریدن اشتباهه 

ولی الان که وام زوجین و جعاله و مسکن رو حساب کردم با کسر اوراق و کارشناس و اینا وام حدودا ۴۱ درصد میشه تازه با چقدر دوندگی و کاغذ بازی و برو و بیا 

در صورتی که نمایشگاه ماشین یه کم منصف باشه ممکنه با چهل و پنج درصد یا حتی چهل درصد هم ماشین به آدم بده 

بدون هیچ دوندگی و اعصاب خوردی فقط چک می‌خواد که الان خیلی ها چک دارند 

واقعا تحلیل عالی بود که حتما باید تو این تاپیک  گفته می‌شد 

👍👍👍👍👍👍

آریانا الان داشتم حساب می کردم دیدم نظرت کاملا در مورد ماشین قسطی درسته من از اونایی بودم که می گفتم ...

سلام عزیزم

اینم باید در نظر گرفت که اقساط مسکن چندین سااال طول میکشه

ولی بنگاهی ها سریعا پولشونو میخوان

بنظرم با تورم اینجا هرچی زمان پرداخت اقساط طولانی تره خیلی بیشتر به نفع وام گیرنده است

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
قسطش گفت ۲۰ الی ۲۱ هستهمیشه اوضاع همین بوده گرونی و تورم ۳۰ سال پیش من ۱۲ سالم بود یادمه با مادرم رف ...

آره‌ همیشه گرونی بوده 

ولی من سال هایی رو یادمه که اتفاقا خیلی همه چیز ارزون بود 

دقیقا سال ۹۶ بود اواخر ۹۶ 

تو خونه مادرشوهرم بودیم حرف شد گفتم چقدر فلان چیز ارزون بعد گفتم فلان چیز هم خیلی ارزونه 

واقعا همه چی در کف قیمت بود 

همون‌سال تابستون ما دوازده روز سفر خارج از کشور بودیم 

سه تا کشور رو رفتیم شد شش تومن 

اومدیم زمستون رفتیم استانبول بهترین هتلش که اصلا الان نمی تونیم بهش فکر کنیم شد یک و پونصد 

دقیقا یادمه گفتم چقدر ارزونه فکر کن با یک و پونصد بری بهترین هتل 

همون موقع برادر شوهرم گفت هر وقت توی ایران به ابن درجه برسیم که خیلی شرایط خوبه و ارزونی هست بعدش یه فاجعه اتفاق میافته و یهو گرونی شدید میشه 

دقیقا هم همین شد روند تورم از اواسط سال ۹۷ شروع شد 

بچه ها چندروزه که پادرد خییلی شدیدی دارم طوری که دیشب خوابم نمی برد از درد 

من فکر میکنم از ناراحتی این چندروزه زده به پاهام

یااینکه دوباره تیروویدم به هم خورده 

اصلا یه دردی دارم تو ساق پاهام وحشتناک

2810