2777
2789
قربونت برم دختر کم پیدایی ♥️نمی‌دونم من ازت پستی ندیدم یا تو کم می آیی ؟من حتما فردا ظهر میارم رو کا ...

اره چن بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد دیگه نمیپرسم فقط میخونم گاهی ی نظریم بدم 

گزارش هم چون بیشتر حقوق قسط و باکس بندی میشه و همسر از پول کارکرد اسنپ خرید میکنه چیزی برا نوشتن ندارم 

فقط با وسایل خونه میگذرونیم 🌷🥰 

دستت درد نکنه عزیزم الان شوهرم گف اگر بخایم بریم کربلا25 تومن هزینمونه😢 دو دل شدیم بریم یا نه  

دستت درد نکنه عزیزم ممنون ک نظرتو میگی بهم🌷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حالا من ی سوال بپرسم انشالله جواب بگیرم 🤩 حقوق ما 22 تومنه 🥰قسطمون تا اسفند 16 میلیونه ک اسفندح ...

عزیزم شما گوشت چرخ کرده رو برا شش ماه میخرین؟گوشت خورشتی و ابگوشتی رو؟چرا من احساس میکنم خراب میشه

سلام دوستای عزیزم❤️چند ماه پیش مادرشوهرم بهش ارث رسید و طی چند مرحله طلا خرید ،دوتا النگو سر النگوها ...

طلا هات مبارک باشه عزیزم 😍 ان شاالله بیشتر بخری....ولش کن چشم تنگه ...

ببخشید شما بودین دوقلو داشتین و تازه خونه خریده بودی

اره چن بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد دیگه نمیپرسم فقط میخونم گاهی ی نظریم بدم گزارش هم چون بیشتر حقو ...

سلام عزیزم ...اگه زیادبهتون فشارنمیادسفرروبروکه حتماکلی خاطره قشنگ برات میمونه😍😍پول برمیگرده اماسن وسال نه

عزیزم شما گوشت چرخ کرده رو برا شش ماه میخرین؟گوشت خورشتی و ابگوشتی رو؟چرا من احساس میکنم خراب میشه

سلام 

ما ی گوسفند بره یا کره میخریم. گوشتاش رو تقسیم بندی میکنیم 

گاهی ک پولم کم باشه مث الان  ی شقه میخرم 

برا چرخ کرده بوقلمون و گوساله و گوشتهای پرده دار بره امیدوارم بدونی چی منظورمه رو قاطی میکنم 

خراب نمیشه و مزه اشم مث روز اوله 

دقیقا درست میگید، من خیلی عقب بودم چندروزه دارم میخونم تا رسیدم اینجا میبینم همه ناراحتن چرا هرچی د ...

ان شاالله که بقیه اش رو هم می‌خری بیشترم می‌خری دقیقا طلا برای همین می‌خریم که پیشرفت کنیم دیگه...... برای همین ناراحتی معنا نداره بعد از فروشش 

سلام عزیزم ...اگه زیادبهتون فشارنمیادسفرروبروکه حتماکلی خاطره قشنگ برات میمونه😍😍پول برمیگرده اماسن ...

ممنون 

برا برج 11 دوباره قرعه کشی میکنن ببینیم قسمتمون میشه یا نه اما هزینه اش بالاس 

از طرفی چون پول وامه دوس دارم حتما طلا بخرم 

نیازامونم مث برنج و گوشت و لباس هزینه عروسی و کادو هم هست 

همشم 50 تومن داریم 😁

ممنون برا برج 11 دوباره قرعه کشی میکنن ببینیم قسمتمون میشه یا نه اما هزینه اش بالاس از طرفی چون پول ...

خدابزرگه...اگه شوهرتم دلش به سفره بنظرم برید..طلاروانشالله بازبامدیریت میتونی بخری 😉😉😉انشالله خدابه همه برکت بده

آبی جان اولش می‌خواستیم خونه خودمون رو ارتقا بدیماما املاکی ها پشیمونمون کردنخونه خودمون دو واحده ا ...

خونه متراژ بالا فقط برای اینکه خودت ساکن بشی خوبه برای پس انداز و کرایه دادن خوب نیست خواهر شوهرم یه واحد ۲۵۰ متری داره نه کرایه می‌ره نه فروش همین جوری خالی مونده دوستای هست

ولی یکی از بچه ها همینجا گفت ۴٠٠ وام مسکن گرفته ماهی ۱۶ تومن قسطشه، وام زوجین با مسکن فرق داره؟ جعا ...

نه عزیزم مرمری بود که اقساطش ۵ ساله بود واسه ۵۶۰ میلیون ۱۶ تومن قسطش بود

2810