2777
2789
منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی ...

چرا خودت بلند نمیشی بری میتونی آپارتمان پیش خرید کنی 

حیف ۱۸۰۰ پول خوبی بن‌بست آپارتمان میشه خرید یا پیش خرید کرد من بس ک املاکی ها رفته بودم رد بشم همه منو می‌شناسن عار نیست 

خانومای عزیز من تازه قصد کردم شروع به پس انداز کنم فک میکنم بتونم ماهی۲یا۳ تومن ذخیره کنم. بنظرتون بلو بانک حساب باز کنم یا ویپاد؟ سودشون که زیاد نیست بتونم وام بگیرم پولم به ۱۰ تومن برسه یه تکه طلای کوچیک بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای عزیز    ما طرح فرسوده سایپا شرکت کردیم  طلا بفروشم  کوییک بخرم       تو طلا سوده یا ماشین طرح  فرسوده    دوست ندارم پشیمون شم 

با توجه به اتفاقات منطقه  چکار کنم

در بیشتر موارد، ما به جای تلاش فعالانه برای آینده، مدام نگران هستیم و با این نگرانی‌های غیرضروری، بیش از حد امور را پیچیده می‌کنیم. واقعیت این است که شما نمی‌توانید برخی مسائل را کنترل کنید؛ بنابراین از نگرانی درباره‌ی آن‌ها دست بردارید. در عوض، برای اموری وقت صرف کنید که در حال حاضر، در کنترل شما هستند؛ برای مثال، می‌خواهید کسب و کار جدیدی شروع کنید. خب، برای دستیابی به این رویا، شما باید قدم‌های کوچک و ساده بردارید. این اقدام به تدریج شما را شادتر می‌کند

یه اشنای مشهدیمون داره تبلیغ گل زعفران میده میگه یک کیلو با پاک کردن و خشک کردنش ۱۷۰۰درمیاد۴_۵مثقالم ...

آشنای مشهدی تون به شدددددت داره گرون میده 

یک کیلو گل زعفران + پاک کردنش. الان در گرونترین حالت ۷۰۰ تومن  هست 

سلام به همه دوستان امیدوارم که جیب هاتون‌ پر پول باشه پریشب داشتم یخچال رو نگاه می کردم دیدم همسرم گ ...

عجب ترشی خوش رنگ ولعابی میشه دستورش تایپک آشپزی بذارید منم تک کنید ممنونم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزم ما برای کارمون خیلی تلاش کردیم از خیلی از تفریحات و غیره زدیم تا به اینجا رسیدیم من خودم تا ۱۰ ...

واقعا نوش جونتون 

همیشه بعد اینکه به نقطه امن زندگی رسیدی باید خرج کنی 

من به این اعتقاد دارم 

الان همسرم بدون تعطیلی و تایم کاری زیاد کار می‌کنه و تقریبا هیچ تفریح نداریم تا انشاالله زمان خودش برسه 

هرکس نون تلاش خودش میخوره 

سلام خانمای عزیز ما طرح فرسوده سایپا شرکت کردیم طلا بفروشم کوییک بخرم تو طلا سوده یا ماشی ...

ببین ماشین هیچوقت مناسب سرمایه گذاری نیست و طلا برای سرمایه بهتره

ولی حیفه طرح فرسوده رو هم از دست بدی

میشه بگی شرایط فرسوده چیه؟ چقد ماشینو برمیدارن چقد سر میخان اقساط به چه شکله

ممنپن عزیزم بعد یکی امروز گفت گلم چهار پره یعنی چی ؟خوبه؟

۴ پر یعنی رشته های قرمز زعفران ۴ تایی هستن. به طور معمول سه تایی ان

ولی درکل باید ببینی رشته ها ضعیف هستن و یا درشت. ما به اصلاح میگیم باید قلمش درشت باشه.  اگه رشته ها نازک و ضعیف باشه سریع شکسته میشه و برای بسته بندی جلوه خوبی نداره

وقتی هم گل تازه میخری که پاک کنی اگه رشته هاش نازک باشن مطمئنا وزنش در نهایت کمتر خواهد بود 

درکل تعداد ۴ یا ۳ یا ۵ تا مهم نیست مهم کیفیتشونه 

2810