2777
2789
آشنای مشهدی تون به شدددددت داره گرون میده یک کیلو گل زعفران + پاک کردنش. الان در گرونترین حالت ۷۰۰ ت ...

ولله چی بگم 

سود غیر معقول هم شاید اشکال شرعی داشته باشه 

این سر مردم کلاه گذاشتنه 

بنده خدا چه میدونه قیمتش مشهد چنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزماینم باید در نظر گرفت که اقساط مسکن چندین سااال طول میکشهولی بنگاهی ها سریعا پولشونو میخوا ...

بله صد در صد تایم اقساط مهمه 

ولی درصد سود ربطی به زمان بازپرداخت نداره 

الان ما از ‌ویپاد هم وام میگیریم تو یک ماه هم تسویه می کنیم همون سود ۲۳ درصد رو میگیره 

امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم 

منظورم اون سودی هست که بانک میگیره که خیلی زیاد 

عزیزان پیج فروش زعفرون رو میزارم,اینستا هست، من خودم حضوری خرید کردمSAFFRON. MIDAS1990

درضمن خشکبار فیمت مناسب هم داشتن، مثلا انحیر خشک ریز مخصوص اجیل بود، تمیز، کیلویی صدو پنجاه

بادام، گردو، کشمش انجیر و توت خشک ووو

سلام دوستان

من تازه با این تاپیک آشنا شدم.

لطف می‌کنید منم راهنمایی کنید؟

یه مقدار پولی که دستم هست رو سکه بخرم یا طلا دست دوم؟

برای طلا خریدن چجوری خودتون حساب کتاب می‌کنید که سرتون کلاه نره؟

مرداب زندگی همه را غرق میکند.... ای عشق همتی کن و دست مرا بگیر....
سلام دوستاناز ویپاد میخواستم وام ۱۰تومنی پلکانی رو بگیرم۱۰تومن اعتبار سنجی انجام شد اما وارد مرحله ب ...

یه اسکرین شات بدین از آخرین صفحه راهنماییتون کنم من خودم بلد نبودم متاسفانه از زمان اعتبار سنجیم ۲۴ ساعت گذشت و گفت باید دوباره درخواست بدم باز ۴۰ تومن کم کرد

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستانمن تازه با این تاپیک آشنا شدم.لطف می‌کنید منم راهنمایی کنید؟یه مقدار پولی که دستم هست رو ...

سلام عزیزم وقتت بخیر🌼 خوش اومدی به جمع ما 😍

عزیز برای پس انداز طلای دسته دوم بهتر از سکه ست سکه هم حباب داره هم فعلا تکلیفش روشن نیست طلای دست دوم بگیر

طلای دست دوم بدون اجرت بگیری سرت کلاه نمیره فداتشم وزن طلا رو ضرب در قیمت طلای دست دوم کن کل قیمتش درمیاد  

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
یه اسکرین شات بدین از آخرین صفحه راهنماییتون کنم من خودم بلد نبودم متاسفانه از زمان اعتبار سنجیم ۲۴ ...

سلام عزیزم

۱۰تومن برای اعتبار سنجی کم کرد وارد این مرحله شد، دوباره گزینه تایید میزنم برمیگرده رو اعتبار سنجی!

بله صد در صد تایم اقساط مهمه ولی درصد سود ربطی به زمان بازپرداخت نداره الان ما از ‌ویپاد هم وام میگی ...

یه سوال عزیزم، وقتی ما ماشین رو از بنگاه به صورت اقساط گرفتیم ایا سند به اسممون میخوره که بتونیم ماشین رو بفروشیم

در بیشتر موارد، ما به جای تلاش فعالانه برای آینده، مدام نگران هستیم و با این نگرانی‌های غیرضروری، بی ...

واقعا این درست 

می دونید من مدت ها به این نتیجه رسیدم دنیا مال آدم هایی هست که ریسک می کنند نه آدم هایی که زیاد فکر می کنند و همه جوانب رو میسنجن 

یه مثال خیلی ساده 

ما سه تا بچه هستیم 

من و برادر وسطیم از نظر هوشی خیلی خیلی از برادر بزرگ بالاتر بودیم و حتی هنوز هم هستیم 

برادر بزرگم دیپلم نتونست بگیره البته الان ۵۱ سالشه 

ولی برادر بعدیم که کمتر از دو سال ازش کوچک تر بود بهترین دانشگاه تهران مهندسی قبول شد 

اون‌ هم با امکانات اون زمان 

مسئله فقط درس خوندن نبود می‌شد تو خیلی از مسائل به راحتی فهمید 

جالبه من هنوز هم به راحتی این رو میفهمم 

ولی برادر بزرگ من نترس بود و اهل ریسک کردن 

جدیدا فهمیدم دلیل موفقیت مالیش این بوده که خیلی خودش رو درگیر پیچیدگی ها نمی کرده 

ماشاله بهش خیلی زود تونست خودش رو جمع و جور کنه 

آدمی که سواد درستی نداشت وقتی از سربازی اومد چون پدرم براش درس خوندن مهم بود و این درس نخونده بود بابام گفت برای یه کفش خریدن هم روی من حساب نکن هر کاری دیگه از این جا به بعد می کنی خودت میدونی 

فقط براش کار پیدا کرد اون هم یه کار ساده 

ولی از همون اول حواسش خیلی به پول هاش بود چون کارش هم از اول. با طلا بود هر چی پول جمع می کرد فقط طلا می خرید 

از نوزده سالگی فقط کار می کرد به مامانم هم می گفت هر چی پول جمع می کنی بده من طلا بخرم 

روزی که کار خودش رو شروع کرد یادمه پول خرید موتورش رو قرض کرد ولی نترسید اگه من بودم هزار بار دو دوتا چهار تا می کردم که نمیشه 

همین کارم رو هم از دست میدم 

و الان از اون آدمی که نوزده سالگی براش کار می کرد خیلی وضعش بهتر 

برادر دومیم هم کارمند بود زیر پاش نشست که کارت رو ول کن از کارمندی چیزی درنمیاد اون هم خودش رو زودتر از موعد بازنشسته کرد اومد پیش این برادر 

میگه اگه میموندم تو کارمندی تازه بازنشسته شده بودم 

نهایتش یه خونه داشتم و یه ماشین 

ولی خوب الان اون هم خیلی جلوتر 

ولی اون هم بعد شش هفت سال راضی شد کارمندی رو ول کنه 

یادمه مامانم چقدر غر میزد کی کارمندی رو ول میکنه مهندسی میخوای بری تو بازار که چی بشه 

ولی الان کلا نظرش عوض شده 😂😂😂

سلام عزیزم وقتت بخیر🌼 خوش اومدی به جمع ما 😍عزیز برای پس انداز طلای دسته دوم بهتر از سکه ست سکه هم ...

ممنووونم عزیزم از راهنمایی ات🥰🥰

بعد روی اون قیمت کل یه درصدی سود میگیرن؟ چقدره اون سود معمولا؟

مرداب زندگی همه را غرق میکند.... ای عشق همتی کن و دست مرا بگیر....
ممنووونم عزیزم از راهنمایی ات🥰🥰بعد روی اون قیمت کل یه درصدی سود میگیرن؟ چقدره اون سود معمولا؟

فداتشم ♥️🌼

آره ممکنه دو درصد سود بکشن من از طلا فروشی که آشنامونه طلا دست دوم میخرم هیچ سودی بخاطر آشناییتمون نمیکشه 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه هابه سوال منم جواب بدین کوییک بهتره براخریدیاساینا واینکه ثبت نام کنیم توطرح سایپابهتره یاخریدازنمایشگاه دار

نمایشگاه پول ومیگره یکماه بعدماشین وتحویل میده ولی 20تومن ارزونترازبازارمیده

2810