واقعا این درست
می دونید من مدت ها به این نتیجه رسیدم دنیا مال آدم هایی هست که ریسک می کنند نه آدم هایی که زیاد فکر می کنند و همه جوانب رو میسنجن
یه مثال خیلی ساده
ما سه تا بچه هستیم
من و برادر وسطیم از نظر هوشی خیلی خیلی از برادر بزرگ بالاتر بودیم و حتی هنوز هم هستیم
برادر بزرگم دیپلم نتونست بگیره البته الان ۵۱ سالشه
ولی برادر بعدیم که کمتر از دو سال ازش کوچک تر بود بهترین دانشگاه تهران مهندسی قبول شد
اون هم با امکانات اون زمان
مسئله فقط درس خوندن نبود میشد تو خیلی از مسائل به راحتی فهمید
جالبه من هنوز هم به راحتی این رو میفهمم
ولی برادر بزرگ من نترس بود و اهل ریسک کردن
جدیدا فهمیدم دلیل موفقیت مالیش این بوده که خیلی خودش رو درگیر پیچیدگی ها نمی کرده
ماشاله بهش خیلی زود تونست خودش رو جمع و جور کنه
آدمی که سواد درستی نداشت وقتی از سربازی اومد چون پدرم براش درس خوندن مهم بود و این درس نخونده بود بابام گفت برای یه کفش خریدن هم روی من حساب نکن هر کاری دیگه از این جا به بعد می کنی خودت میدونی
فقط براش کار پیدا کرد اون هم یه کار ساده
ولی از همون اول حواسش خیلی به پول هاش بود چون کارش هم از اول. با طلا بود هر چی پول جمع می کرد فقط طلا می خرید
از نوزده سالگی فقط کار می کرد به مامانم هم می گفت هر چی پول جمع می کنی بده من طلا بخرم
روزی که کار خودش رو شروع کرد یادمه پول خرید موتورش رو قرض کرد ولی نترسید اگه من بودم هزار بار دو دوتا چهار تا می کردم که نمیشه
همین کارم رو هم از دست میدم
و الان از اون آدمی که نوزده سالگی براش کار می کرد خیلی وضعش بهتر
برادر دومیم هم کارمند بود زیر پاش نشست که کارت رو ول کن از کارمندی چیزی درنمیاد اون هم خودش رو زودتر از موعد بازنشسته کرد اومد پیش این برادر
میگه اگه میموندم تو کارمندی تازه بازنشسته شده بودم
نهایتش یه خونه داشتم و یه ماشین
ولی خوب الان اون هم خیلی جلوتر
ولی اون هم بعد شش هفت سال راضی شد کارمندی رو ول کنه
یادمه مامانم چقدر غر میزد کی کارمندی رو ول میکنه مهندسی میخوای بری تو بازار که چی بشه
ولی الان کلا نظرش عوض شده 😂😂😂