2777
2789
شما کجایی عزیزم؟ ماهم بین تهران و قزوینیم اگه دو میلیارد داشتیم میتونستیم یه خونه نوساز کلید نخورده ...

من یکی از شهرای گیلانم.

چه عالی که با دومیلیارد میشه خونه به این خوبی بخرید،برای ما که با دومیلیارد هم جاهای پرت بشه خونه خرید فکرکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهر ما قیمت‌ها بالاستالان آپارتمان مسکن ملی جای پرت خشک بالای دومیلیارد باید بدی ۶۰۰ میلیون هم وام د ...

نه اینجا من حتی ۱/۲٠٠ هم داشتم الان میتونستم مسکن مهر بخرم یا خونه سازمانی ولی خب نداریم،  

و چون خودمون مستاجریم بشدت دلم میخواد یه خونه بخریم خودمون بشینیم ولی خب ان شاءالله تا یکی دو سال دیگه ببینم پولم به خونه کوچیک هم میرسه میخرم میدم مستاجر... 

بعد رو وام مسکن حساب کرده بودم وقتی حساب کردم چقدر باید پس بدیم سرم سوت کشید 🤐🤐

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من یکی از شهرای گیلانم.چه عالی که با دومیلیارد میشه خونه به این خوبی بخرید،برای ما که با دومیلیارد ه ...

و منی که عاشق اینم گیلان یه خونه بخرم و وقتی قیمت کردیم دیدیم اصلن نمیشه🥲اجاره کردیم بجاش... 

حق دارید واقعا... 

ان شاءالله که هممون بتونیم خونه مورد علاقمون و بخریم و صاحبخونه بشیم 🙏😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام بچه ها خوبین 

اومدم یه چیزی بگم از پس انداز شخصی

من یه،خواهر دارم که مجرد و پرستاره بعد امروز که روز پرستار بود خیلی دلم میخواست بهش هدیه ای بدم چون من از خانوادم دورم اگه کسی مریض بشه این خواهرم زحمتاشو میکشه و درواقع حس میکنم جور منم اون میکشه

تصمیم گرفتم یه پولی بریزم تو کارتش و برای خودش هدیه ای بخره از طرف من 

و واقعا حالم خوب شد 

و خواستم بگم خیلی حس خوبی داشتم که پولی از خودم داشتم و نیاز نبود از همسرم بگیرم چون شاید از نظر همسرم اصن نیاز به هدیه نباشه و...

خواستم بگم حتی اگه پول پس اندازتون خیلی زیادم نباشه اشکال نداره گاهی برای یه چیز کوچیک دوس نداری جواب پس بدی و تقاضای پول کنی اون پول بهتون کمک میکنه و سر بلند میشین 

حتما نباید که پول های کلان باشه تو حسابتون همین پس انداز های کوچیک خیلی جاها شمارو سربلند میکنن 

جیباتون پر پول و دل هاتون خوش 

که دل خوش از همه چیز واجب تر و بهتره  

نه اینجا من حتی ۱/۲٠٠ هم داشتم الان میتونستم مسکن مهر بخرم یا خونه سازمانی ولی خب نداریم، و چون خود ...

اصلا درصد وامو حساب نکن

امروز پسرم حساب می‌کرد بابت ۸۰۰ تومنی که از بانک مسکن بگیریم باید ۳ تومن پس بدیم

یه مثال ساده میزنم

خود ما خونه ای که الان ساکن هستیم رو با ۱۲۰ وام مسکن خریدیم

اونموقع همه میگفتن وای چقدر میخواین سود بدین اصلا

نمی صرفه

ولی آریانا جون قسطش یک میلیون و ۵۰۰ هست🤑🤑🤑🤑

اونموقع مبلغ قابل توجهی بودا

ولی الان این مبلغ شوخی محسوب میشه

اینقدر تورم اینجا زیاده با ۵۰ درصد وام بگیری و یه خونه ای بخری بازم برد کردی

حالا شاید یه مدت خونه و آپارتمان راکد باشه ولی طی چند سال خونه رشد خیلی خوبی خواهد داشت

دیروز بنگاهی میگفت همین آپارتمان سال ۹۴ ،قیمتش ۱۷ میلیون بوده 

منی که یکسال گواهینامه گرفتم و اگه وسط راه بشینم و خاموش کنم و بقیه بوق بزنن وای چناااااااااان استرس ...

فقط تو محله خودتون از این کوچه به اون کوچه برو خیلی کمکت میکنه وگرنه راه راست و مستقیم که کاری نداره 

اینو مدیر آموزشگاه بهم یاد داد و واقعانم خیلیییییی تاثیر داشت

چه جالب که شهر شما پارسال گرون بوده امسال ارزون شده، برای ما کاملا برعکسه،پارسال ارزون تر بود،یادمه ...

پارسال اوایل سال قیمت‌ها حدودا عین الان بود وسطا یه مدت قیمت بالا رفت امسالم که کاهشی شده

همش کار دلال هاست

هر بنگاهی میره ده تا دلال نشسته 

خودشون قیمت رو کاذب میارن پایین چند تا می‌خرن

بعدش دوباره یه همهمه راه میندازن تمام آپارتمان و زمین هایی که خریدن رو با قیمت بالا میندازن به مردم

ولی امسال اوضاع اینقدر آشفته است که دلال ها هم نتونستن ملک رو بالا ببرن

سلام یه سوال چالشی🔔 دارم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه یا اگه خودتون چنین شرایطی دارید یا دیدیدخ ...

الان دقیقا من اینجوریم الان حقوق تموم شده و با یارانه و پول بیمه تکمیلی که بهمون یه مقداری برمیگرده میگذره

2810