2777
2789
یه اشنای مشهدیمون داره تبلیغ گل زعفران میده میگه یک کیلو با پاک کردن و خشک کردنش ۱۷۰۰درمیاد۴_۵مثقالم ...

سلام دوست عزیز

هریک کیلو گل زعفران ده الی دوازده گرم رشته زعفران میده که هر چهار و نیم گرم میشه یک مثقال

تازه اگر زعفرانش رو با ساقه ی بلند چیده باشند شاید کمتر هم سرگل بده، و اکثرا چون گل رو میخوان بفروشن با ساقه ی بلند حمع میکنند که به نفع فرو شنده بشه. 

من از شهرهای خراسان رضوی ام، هفته پیش یک شنبه شهرستان بودم، گل زعفران مال تربت کیلویی هشتصد بود، برای همسایه های مادرم میاوردن پاک کنند کیلویی هفتاد. 

یک و هفتصد برای یک کیلو گل خیلییی زیاده

من خودم برای مصرف خونه زعفران شکسته خریدم یعنی شکسته و نرم شده، مثقالی دویست هزار بود هفته گذشته

زعفران سرگل برای سوغاتی که میخوای بدی به کسی خوبه و قیمتش مثقالی چهارصد و پنحاه الی هشتاد بود

برای مصرف خونه خودمون همون شکسته خوبه به صرفه تره نصف قیمت میشه

اگر خواستید بگین پیج فروششو بزارم سفارش بدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از زیپاد قبلاً دو و نیم وام گرفته بودم، الان یه ماه میشه پول داخلش گذاشته بودم تا وام ده ت ...

وام پلکانی میشه گرفت؟

چرا برای من هیچ گزینه ای نیست 

قسمت تسهیلات میگه برای دارندگان زی کارت فعاله ولی من چطور باید زی کارت بگیرم ؟ انگار وصله به ویپاد خودم

بچه من زیر ۵ سال هست

ممنپن عزیزم بعد یکی امروز گفت گلم چهار پره یعنی چی ؟خوبه؟

گلش یا کلاله اش؟ من نشنیدم ولی فرقی نمیکنه فکر کنم مهم زعفرانشه دیگه، 

اگه گلش و میفروشه بخر واسه خودت پاک کن بصرفه تره البته ببین چه قیمتی میده... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
چه جالب تا بحال از این دیدگاه نگاه نکرده بودماز پبامتون شات گرفتم بعدا استفاده کنم❤️

قربونت برم 😘🥰

بنظر من و همسرم این کار خیلی عاقلانه تر بود تا اینکه جندین سال قسط بدی چون سریع چک ها تموم میشه و میتونی یه حرکت دیگه بزنی... 

البته واسه کسایی خوبه که میتونن تا این مبلغ چک پاس کنن... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوست عزیزهریک کیلو گل زعفران ده الی دوازده گرم رشته زعفران میده که هر چهار و نیم گرم میشه یک مث ...

عزیزم اگه از زعفرون شکسته راضی هستی میشه پیجشو بهم بدید؟ رکبیکا پیج نداره؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
یه اشنای مشهدیمون داره تبلیغ گل زعفران میده میگه یک کیلو با پاک کردن و خشک کردنش ۱۷۰۰درمیاد۴_۵مثقالم ...

نه بابا ۵ مثقال چه خبره 🤐

در بهترین حالت ۱۲-۱۳ گرمه چون من خودم پاک میکنم یه کیلوش و بعد میزارم رو ترازو... 

خالی بسته احتمالا😁

نه گلم زعفران واسه پدرشوهرمه میده من پاک کنم بعد یه کیلو گل و میده واسه خودمون جای دستمزد اندازه مصرف یک سالمون... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزمسمت ما هم زنگ زدم بانک مسکن...وام زوجین پرسیدمگفت ۸۰۰م قسطش ۲۰/۵۰۰ میشهضامن هم بازنشسته قبول می ...

عاطفه جان نپرسیدی چندساله اس قسطاش؟  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی ...

انشاالله به آرزوت می‌رسی 

اگه ما به امید مردا بشینیم هیچ کارمون ردیف نمیشه  

همین دیشب من و خواهرم رفتیم خونه دیدیم 

کاااامل و دقیق  

البته واسه خواهرم 

ما خودمون کلللی میگردیم ،میپسندیم بعد با همسرامون میریم 

یعنی شروع میکنیم بعد اونا مییان تو مسیر وگرنه به همینی که دارن قانع هستن  

این خونه رو از بنگاه پیدا نکردیم ،نوسازه با موقعیت و وییو عااالی  خوشمون اومد پیاده شدیم از نگهبان شماره صاحب ملک رو گرفتیم قرار گذاشتیم و خونه رو دیدیم 

دیگه منتظریم که همسرش بره بازدید و بقیه کارا. 

پاشو برو دنبال کارات جور میشه

منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی ...

ما زمینخریدیم

۲۳۰ متره ولی سندش هنوز ازاد نشده که بسازیم نگرانم ازاد نشه

زمینمون پشتش چسبیده اس به خونه ها

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
الان گلش تو شهر ما بالا یک میلیون هس

بنظر من گرونه حالا باز همون یه تومن خوبه چون امسال زعفران گرون شده ولی دوستمون گفت ۱۷٠٠ خیلیهههه... 

چه کاریه همون ۱۲ گرم و اماده بخری ارزونتر درمیاد زحمتم نداره... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810