2777
2789
سلام دوستای عزیزم❤️چند ماه پیش مادرشوهرم بهش ارث رسید و طی چند مرحله طلا خرید ،دوتا النگو سر النگوها ...

سلام عزیزم 

من خیلی کم پیام میدم تو گروه. الان پیام شما رو دیدم. شرایط مشابه شما واسم پیش اومده. با این تفاوت ک طلاهایی که دادم همسرم خونه بخره مال مجردیم بوده و مقدارشم کم نبوده و بعد چند سال یک تکه طلا خریدم که رفتار مشابه دیدم از خانواده شوهر.  خواستم بگم خودتو ناراحت نکن خیلیا متاسفانه بخیلن و نمیتونن پیشرفت بقیه رو ببینن. رو اهدافت تمرکز کن. خدا واست بخواد بنده خدا چه کاره است

ولی یکی از بچه ها همینجا گفت ۴٠٠ وام مسکن گرفته ماهی ۱۶ تومن قسطشه، وام زوجین با مسکن فرق داره؟ جعا ...

عزیزم

سمت ما هم زنگ زدم بانک مسکن...وام زوجین پرسیدم

گفت ۸۰۰م قسطش ۲۰/۵۰۰ میشه

ضامن هم بازنشسته قبول می‌کنیم

البنه بعضی بانکا ضامن نمیخوان سند رهن بانک میره...

بستگی ب بانک داره..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسط ۶۴۰ تومن میشه تقریبا ۱۳ تومن فکر کنم ۱۰ ساله بود یا ۱۲ ساله قسط جعاله هم میشه ۴ و نیم که ۵ ساله ...

یعنی واسه ۶۰۰تومن باید ۲ میلیارد برگردووون؟؟اخه این چه بانکداری  اسلامیه شبیه نزوله که

سلام خوشگلااا 

صبح قشنگتون بخیر و شادی

من از دیروز میخوام از میلی خرید بزنم ولی نمیشه.. 

از حسابم پول برداشت میشه ولی بعدش میگه خرید ناموفق

کسی میدونه چرا؟ یکساعت بعد هم پولم برمیگرده ب حساب. 

ده بار امتحان کردم نشد ک نشد.. 

عزیزم من خرج روتین ماهم ۶٠٠ ناخن٧٠٠ مژه٢ میلیون تراپیست٢ میلیون ویتامین و مولتی‌ویتامین١ تومن کتاب ا ...

ممنون ایده عالی بود👌👌 

مجموع هزینه هامو به عنوان یک قسط نگاه کنم 

دوستان در مورد وام مسکن 

وام به ازای هر نفر ۳۲۰ میلیون هست که دو نفر میشه ۶۴۰

به ازای هر بچه زیر ۲۰ سال ۱۲۰ تومن اضافه میشه 

و وام جعاله ۱۴۰

در مجموع کسی که دو تا بچه داره مبلغ کل وام میشه

یک میلیاردو صد

حالا از این مبلغ ۲۵۰ تومن هزینه اوراق

۴۰ میلیون هزینه در رهن رفتن خونه

و مبلغی به عنوان کارشناسی ملک کسر میشه

حدود ۸۰۰ در نهایت به برامون میمونه ،شاید یه کم بیشتر

به من گفتن اکر شغل کارمندی نباشه و فیش نداشته باشید ضامن هم نیازه

اگر مدارک شغلی داشته باشین و حقوق ثابت نیاز نیست

خونه ای الان داریم هم وام مسکن داره ،پرسیدم باید اینو تسویه کنیم گفت نه نیازی نیست

و گفتن بین ۳ هفته تا ۴۰ روز زمان میبره و بستگی به شعبه داره

خانم ها ماهیانه چقدر خرج خودتون میکنید می‌خوام حد اعتدال دستم بیاد من حدود شیصد میدم لیزر چهارصد بزا ...

۳ م باشگاه 

۵۰۰ آرایشگاه 

برای روتین پوستی هم عدد خاصی نداره 

هر دو سه ماه یک بار هم دکتر پوست برای جوانسازی و بوتاکس و غیره که مبلغ مشخص نداره 

من برای آموزش هم بودجه می‌ذارم که باز مبلغش مشخص نیست

خودم کار می کنم 

درامد همسرم هم خوبه 

کلا با هر بودجه ای که هستید ورزش فراموش نشه ( به غیر از پیاده روی) 

دوستان در مورد وام مسکن وام به ازای هر نفر ۳۲۰ میلیون هست که دو نفر میشه ۶۴۰به ازای هر بچه زیر ۲۰ س ...

عزیزم.یعنی قبلا برای خرید این خونه که ساکن هستید وام مسکن گرفتید و الان بدون اینکه نیاز باشه تسویه کنید میتونید مجددا وام مسکن زوجین بگیرید؟

یه روزی خرید خونه ویلایی برای من آرزو بودچون میدونستم شوهرم بسیار ولخرجه خودمم حالا یکم از اون بهتر ...

منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی درو پنجره رو باز میکنی عطر گل ها بپیچه تو خونه😍😍

فکرشم قشنگه ولی برام دور از واقعیته😥

بازم خوبه شوهرتون همکاری میکرد بنگاه میومد من الان به شوهرم میگم به بنگاها که آشنا داری زنگ بزن بپرس ببین با 1700/1800میتونیم یه خونه بخریم حتی50متری میگه نه میدونم خونه با این قیمتا نیست😤.

وام مسکن زوجین میتونیم بگیریم

همین الان

با وام مسکن زوجین حساب کردم که پولمون میشه 1700،1800 .

واقعا اگه بتونیم یا این قیمت خونه پیدا کنیم یه کار فوق بزرررررگ انجام دادیم

بچه ها من از زیپاد قبلاً دو و نیم وام گرفته بودم، الان یه ماه میشه پول داخلش گذاشته بودم تا وام ده تومنیش رو بگیرم، امروز به حد نصاب رسید، بعد از اینکه ۵۰ تومن اعتبار سنجی کم کرد، گفت فرزند شما کمتر از پنج سال است و تعلق نمیگیرد 😏😏 من فقط به هوای اینکه قبلاً تونسته بودم بگیرم اقدام کردم ولی وام رو نداد، گفتم بگم اگه بچه تون زیر پنج ساله وام بهتون تعلق نمگیره

2810