2777
2789
وای دقیقا این اتفاق امروز برای منم افتاد، تو اسنپ بودم هرکاااری میکردم نمیشد واریز کنم هم ویپاد هم ب ...

برای منم همین شد ...چندتا برداشت ضروری داشتم کار نکرد

نه کارت کشید با پز ونه انتقال داد ....دقیقا اخر هفته که مردم برنامه خرید و گردش دارن...حس میکنم تعمدا اینکارو میکنن

مقدار کمی گذاشتم برای گردش حساب بقیشو خارج کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله فقط آبشده در کشور های دیگه نمیخرم.ولی سکه و شمش و طلا در تمام جهان دارای ارزش و اعتبار هستش

عزیزم هیچ سکه ای رو نمیشه از کشور خارج کرد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وای در مورد پریودی واقع درست میگین،من هر ماه ۱۰ روز مونده به پریودم حالت افسردگی و غم شدید بهم دست م ...

عزیزم یه دکترخوب بری برای علایم قبلش بهتون دارومیده اذیت نمیشی

میتونی اصلاح سبک هم بکنی واقعا عالیه خیلی شرایطت روبعترمیکنه ازنظرروحی حتی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اریانا جان تهرانی?

نه عزیزم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم ممنون از اینکه برام نوشتی اتفاقا چند روز پیش همسرم میخواست بره از یه آشنایی که نمایشگاه د ...

خواهش میکنم عزیزم 😘

حالا بزار یه پرس و جو کنه از نمایشگاه شاید سودش اونقدی نباشه که شما فکر میکنید چون شما یه پول پیش هم دارید کارتون راحتتره، 

اگه نشد که همون وام بهترین گزینه اس که اونم چون میفته آخر سال ببین حتما بهتون میدن یا نه از اینجا رونده از اونجا مونده بشین... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام خانماااا صبح بخیر... 

من پنج شنبه رفتم طلافروشی که یه دستبند تیفانی بخرم گفت یه دونه بیشتر ندارم اونم رو سرویسه وزنش ۱۹/۵ گرم بود گفت میشه  ۹٠ و خورده 🥲اجرتشم یکم بالاس حدود ۲٠٪

من عاشق تیفانی بودم ولی گفت بدون اجرت و اجرت ۱٠٪ هم داریم منتها تنوعش زیاد نبود کارتیه و اینا بود... 

نیم ست هم داره در حد ۸_۹ گرم ولی همسرم میگه اینا خیلی سبکن میشکنن و... 

میگه یه دستبند با همین وزن بگیری بهتره... 

منم در حال حاضر ۴۵ تومن پول دارم میگم امروز فردا تبدیلش کنم حتما، 

بنظر شما چیکار کنم؟ 

طلافروشه میگفت انتخابات آمریکا تموم شه طلا میشه ۵ تومن نمیدونم باور کنم یا نه... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810