2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1230630 بازدید | 63682 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نارنگی منظورت یافاس؟عععع شوهر منم خیلی میخورهاقا شما چقدر کپی برابر اصل همید

آره دیگه یافا هم یه مدل نارنگیه.. یافا و اونشو، کرمانتین،محلی،یونسی..اینا مدلاشه البته بعضی از نارنگی دوتا اسم دارن. نمیدونم پیش اونا چطوره... 

اصلا سیر نمیشه تازه به عروسکاشم میده. 😆😆😆من خودمم عاشق نارنگیم. 6 7 تا هر بار میخورم. 

به شخصه این کار رو نکوهش میکنم😁یعنی چی عید تلپ شی خونه مردم؟من عمرااا چنین کاری بکنم مهسان

مستقل یادم نمیاد اخرین عید سال 97بود فکر کنم اونم از یه ماه قبلش گفته بودم ما میاییم واستادن خونه شون 

پنجم همه باهم برگشتیم شهرستان 

درسته غربت و دوری از خانواده سخته براشون دوست دارن تعطیلات زیاد عید بیان تحدید قوا کنن 

از طرفی خیلی دلم میسوزه براشون که باز میرن شهر غریب و مشغول کار و بار و زندگی هم دلم نمیخواد خب کل عید من و بچه هام به مهمان داری بگذره 

نمیشه هم که وقتی خواهر برادرای هر دو طرف اینجان من پاشم برم مسافرت چون دل خودم هم تنگ میشه براشون البته که خیلی هم خوش میگذره فقط همین خستگی بشور بساب و مهمانداری 

یه سال عید شب دوازدهم نزدیک سی نفر از خانواده دایی شوهرم اومدن عید دیدنی البته بماند که کار اونا از عمد همینه 

دیرتر میان که مثلا میوه اجیل کمتر باشه برن حرف بزن

ن منم شناختمشون 

همیشه دهم به بعد خرید مجدد مفصل دارم میدونم شب قبل سیزده میان هم برا تنقلات سیزده بدر میمونه 

تصور کن هنوز پیشدستی و لیوانا رو نشسته بودم گروه بعدی که اونام هفت هشت نفر بودن و چون مسافرت بودن عید دبدنشون مونده بود به شب اخر اومدن 

تا پذیرایی شدن و رفتن شده بود 11شب 

شام خوردم و وسایل فردا رو چیدم دیگه از خستگی نا نداشتم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
تابستون با مامان و خواهرم رفته بودیم پارک. موقع برگشتن به سرکوچه که رسیدیم مامانم گف تو برو خونه ،ما ...

آره سخت نگیر.. بچن دیگه یه وقتایی تو جمع دلشون چیزی میخواد. من خودم آدم سختگیری نیستم. فک میکنم همه مثل خودمن. بارها شده مهمون داشتم پفیلا درست کردم بچه بهونه گرفته باز واسش درست کردم. یا بهونه ی غذا میگیره واسش گرم میکنم. از میوه خوش‌ بیاد میریزم تو پلاستیک ببره. همه تو خونه ی خودشون بهترین ها رو به بچه هاشون میدن ولی گاهی بچه ها دلشون خوراکیه بیرونو میخواد. 

اون آقا هم چه آدم خوبی بوده. 😍

مهسان نمیشه قبلش اعلام کنین میخاین برین مسافرت؟ماهر سال مهمون میومدخونمون،حالاخونه مادرشوهر هم بایدم ...

وای این انداختن وظیفه به گردن برا منم پیش اومده 

یه سال عید ما بعد هفتم هشتم تصمیم گرفتیم سه روزه بریم مشهد 

هنوز هیچی نشده خواهر ش فرمودن زودتر برگردین که ماهم برنامه داریم و شما پیش مامان باشین حهت پذیرایی عید 

یعنی منو کارد میزدی خون نمیومد 

به شوهرم گفتم یعنی چی .میخواد خودش بره گردش اما من سریع برگردم که بشور بساب کنم؟و همسرم با یه لبخند ملیحی مسافرت رو هشت روز طول داد 🤣🤣🤣بار اول و اخرشون شد سفارش و دستور بدن 

مسافرت بخوام برم خب باید برم هتل ومسافرخونه 

اونم تو ایام عید اصلا خوشم نمیاد از شلوغیا و 

دوست دارم همینجور که مهمان میاد کلی عزت میزارم حداقل خونه هرکدوم یکی دو روز بمونم چون بیشتر خوش میگذره خونه خواهرت برادرت مثلا همش دور هم باشی تازه شوهر من اخلاقش اینحوره که مسافرت خونه کسی بریم کلی خرید میکنه حتی نون میره میخره 🤣🤣🤣توجه کنین نون داغ و تازه 😂😂

دیگه احباری برا اینکه از دورهمی خانواده ها دور نشم میمونم خونه ام و اکثرا اردیبهشت یا تابستون میرم مسافرت 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....