2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1231367 بازدید | 63704 پست
من خودم اوایل ازدواج همینجوری بودم انقد به خودم سخت میگرفتم یعنی اگه مهمان چند روزه داشتم رسما هلاک ...

نه واقعا ترکا سخت گیرن

بگو بلکم به خودمون اومدیم

شوهرم میگه یه مدل غذا درست کن

دسر و سالادم بذار کنارش

دیکه منم مجاب شدم اینطوری بکنم

اخه مادرشوهرم خودش اصولا چند مدلیه… دوست داشتم جبران کنم

خسته نباشی مهسامنم اخر هفته مهمون دارمدو‌روزه از شرکت اومدنی یه قسمت خونه رو‌ مرتب میکنمپریشب کمد لب ...

دلم خواست منم برم بریزم بیرون خونمو مرتب و تمیز کنم

ولی از بس هی هروقت بیکار شدم یا ذهنم مشغول بوده پاشدم تمیزکاری کردم هیچ جاش بهم ریخته نیست

هی میرم در کشو و کمدارو باز میکنم ناراحت میشم هیچ کاری نیست حتی دور ریختنی انقدر میگردم باز چیزی پیدا نمیکنم ناراحت میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم خواست منم برم بریزم بیرون خونمو مرتب و تمیز کنمولی از بس هی هروقت بیکار شدم یا ذهنم مشغول بوده پ ...

‌آفرین ب شما دختر بهار جون بچه تون چند سال؟

من هر وقت ی تایمی پیدا می کنم ک قشنگ بریزم تمییز کنم

ولی زیاد نمیشه

چون دخترم همش بهانه می گیره ببرمش 

خونه ی مادرم پیش بچه ها بازی کنه

منم اونجا ک میریم چندتا بچه هستن بخورن و بریزن من جمع کنم بشورم

اینقد حرص می خورم

بعضی وقتا می گم همین جا ی چیزی بخور سیر بشی

ک من اونجا نخوام هی ظرف بشورم

یا روحیه داغون و تنی خسته میام خونه م

‌آفرین ب شما دختر بهار جون بچه تون چند سال؟من هر وقت ی تایمی پیدا می کنم ک قشنگ بریزم تمییز کنمولی ز ...

عزیزم دختر من 8 سالشه

کاملا هم خونه رو بهم میریزه، یعنی مثلا وسایل کاردستی میاره یه عالمه ازش خورده کاغذ و اینا درمیاد یا اسباب بازی میاره چه اتاق خودش چه سالن بازی میکنه بهم میریزه و من تا زمانیکه کار خطرناکی نکنه یا آسیبی به وسایل خونه وارد نکنه میذارم هرکاری دلش میخواد بکنه

امااا بعدش باید خودش تمیزکاری بکنه، یوقتایی شاید منم کمکش کنم ولی کم پیش میاد معمولا مشغول کارای خونه و آشپزی هستم

و این قانون خونه ی منه از وقتی که 3 سالش بود

اونموقع کوچیکتر بود منم کمکش میکردم ولی اصلا اجباری و دستوری برخورد نکردم مثل بازی یادش دادم

مثلا سبد اسباب بازیشو میاوردم میگفتم هرکی زودتر و بیشتر بریزه داخلش برنده اس بعد جایزه بهش یه دونه میوه خوراکی یا همچین چیزی میدادم

الان کاملا درونش نهادینه شده

یه دختر مرتب و تمیزه خداروشکر

و چون تو خونه از اول اجازه داشته هرکاری انجام بده بیرون و خونه ی کسی میریم اصلا خرابکاری نمیکنه از همون بچگی

روزای جمعه خونه باشیم من دیرتر از خواب بیدار بشم دخترم اگه زودتر پا شه اول میره کل خونه رو مرتب میکنه بعد میره مسواک و صورت شستنو ...

مدرسه میخواد بره امکان نداره بدون شونه کردن مو مرطوب کننده و بالم لب و گل سر بره 

خسته نباشی مهسامنم اخر هفته مهمون دارمدو‌روزه از شرکت اومدنی یه قسمت خونه رو‌ مرتب میکنمپریشب کمد لب ...

سخته خدایی.. ما هم یه ذره کار داشتیم تو خونه انجام داد شوهرم یه ذره خاک داشت دیگه توفیق اجباری شد اساسی تمیز کردم. 

چرا پلاستیک زدی؟ 🤔🤔بذاری یخچال؟ آخه ما الان میذاریم تراس ولی عید میذاریم پلاستیک بعد تو یخچال تا خرداد میمونه. 

سخته خدایی.. ما هم یه ذره کار داشتیم تو خونه انجام داد شوهرم یه ذره خاک داشت دیگه توفیق اجباری شد اس ...

یافا و پرتقال رو نزدم

راستی پرتقالا کجا رفت؟😂

دیشب تو یخچال ندیدم

نکنه شوهرم شوهرش داد؟

شایدم تو اون یکی جا میوه ایه من ندیدم

یه جامیوه ای پر یافاست🫠😁

کنار یافاها گذاشته احتمالا

یه کم نارنج و لیموترش بود، چون مصرفم زیاد نیست گفتم نمونه خراب شه

کار بدی کردم؟

بسلامتی🤩به به جشن وعقد و...خیلی وقته نرفتیم دلم خواست🤣😉

یها جونی الان انقدر گرونی شده ادم دیگه دوست نداره بگه دلم خاست یا میخاد

ادم دوست داره لباس خوب بپوشه که پولش کم نیست

دوست داره ارایشگاه بره

کادو و و و 

شخصا ساده رفتن رو ندوست

یه جاهایی خوبه هوشیار باشیم یه جاهایی هم ندونستن بهتره فقط باید حواسمون باشه سواری ندیم

آنقدر دلم میخواد یه حرکتهایی بزنم. ولی وقت عمل یادم میره.. 😂😂مثلا چند شب پیش خواهرشوهرم مارو دید بعد دو ماه خواست واسه ماشین تبریک بگه تو چشام نگاه کرد روشو کرد اونور گفت برادر ماشینت مبارکه😁😁من اولش لجم گرفت گفتم حالتو میگیرم بعد یادم رفت آخر مجلس کلی باهاش حرف زدم اومدم خونه یادم اومد دوباره کلی حرص خوردم. 🤕

وااای مهسااا تو هم مثل من خنگی 🤣🤣🤣البته اینقد خوبیم که از درک بدی ها عاجزیم

منم تو جمعتونم😂

خنگ نیستم ولی حوصله کش دادن و بحث کردن ندارم

هر چی بیشتر گیر بدی، زندگی بیشتر بهت گیر میده

بگذر تا بگذره

چه جملات قصاری😂