تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم دختر من 8 سالشهکاملا هم خونه رو بهم میریزه، یعنی مثلا وسایل کاردستی میاره یه عالمه ازش خورده ک ...
دختر من هم دیشب کلللی اسباب بازی و عروسک ریخته بود تو سالن موقع خواب بهش گفتم وسایلتو جمع کن تا بخوابیم ... گف نه خستم منم گفتم پس خودم جمع میکنم...تا اینو گفتم دیدم اومد از دستم گرفت گفت خودم جمعشون میکنم یکی دوتیکه رو میبرد داخل اتاقش بعد از همونجا داد میزد شما جمع نکنین خودم میام جمع میکنم میذارم داخل کمدم 😄😄😍
تقریبا یک سال و نیمش که بود عادت به خواب عصر داشت. من تا میدیدم وقت خوابشه سریع اسباب بازیاشو جمع میکردم که وقتی خوابید مجبور نشم با برداشتنشون سروصدا درست کنم و بدخواب بشه... دیگه دخترمم عادت کرده بود یه بار خیییلی خابش میومد و چشمهاش روهم بود،من دیگه بیخیال اسباب بازیاش شدم ولی خودش با همون چشمهای نیمه بازش همه رو جمع کرد کنار خونه گذاشت بعد اومد خوابید 😄😄😍🌸
🤣🤣🤣دختر منم به نارنگی میگه پرتغال،هرچقدر یادش میدم باز میگه🤣چندروز پیش تو یه جمع گفت،برگشتن گفتن ...
پسرمنم بااینکه۷سالش شده همینه دیروز یه چیزی گفت یاد خانوم شیرزاد افتادم الان یادم نیست تعریف کنم.🤣🤣🤣
وای اینا دیگه کی هستن که حرف بچه رو اینطوری تحلیل میکنن🥴🥴🥴🥴🥴برای من که خیلی شیرینه بچه ها ازین حرفا میزنن😁😁😁 همیشه ی خدا اسباب بازی میخره میگه الان چند ساله که برام اسباب بازی نخریدین(چندسال پیش کی هست همین ماه پیش🤒🤣🤣🤣🤣🤣)
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️