2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1231363 بازدید | 63704 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بچه ی پسرداییم رفته بود مهمونی موز رو دید میگه وای موز چقد درازه🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

دختر منم به نارنگی میگه پرتغال،

هرچقدر یادش میدم باز میگه🤣

چندروز پیش تو یه جمع گفت،برگشتن گفتن نخریدین تاحالا که فرقشو نمیدونه🥹🥴

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مهم نیس اصلاااا قربون خدا برم که هیجوقت منو لنگ نمیزاره

خدارو شکر زنه جیران😉

میخواستم بگم یکی از الماساروبفروش که گفتی جور شد😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عزیزم دختر من 8 سالشهکاملا هم خونه رو بهم میریزه، یعنی مثلا وسایل کاردستی میاره یه عالمه ازش خورده ک ...

دختر من هم دیشب کلللی اسباب بازی و عروسک ریخته بود تو سالن
موقع خواب بهش گفتم وسایلتو جمع کن تا بخوابیم ... گف نه خستم
منم گفتم پس خودم جمع میکنم...تا اینو گفتم دیدم اومد از دستم گرفت گفت خودم جمعشون میکنم
یکی دوتیکه رو میبرد داخل اتاقش بعد از همونجا داد میزد شما جمع نکنین خودم میام جمع میکنم میذارم داخل کمدم 😄😄😍

تقریبا یک سال و نیمش که بود عادت به خواب عصر داشت.
من تا میدیدم وقت خوابشه سریع اسباب بازیاشو جمع میکردم که وقتی خوابید مجبور نشم با برداشتنشون سروصدا درست کنم و بدخواب بشه... دیگه دخترمم عادت کرده بود یه بار خیییلی خابش میومد و چشمهاش روهم بود،من دیگه بیخیال اسباب بازیاش شدم ولی خودش با همون چشمهای نیمه بازش همه رو جمع کرد کنار خونه گذاشت بعد اومد خوابید 😄😄😍🌸

خدایا شکررررت 😙
سلام امیدوار چطوری؟😍اونور پست گذاشتی خوندم آقای حسنی و حسینی🤣🤣🤣🤣🤣🤣انقد خندیدم از چینش فامیلیا ...

اخه خودمم داشتم مینوشتم 

قاطی میکردم کدوم به کدوم بود

🤣🤣🤣

دیگه فامیلی گذاشتم 🤣🤣🤣🤣🤣

خودمم کلی خندیدم

هر دوشون از اقوام هستن 

اخه خودمم داشتم مینوشتم قاطی میکردم کدوم به کدوم بود🤣🤣🤣دیگه فامیلی گذاشتم 🤣🤣🤣🤣🤣خودمم کلی خند ...

من همون حسنی رو که دیدم زدم زیر خنده گفتم سکرت وارپیش رفتی تا رسیدم به حسینی که دیگه ترکیدم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دختر من هم دیشب کلللی اسباب بازی و عروسک ریخته بود تو سالنموقع خواب بهش گفتم وسایلتو جمع کن تا بخواب ...

عزیزم خدا حفظش کنه😍

واقعا یه سری رفتارهارو از همون بچگی آدم بتونه نهادینه کنه تو بزرگسالی والدین راحتتر هستن بچه هم مسئولیت پذیرتر میشه

🤣🤣🤣دختر منم به نارنگی میگه پرتغال،هرچقدر یادش میدم باز میگه🤣چندروز پیش تو یه جمع گفت،برگشتن گفتن ...

پسرمنم بااینکه۷سالش شده همینه دیروز یه چیزی گفت یاد خانوم شیرزاد افتادم الان یادم نیست تعریف کنم.🤣🤣🤣

وای اینا دیگه کی هستن که حرف بچه رو اینطوری تحلیل میکنن🥴🥴🥴🥴🥴برای من که خیلی شیرینه بچه ها ازین حرفا میزنن😁😁😁 همیشه ی خدا اسباب بازی میخره میگه الان چند ساله که برام اسباب بازی نخریدین(چندسال پیش کی هست همین ماه پیش🤒🤣🤣🤣🤣🤣)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️