2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1231379 بازدید | 63704 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بخار شباهت رنگش وگرنه موز کجا زردالو کجا تازه زردالو اینجا مفت و فراوونه عزاربار خورده بود اما ا ...

متوجه شدم. این بچه های عجیب و غریب🤣🤣🤣پسر من خونه اصلا شیرینی نمیخوره مهمونی میریم حتما باید بخوره

چمیدونم والااا قدرت اسپرم های منو دست کم گرفتن 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو مگه اسپرم داری

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

پدرش سختشه واقعا خودم پیشنهاد دادم پاییز بقول شوهرم همین یه باره دیگهتا حالا خونه م نیومدن

آها دنبال باباش میره.آخی.آفرین بهت♥️♥️♥️♥️👏👏👏👏

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نارین مهمونی رفتن خونه شاغلین یه چیزه اینکه یه هفته به عید این تهرانیا و شهرای بزرگ ....پامیشن میان ...

به شخصه این کار رو نکوهش میکنم😁

یعنی چی عید تلپ شی خونه مردم؟

من عمرااا چنین کاری بکنم مهسان

متوجه شدم. این بچه های عجیب و غریب🤣🤣🤣پسر من خونه اصلا شیرینی نمیخوره مهمونی میریم حتما باید بخوره

یاد پسر داییم افتادم

اینا عید اومده بودن خونه ی پدربزرگم بعد ما هرجا میرفتیم عید دیدنی این میگفت من کوفت میخوام  

دوبار گفت گفتیم زندایی این چی میگه کوفت دیگه چیه

میگفت چندوقت پیش مریض شده بوده هیچی نمیخورده هرچی بهش میگفتن اینو میخوری اونو میخوری میگفته نه

یهو داداش زنداییم عصبی میشه میگه کوفت میخوری پسردایی منم میگه آره کوفت میخوام(نمیدونسته معنیش چی میشه کوچیک بود)

داداش زنداییمم میره براش شیرینی میاره میگه این کوفته بخور

عیدم که همه جا پر شیرینی چپ و راست میگفت من کوفت میخوام  

به شخصه این کار رو نکوهش میکنم😁یعنی چی عید تلپ شی خونه مردم؟من عمرااا چنین کاری بکنم مهسان

دکتر برام چند تا سرم برای صورتم نوشته

بعد بردم بهش نشون دادم میگه ویتامین سی رو روز بزن بعد از روش ضد آفتاب

مگه نباید ویتامین سی رو شب بزنی نور نخوره 

فکر کنم آخر وقت بود خسته بود😅😅😅اشتباه گفته

یه قرص داده 

زدم تو نت نوشته برای قطع کردن خونریزی پریود

فقط یه کوچولو نوشته برای پوستم شاید خوب باشه

۱۰۰ تا داده 🥲🥲🥲موندم بخورم نخورم

نارین مهمونی رفتن خونه شاغلین یه چیزه اینکه یه هفته به عید این تهرانیا و شهرای بزرگ ....پامیشن میان ...

مهسان نمیشه قبلش اعلام کنین میخاین برین مسافرت؟

ماهر سال مهمون میومدخونمون،حالاخونه مادرشوهر هم بایدمیرفتیم اگه مهمون داشتن،

تصور کن اونجا بودیم یهویکی زنگ میزدکه بیان خونمون،تا برم وحاضر شم وچای دم کنم و...خسته میشدم،

همش درحال بدو بدو😰

خونه مادر همسرم رفتن هم وظیفه شده بود دیگه🥴چون نزدیک هم هستیم😉

نمی‌رفتم هم خودم عذاب وجدان می‌گرفتم ،چون پدرشوهرم فوت کرده و مادرشوهر تنهامیموند🥲

چندسال پیش عید می‌خواستیم بریم مسافرت،برادرشوهرم گفت مامانوکجامیخایین بزارین برین،انقدرگفت همسرم عذاب وجدان گرفت وکنسل کرد

دورو مونده به عید همون برادر شوهرم بابرادرخانمش اینا رفتن مسافرت اونم ده روز😅

مااینطوری موندیم😲

هم باید میرفتیم خونه مادرشوهرکه ببریمش خونه فامیلاشون،هم خونه خودمون،هم دید و بازدید😰

ازپاافتادم دیگه🤪🙄 

الان سه ساله از بهمن اعلام میکنم عید میخام برم مسافرت،

هم همسرم به فکر تامین هزینه اش میفته،هم بقیه میفهمن

که نیان

مهمونیای عیده ما چهارروزه تموم میشه بقیه اش آدم دلش میگیره هی تو خونه باشه،

مسافرت باز حداقل یه هفته ای طول میکشه😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یافا و پرتقال رو نزدمراستی پرتقالا کجا رفت؟😂دیشب تو یخچال ندیدمنکنه شوهرم شوهرش داد؟شایدم تو اون یک ...

نه.. اگه جا داری که خوبه.. اخه الان سرده خراب نمیشه واسه اون گفتم.. آقایون مسئول شوهر دادنن دیگه. 😂😂😂😂هرچی غیب میشه تو خونه کار اوناس😆ما که در روز یه سره نارنگی به دستیم به خاطر پسرم همش میگه انگی بده😍

ااااررره بابادیروز ظهر زنگ زد گفت تا فردا ۱۲ظهر می خامشون😬😬😬شوهرم هم یه کلمه بهش نگفت چرا زودتر ن ...

چه بی درک🥺