2777
2789
عنوان

کمک احتیاج دارم😔

188 بازدید | 7 پست

خانما خیلی مستاصلم اصلا شرایطم خوب نیست. هیچی خوب پیش نمیره. جلو وامای ازدواجو گرفتن نتونستم جهاز بخرم خونه قرار بود بدن ندادن دستمون خالیه هیچکس نیست کمکمون کنه. پیش فامیل و آشنا میترسم آبروم بره بگن نتونستن عروسی کنن🥲🥲تورو امشب برام ویژه دعا کنید. از ته دلتون یه صلوات برای گشایش کارام بفرستید. انشالله به خودتون برگرده🌷

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

عزیزم خدا بزرگه منم تقریبا شرایطم مث شماست ولی جهازم جوره چون ازدواج دوممه نهایتا یکی دو سال عقد بمونیم تا شرایط جور بشه ب کسی مربوط نیست

اتفاقا دوران عقد هم باحاله 

متاهل و متعهد🫶💍🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا بزرگه منم تقریبا شرایطم مث شماست ولی جهازم جوره چون ازدواج دوممه نهایتا یکی دو سال عقد بمو ...

شرایطم طوری نیست بتونم عقد بمونم. خییییلی ناامیدم. از همه چی ناامیدم همیشه کارام با سختی و چالش😔

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
آخ عزیزدلم که چقدر حالتو درک میکنم من از بی پولی خونه پدرم هستم و شوهرمم خونه باباش فقط دستمون به سو ...

خیلی دعاکردم چله گرفتم اما هیچی درست نشد. خیلی تحت فشارم. هیچکسو ندارم کمک کنه حس خییییلی بدی دارم😔 برای کوچک ترین چیزا تو این زندگی غصه خوردم و جنگیدم بقیه بهترین چیزارو به راحتی ب دست اوردن. آخ...

ی اشنا گیر بیارید توی بانک ک سفارشتون کنه🙂

نداریم همه بانکاهم میگن بودجه نیس